sebek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam. Jakie macie skuteczność w połowie bolenia na salmiaczka Minnow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam, mam 2 najwieksze bolenie w zyciu (76 i 75 cm) na Salmo Minnow 6 S w kolorze blue (niebieski grzbiet, pomaranczowy brzuch). Obie ryby zlapane na nieboleniowe prowadzenie. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A inne kolory Minnow co łowiłeś, bo mnie na najwiecej ryb zdarza sie na RD (Real Dace) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Łowiłem kiedyś szczupaki, w małej rzeczce, na 5 i 6cm w kolorach trout i strzebla. Tylko to były wobki ze starym (szerokim) sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A inne kolory Minnow co łowiłeś, bo mnie na najwiecej ryb zdarza sie na RD (Real Dace) Innych kolorow nie uzywam od wielu wielu lat.A ten 1 minnow jezdzi ze mna jak talizman Tamte bolenie to (oby jeszcze zyly) to teraz beda chyba po 90 cm mialy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A jesienią 7 cm przynęty takie jak Minnow także będą skuteczne na bolka i zębatego, czy raczej większy kaliber? A może nie koniecznie tylko duża przynęta = duże ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi