Skocz do zawartości

Serwis obiektywu Canon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Będzie krótko.

Mój obiektyw EF 70 -300 wymaga naprawy i zastanawiam się gdzie go  wysłać.Myślę o Żytniej w W-wie bo o tym czytałem,choć nie zawsze były to opinie korzystne.Może znacie jakiś inny profesjonalny serwis gdzie przywrócą do życia moje szkiełko.Z góry dzięki za rady.

Foto Serwis

Adres: Plac Nowy Targ 28/302, Wrocław
Telefon:500 255 397
Naprawiałem tam obiektyw canon 24-105L i mogę polecić. Oczywiście każdy serwis ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Na szczęście tylko jeden obiektyw musiałem naprawiać, zatem moje doświadczenie jest znikome, ale z drugiej strony jedyne podejście do serwisu i 100% satysfakcji.
Powodzenia
  • Like 1

Masz może trochę daleko ale w Rybniku jest serwis praktycznie możesz się z nim skomunikować 24h na dobę . Naprawiałem mojego Nikkora po kąpieli , a moi znajomi którzy mają zakład foto już parę razy u nich byli i są zadowoleni / mają system Canona / .

http://www.serwisfoto24.pl/#!  pozdrawiam .

Edytowane przez alex62
  • Like 1

• 3 miesiące temu...

Witam.

Będzie krótko.

Mój obiektyw EF 70 -300 wymaga naprawy i zastanawiam się gdzie go  wysłać.Myślę o Żytniej w W-wie bo o tym czytałem,choć nie zawsze były to opinie korzystne.Może znacie jakiś inny profesjonalny serwis gdzie przywrócą do życia moje szkiełko.Z góry dzięki za rady.

Żytnia, ja tam serwisuje sprzęt od lat. Co by nie mówić, mają największe doświadczenie i największą bazę części zamiennych. Minus - bywa drogo. Plus - ciesz się, że nie masz sprzętu PRO, chyba, że te 70-300 to L'lka 0_0

• 3 tygodnie później...