zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mam pewien problem... od jakiegoś czasu zagościły u mnie przynęty nasączone różnymi zapachami jak np keitech... wiadomo aby zapach się utrzymywał muszą być zamknięte ...u mnie są w workach strunowych . I nie było by problemu gdy by nie to ze tych worków juz mam dosyć dużo i denerwuje mnie noszenie ich w kieszeni kamizelki ( nawet już przez sam smród )i szukanie koloru który akurat chce ...Macie jakiś patent na przechowywanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Najlepszy to ograniczenie ilości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jeden kolor, jeden smród. W przypadku Keitechów ten sa,m smród bez wzgl na kolor.To o przynętach nie o polityce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Małe woreczki strunowe do których wsadzisz po kilka gumek, i wtedy do jakiegoś pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na pewno atrakantem ? http://sjp.pwn.pl/sjp/atraktant;2551127.html Chyba, że te ryby tym wabisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na pewno atrakantem ? http://sjp.pwn.pl/sjp/atraktant;2551127.html Chyba, że te ryby tym wabisz...Tak mnie kiedyś Makamba poinformował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 A może takie http://magbite.jp/products/tool/MBT01Wszczelnie zamykane pudełko? Noszę w tym również gumy zapachowe i nie tracą na wartości. Używam tego też do brodzenia za pstrągami. Rewelacja. Ta część z twardej pianki z nacięciami do umieszczania zbrojnych gum to super patent. To co potrzebne jest pod ręką bez grzebania w pudełku. Stojąc na środku Dunajca zawsze było mi wtedy jakoś niezręcznie ☺. Jedyny minus to cena.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Też mnie wkurzał nadmiar tych woreczków. Zerknij na to http://www.rybomaniak.pl/product.php/wedki_kolowrotki_zylki,5261.htmlJa używam trzech od bodajże dwóch lat i ogólnie jestem zadowolony. Kejtki utrzymują zapach, choć pudełko na pewno nie jest szczelne w 100%. Jedno zamknięte wsadziłem na próbę pod wodę i niestety nabrało jej do środka. Chciałem, gdyby było faktycznie szczelne, trzymać w nim różne gumki pozalewane smrodkami, ale ten pomysł upadł. Za to Keitechy mają się dobrze. Link podałem przypadkowo. Może znajdziesz w lepszej cenie, no i pudełka z tymi uszczelkami też są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 styropianowe pudełka nie przewodzą zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Chyba najciekawszym sposobem sa woreczki strunowe. Całośc pakujesz w pudełko bez przegródek, mieszczące sie w kieszeni kamizelki lub plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wydaje mi się że tutaj sprawdzi się Meiho WG 800, wodoszczelne pudełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Popatrz na pojemniki do żywności, może podejdą (link przypadkowy) http://www.kuchnianawidelcu.pl/pol_m_PRZECHOWYWANIE_-HERMETYCZNE-POJEMNIKI-NA-ZYWNOSC-772.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Popatrz na pojemniki do żywności, może podejdą (link przypadkowy) http://www.kuchnianawidelcu.pl/pol_m_PRZECHOWYWANIE_-HERMETYCZNE-POJEMNIKI-NA-ZYWNOSC-772.html I mozna kupic za grosze, szczelne, a przegrodki nie problem zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 styropianowe pudełka nie przewodzą zapachuAle wchodzą w reakcję z gumkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 aa no to nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Tomek może taki Srakson . Torebki są zamykane a w pudełeczku można przechowywać używane uzbrojone kajtechy i zapas główek . Jaxon-Fishing-Team-z-pudelkiem-i-kopertami-8948 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 O to fajne... ciekawe ile tych worków jest w zestawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dziewięć http://okon.abc24.pl/default.asp?kat=-3&pro=545686 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek333 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Z daiwy są dosyć ciekawe pudełka z woreczkami w środku a pojemność jest zaskakująca, choć przeznaczenie jest na przypony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Normalne pojemniki do gum ,tylko gumki o różnych kolorach wkładasz oddzielnie w woreczkach jak do tej pory do przegródek normalnego pudełka (boxu) .Mam sześć pudełek z gumami + jedno z główkami i w każdym jest siedem przegródek .Całość mieści specjalna torba do której wchodzą tylko boxy .Torba ma jeszcze dwie kieszenie po bokach i kieszeń wewnętrzną na duperele .W jedną przegródkę można spokojnie włożyć nawet trzy , cztery woreczki szczelnie zamknięte. Policz zatem ile rodzai różnych gum się zmieści . Nie róbcie koledzy problemów gdzie ich na prawdę nie ma .Chodzi o coś takiego Edytowane 8 Grudnia 2015 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Tylko czy noszenie takiej dodatkowej torby jest wygodne w porównaniu z kamizelka ? Na łódkę może i tak ale ganiac po brzegu lub brodzac wątpię.Tak czy inaczej smrodek wywietrzeje po wyciagnieciu ich z oryginalnych opakowań(mają tam mokro,dużo smrodku) a przecież nie o to chodzi.Jedynym sposobem jest uzbroić po 2,3 sztuki z koloru i wrzucić do paczki.Tak ja robie i zamiast nosić 15 paczek mam ich 3-4.Reszta leży w aucie Niestety jak chcemy żeby smrodek się utrzymał to innej rady nie ma i dalej trzeba go wachac Edytowane 8 Grudnia 2015 przez adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Tylko czy noszenie takiej dodatkowej torby jest wygodne w porównaniu z kamizelka ? Na łódkę może i tak ale ganiac po brzegu lub brodzac wątpię.Tak czy inaczej smrodek wywietrzeje po wyciagnieciu ich z oryginalnych opakowań(mają tam mokro,dużo smrotku) a przecież nie o to chodzi.Jedynym sposobem jest uzbroić po 2,3 sztuki z koloru i wrzucić do paczki.Tak ja robie i zamiast nosić 15 paczek mam ich 3-4.Reszta leży w aucie Tylko skąd skombinować tyle oryginalnych opakowań Zwykły zamykany woreczek gumkom nie zaszkodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie wiem ja mam sprawdzone kolory i kupuje je na paczki,zbroje po kilka sztuk a nieuzbrojone mieszam ze sobą (nie farbuja się nawzajem ) robi się wolne opakowanie i po kłopocie po sezonie dalej śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Doskonale sprawdza sie nieduzy Megabass field wallet do takich potrzeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Panowie generalnie chodzi o coś co zmieści się w kieszeniach kamizelki ... i nie będę mówił ze te portfele z woreczki jak narazie chyba najbardziej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi