gringo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 W moim "macierzystym" okręgu walne zebrania mogą się odbywać od grudnia do końca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Gdzieś mi się odbiło o uszy, że ponoć mają zmienić ustawę zmieniającą funkcjonowanie związków sportowych. Czy PZW w końcu podlega pod te związki sportowe czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Niestety Pan Minister zapomniał skreślić PZW z listy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ukazał się ciekawy artykuł autorstwa jednego z naszych Forumowiczów, polecam:http://www.wedkarstwomojapasja.pl/wybory-w-pzw/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wie ktoś ile zarabia prezes koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 A to prezes jest na etacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Właśnie się pytam bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Prezes często odbiera zapłatę w naturze: "ty pie.... ny złodzieju, gdzie ryby z zarybienia", ewentualnie: "ch...u, przepijasz nasze składki" - tego typu teksty pojawiają się nad wodą i czasem na walnym. Tak najczęściej wyglądają "zarobki" prezesa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Prezes często odbiera zapłatę w naturze: "ty pie.... ny złodzieju, gdzie ryby z zarybienia", ewentualnie: "ch...u, przepijasz nasze składki" - tego typu teksty pojawiają się nad wodą i czasem na walnym. Tak najczęściej wyglądają "zarobki" prezesa. Rozumiem że każdy prezes to emeryt ze skłonnościami sado-maso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Niestety, czasem tak wygląda smutna rzeczywistość. Po części brak wiedzy na temat uprawnień zarządu koła, niestety także zwykłe chamstwo części naszych "kolegów" po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Nikt z członków władz i organów Koła, Okręgu, czy Zarządu Głównego nie jest na etacie i nie pobiera wynagrodzenia. Zarządy poszczególnych szczebli organizacyjnych mogą ustalić dietę za obecność na posiedzeniu, można również uzyskać zwrot kosztów dojazdu na posiedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Nikt z członków władz i organów Koła, Okręgu, czy Zarządu Głównego nie jest na etacie i nie pobiera wynagrodzenia. Zarządy poszczególnych szczebli organizacyjnych mogą ustalić dietę za obecność na posiedzeniu, można również uzyskać zwrot kosztów dojazdu na posiedzenie. To jeśli tak jest to kto poświęci swój cenny czas, przecież wielu z nas pracuje i nie ma czasu nawet na ryby, to skąd wziąć odpowiednich ludzi z pasją, kasą i masą wolnego czasu, ja takich nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Nikt z członków władz i organów Koła, Okręgu, czy Zarządu Głównego nie jest na etacie i nie pobiera wynagrodzenia. Zarządy poszczególnych szczebli organizacyjnych mogą ustalić dietę za obecność na posiedzeniu, można również uzyskać zwrot kosztów dojazdu na posiedzenie.Pod warunkiem, że nie łączą funkcji społecznych z administracyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 A to prezes jest na etacie??Prawo dopuszcza takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Niestety Pan Minister zapomniał skreślić PZW z listy To jak to jest: postępowanie administracyjne zawieszone, terminy mijają, Pan minister może, ale nie musi. To są kluczowe rozstrzygnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Prawo dopuszcza takie rozwiązanie.dopiero zaczęło dopuszczać i wątpię by w kołach znalazło sie tyle pieniędzy by prezes mógł byc na etacie...Kasa na takie rzeczy to dopiero na szczeblu okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To jeśli tak jest to kto poświęci swój cenny czas, przecież wielu z nas pracuje i nie ma czasu nawet na ryby, to skąd wziąć odpowiednich ludzi z pasją, kasą i masą wolnego czasu, ja takich nie znam.Na przykład ja poświęcam, już z górą 7 rok. I mogę. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Na przykład ja poświęcam, już z górą 7 rok. I mogę. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Z czego się utrzymujesz? Edytowane 18 Listopada 2016 przez Jopek1971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Normalnie pracuję w prywatnej firmie. Wyjazdy typu 2-4 dni są normalne, po Polsce i nie tylko. Ale po prostu mi się chce. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 By sprawnie działać trzeba być przy sferach non stop,a za darmo to boli gardło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To Twoje mniemanie.Mam zdecydowanie odmienne i może dlatego to robię. Mam tylko nadzieję że to co robię, robię dobrze. Inaczej straciłoby to sens. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wszyscy prezesi których znam też twierdzili i twierdzą że robią lub zrobili dobrą robotę, no i skutki widać jak na dłoni Jeden to nawet "zarybił" sandaczem rzeczkę którą później zmonitorowano pod kątem występowania ichtiofauny w zlewni tej rzeczki,okazało się że mimo bodajże 20000sztuk rzekomo wpuszczonych, naukowcy nie stwierdzili nawet jednej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wszyscy prezesi których znam też twierdzili i twierdzą że robią lub zrobili dobrą robotę, no i skutki widać jak na dłoni Jeden to nawet "zarybił" sandaczem rzeczkę którą później zmonitorowano pod kątem występowania ichtiofauny w zlewni tej rzeczki,okazało się że mimo bodajże 20000sztuk rzekomo wpuszczonych, naukowcy nie stwierdzili nawet jednej sztuki A gdzie to było i kiedy? Jacy naukowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 No nie, nie jestem prezesem Koła czy też Okręgu. Jestem w KR. Patrzę na ręce. Staram się przekonywać do pewnych przedsięwzięć a doradzać inne. Tak jak pisałem. Staram się na miarę moich możliwości robić to dobrze. Ps. Żądam osobiste pytanie. Czy kiedykolwiek zrobiłeś cokolwiek dla Stowarzyszenia którego jak domniemuję jesteś Członkiem? Będę zobowiązany za odpowiedź. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Przepraszam, miało być "zadam", a nie "żądam". Przepraszam za telefon i moje niedopatrzenie. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi