Marioo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja mam przyjacielu astygmatyzm lewe -1.75 drugie -4 i polecam soczewki AIr optix,tak jak pisałem ok 15 lat noszę i jest oki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja mam przyjacielu astygmatyzm lewe -1.75 drugie -4 i polecam soczewki AIr optix,tak jak pisałem ok 15 lat noszę i jest oki ☺Czy Ty byś i mógł podać link gdzie kupujesz soczewki kontaktowe z cylindrem -4?? Air Optix z tego co wiem to cylinder ma do -2,25. Bede wdzięczny za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Od kilku lat zamawiam tutaj. soczewki.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Od kilku lat zamawiam tutaj. soczewki.net.plna tej stronie tez cudów nie ma nadal soczewki są do max -2,25 cylindra. Rozumiem ze z tym cylindrem -4 to jakaś pomyłka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ten sklep mieści się w Gdyni moje soczewki są na zamówienie,po złożeniu zamówienia czekam ok.tygodnia,a czasem i dwa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Hmmm...a gdzie je nabyles? Google przewaznie kieruje na strony cyrylicojezyczne, a jesli sa i u nas, kosztuja mniej niz 100 zl. Za to na stronie anglojezycznej ponad 100$. Czyzby rynek na wschod od Laby zarzucony byl podrobami? Tutaj są chyba te "oczki" : http://sklep.insel.pl/okulary-polaryzacyjne-solano-fl-20001-b-p-14164.html i nie wyglądają na podróby. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez pepccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ten sklep mieści się w Gdyni moje soczewki są na zamówienie,po złożeniu zamówienia czekam ok.tygodnia,a czasem i dwa.PozdrawiamStrasznie jesteś tajemniczy. Napisz gdzie można zamówić te soczewki mam -4 cylindry i chętnie bym wypróbował te soczewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja okularów miałem dość dużo i przez parę lat przerzucania różnych producentów , zatrzymałem się na smith optics kolor szkieł na wczesne rano jak i popołudnie żółty i nie miałem lepszych . A w ciągu dnia używam julbo cameleon antifog polarized photochromic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert1111 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Podepnę się pod temat a używa któryś z kolegów gogli takich, które szkła rozjaśniają? Myślę o takich goglach na jesienne dni, pływanie w ślizgu z wiatrem w twarz do przyjemnych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja okularów miałem dość dużo i przez parę lat przerzucania różnych producentów , zatrzymałem się na smith optics kolor szkieł na wczesne rano jak i popołudnie żółty i nie miałem lepszych . A w ciągu dnia używam julbo cameleon antifog polarized photochromic.A jak Ci sie sprawdzaja te Smith Optics? Juz od dluzszego czasu zastanawiam sie nad kupnem okularow tej firmy. Czytalem wiele bardzo pochlebnych recenzji polarow z ich nowa technologia szkielek ChromaPop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Ryszard akurat ChromaPop nie miałem na nosie więc nie powiem na ich temat nic . Ostatnio używanych tych ale odsprzedałem koledze na mnie za małe http://totallyflyfishing.co.nz/guide-choice-black-amber-techlite-glass.html mam też z tymi soczewkami dużo starszy model i są rewelacyjne . Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Franc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jacus, a te co masz to sa jakosciowo warte zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jacus, a te co masz to sa jakosciowo warte zakupu?Dla mnie tak . Ja głównie łowię na muchę . Dlatego są tak dla mnie ważne okulary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Strasznie jesteś tajemniczy. Napisz gdzie można zamówić te soczewki mam -4 cylindry i chętnie bym wypróbował te soczewki Przyjacielu nie jestem tajemniczy,wystarczy troszkę wysiłku zadzwonić do tego sklepu i wszystko ci powiedzą.Wszystkiego naj.w Nowym Roku.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Przyjacielu nie jestem tajemniczy,wystarczy troszkę wysiłku zadzwonić do tego sklepu i wszystko ci powiedzą.Wszystkiego naj.w Nowym Roku.Ale do którego sklepu?? Ty wiesz ile jest zakładów optycznych w Gdyni? Zadzwonię i to nie będzie żaden wysyłek tylko napisz który. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Małgorzata Orkisz optyk ul.Legionów Gdynia.Przepraszam cię przyjacielu wysiadł mi komp,a telefonem ciężko pisać i nie zawsze łapię neta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Małgorzata Orkisz optyk ul.Legionów Gdynia.Przepraszam cię przyjacielu wysiadł mi komp,a telefonem ciężko pisać i nie zawsze łapię neta.O to chodziło. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Daj mi znać jak załatwiłeś sprawę z soczewkami.Pozdrawiam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Koledzy , czy miał ktoś z was do czynienia z tymi Solano ? http://allegro.pl/solano-okulary-polaryzacyjne-fl-20026b-etui-gratis-i5933771709.html Chodzi mi głównie o to , czy są rozjaśniające oraz czy po dłuższym noszeniu nie uwierają nauszniki . Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Paweł0891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Są rozjasniajace .... a czy będzie uwierać to zależy od głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dzięki Tomek , głowy jak wiadro nie mam więc myślę , że będą ok . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil328 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja jako że jeżdżę na rybki wcześnie rano zastanawiam się nad tymi oto dwoma modelami: http://www.wedkarski.com/okulary/11562-okulary-gravity-polarized-yellow-black-crystal-frame-wiley-x.html http://www.muszkarstwo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=114 model z żółtymi Sam nie wiem pierwsze podobno mega wytrzymałe, drugie z kolei roboine pod wędkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wiley X są bardzo wytrzymałe nie mam wobec nich pod tym względem zastrzeżeń. W Poznaniu na targach było ich stoisko, byłem pod wrażeniem jak gość rozwalił deskę zamiast szkieł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja mam te http://hurch.pl/x-spider-p150.htmlI jestem bardzo zadowolony. Doskonała jakość wykonania, nic nie uwiera pomimo dość szerokiego nosa Dobry kontrast, jasne, rozjaśniające, na mgliste poranki czy wczesne wieczory idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Znacie może godny polecenia model dla okularników? W sensie, że zakładane jako drugie, optyczne muszą się zmieścić pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi