Creek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Niżej link do wysokiej rozdzielczości mapy rzeki San - odcinek: Zwierzyń - Postołów.Plik ma aż 334Mb ale warto pobrać!.Jak radzi autor bloga każdemu z nas powinna się przydać https://szkolamuchowa.wordpress.com/2015/12/06/mapa-os-san-postolow/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyfisgingblog.pl Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 o dzięki rzeczywiście przydatne! Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradwajor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 dobra mapka, można by jeszcze oznaczyć gdzie stoją i żerują głowacice:):) to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 A się ściągnęła mapka-grafika,bardzo mało dokładna.Google za znacznie lepszą. A jak chcesz poszukać głowatek,zrób sobie spływ pontonem.Ja troszkę mam przedeptany San.Ale dopiero od tego roku,od spływu widziałem co w wodzie piszczy. Głowatki są tam gdzie ich nikt nie łowi :-)(przynajmniej ja nigdy nie widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 dobra mapka, można by jeszcze oznaczyć gdzie stoją i żerują głowacice:) :) to by było coś To chyba nie jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 A się ściągnęła mapka-grafika,bardzo mało dokładna.Google za znacznie lepszą....No cóż ...krytyka, krytyką, natomiast Ja jestem zdania że nalezy szanować wkład kazdego człowieka który dla innych poświęcił swój prywatny czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No cóż ...krytyka, krytyką, natomiast Ja jestem zdania że nalezy szanować wkład kazdego człowieka który dla innych poświęcił swój prywatny czasTo nie krytyka.To informacja.Na google earth jest znacznie dokładniejsza mapa,widać brody,zbyrki,uskoki dna,zabudowania,łąki,ścieżki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tak sobie myślę że fajna by była taka foto mapa zrobiona przy niskim stanie w słoneczny dzień. Nie tylko Sanu ale i paru innych rzek. Wydaje się że przelot dronem z podwieszonym aparatem lub kamerką załatwiłby sprawę. A mapka spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi