bayrt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Witajcie! Od 01-02.12 pojawil mi sie mały problem. Ani na ipada, ani na tel. samsung s5 nie przychodzą mi powiadomienia w obserwowanych wątkach. Na maila jest wszystko ok. Proszę o odpowiedź. Dziekuje B. Kruk Edytowane 6 Grudnia 2015 przez bayrt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Proszę sprawdź teraz. Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 dzieki, ale teraz nie moge sie zalogowac. na kompie ok. sorry za pisownie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ok. Zalogowany. prosze napisz mi jakąś wiad. pryw. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jednak nie do końca ok. Mogę zalogować się do tapatalk, widzę swój profil i wiadomości ale nie mogę wejść na forum jerkbait.pl. Każe mi się logować ponownie żeby wejść na forum - a tam błąd login/ jerkbait.pl.Przepraszam że zatruwam i dziękuję za pomoc z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Coś rzeczywiście nie chodzi ... badam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na razie coś nie działa - przywróciłem poprzednią wersję i zgłosiłem do wsparcia tapatalk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 ok. zadziałało. proszę jeszcze o jakąś wiadomość prywatną, zobaczę czy zaświeci się żółte światełko na telefonie . dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ale powiadomień nadal brak. Myślę że to tapatalk chyba wali. Maile z powiadomieniami dochodzą normalnie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 To nie bede zakladal nowego tematu. Przestaly mi przychodzic jakiekolwiek powiadomienia na maila np o nowej prywatnej wiadomosci lub z tematow obserwowanych.Moglaby administracja zerknac? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sprawdź w profilu jak masz poustawiane, zobacz czy w spamie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sprawdź w profilu jak masz poustawiane, zobacz czy w spamie nie ma. Tak mam zaznaczone w profilu zeby dostawac wiadomosci na maila. W spamie nie ma niestety, zreszta spam sprawdzam regularnie.Ozdznaczylem powiadomienia i zaznaczyle znowu, zobaczymy, moze zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sprawdzone i ciagle nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 I nadal nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jutro zadziała ... choć u mnie tt działa wyśmienicie - powiadomienia też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jutro zadziała ... choć u mnie tt działa wyśmienicie - powiadomienia też. U mnie tez dzialalo, nigdy z tym problemu nie mialem Jakos tak ponad tydzien temu siadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 mam podobny problem od jakichs 2 tygodnina komputer wszystko przychodzi na taptalk i telefon nicmożna by sprawdzić ? reinstalka aplikacji taptalk ponowne logowanie itp nic nie pomaga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neronhell Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 mam podobny problem od jakichs 2 tygodnina komputer wszystko przychodzi na taptalk i telefon nicmożna by sprawdzić ? reinstalka aplikacji taptalk ponowne logowanie itp nic nie pomagaU mnie to samo. Ciekawe o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszkosciukiewicz Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 U mnie od jakiegos miesiaca brak powiadomień z taptalka na IOS, instalka aplikacji na nowo i ponowne logowanie nie pomogło, jest jakies rozwiazanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neronhell Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 U mnie nie działa do tej pory zarówno na androidzie jak na iOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 U mnie działało przez chwilę po reinstalacji aplikacji i przestało. Myślę ze chodzi o kasę. W aplikacji premium pewnie działa [emoji3]. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 selk Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 znów jest problem od 2 dni przynajmniej u mnieprosba do adminów o sprawdzenie i reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Ja nie ma juz nie pamiętam od jakiego czasu. Chyba opierają żeby wykupić wersję premium. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DzikiBill Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 U mnie nie przychodzą powiadomienia od grudnia 2021 , ponowna instalacja nic nie pomogła wiec dałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Na tą chwilę nie widzimy możliwości rozwiązania problemu z poziomu dostępnych ustawień forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 md30 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Chyba coś się poprawiło, bo od kilku dni przychodzą powiadomienia . Nie była to wina tego forum, ponieważ przebywam na kilku różnych forach i jak się posypało, to z żadnego forum nie miałem powiadomień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bayrt
Witajcie!
Od 01-02.12 pojawil mi sie mały problem. Ani na ipada, ani na tel. samsung s5 nie przychodzą mi powiadomienia w obserwowanych wątkach. Na maila jest wszystko ok. Proszę o odpowiedź.
Dziekuje
B. Kruk
Edytowane przez bayrtOdnośnik do komentarza
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi