ezehiel Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Alek, najlepiej jakbyś miał korekcję i nakładki na tą korekcję, coś takiego jak w linku, solano ma parę modeli chyba z takimi nakładkami. Możesz też zrobić fotochromy na szkłach jzo i do tego nasadki żółte.Najlepiej pogadaj z wiktorem, doradzi. https://allegro.pl/oferta/solano-cl-90047-zestaw-oprawa-z-4-nakladkami-clip-8033062185?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_zdrowie_korekcja_wzroku&ev_adgr=Korekcja+wzroku&gclid=EAIaIQobChMIu77s8a-L4gIVik0YCh2p-gg4EAQYASABEgKcxPD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Witam Panowie Wiem, temat tłuczony po wielokroć.A sprawa ma się tak: Dzisiaj w sklepie optyczynym optyk znalazł dla mnie oprawki Solano, miód malina. Dokładnie na moją wąską gębę..Takie oprawki, że można zamontować do oprawki podstawowej szkła korekcyjne..no niestety potrzebuję korektę -0,75, lub - 1A na to szły nakładki...ale w ofercie Solano są tylko czarne, lub ...pomarańczowe.A ja potrzebuję ...do wieczornego łowienia...żółte...Mam ograniczony budżet. Macie jakiś pomysł? PozdrawiamAlek. ps: czy pomarańczowe mogą spełnić to samo zadanie co żółte? Do mocno wieczornego łowienia? Polaczylem z odpowiednim watkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Jakie okularki z żółtym/bursztynowym szkłem polecacie do 200-300pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Szanowny kolego.Nie szkoda oczy na okulary za 200-300 zł. Zwykłe szkła lecznicze z oprawką u optyka kosztuja dwa-trzy razy tyle. Kup sobie porządne, szklane bardzo dobrej firmy i będziesz miał na lata. A i wzrok na pewno Tobie się nie popsuje. Ponadto jakość obserwacji jest nieporównywalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Jakie okularki z żółtym/bursztynowym szkłem polecacie do 200-300pln?Podpinam się do pytania bo szukam podobnych... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielTricz Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 OKULARY ARCTICA S-219 D. Ja takie nabyłem na początku roku. Mają zdejmowaną ramkę piankową i specjalny pasek którym można zastąpić zauszniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Wrzucisz zdjęcie jak wyglądają po demontażu pianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satano Opublikowano 23 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Też poproszę. Właśnie tego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielTricz Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Dziś postaram się wrzucić fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Ta Arctica ma polaryzację ? Bo kiedyś kupiłem o podobnej tonacji szkła i to były okulary do jazdy autem nocą, polaryzacja w nich nie istniala. Byłeś z nimi nad wodą i jak oceniasz polaryzację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi