Krisu23 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ma ktoś mapy Kisajna, Łabapu i Dobskiego? Myślę, że znajdzie się ktoś, kto pomimo panującej powszechnie opinii dalej tam pływa i ma takie rzeczy. Ja tam byłem do tej pory żeglarzem a teraz chcę powędkować. I do tego mi potrzebne są głębokościówki. Będę wdzięczny za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Na forum Narybki.net jest user który jeśli będzie miał te mapki to Ci podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 mogę w pracy zrobić skany i podesłać na emalie. a tak na marginesieodsyłam tu w dziale przewodniki są mapy większości jezior http://www.infish.com.pl/wydawnictwo/Wydaw_zwarte/Wydaw_zwar te.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wonton, ja wiem, że można kupić, ale po to założyłem ten wątek żeby tego nie robić Jak możesz pomóc to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja poszukuje mapy jeziora Jeleńskiego (4 km od Lidzbarka Welskiego) może się ktoś gdzieś natknął? Nawet kupić tego nigdzie nie można :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dziękuję serdecznie koledze @Igor za pomoc i przesłanie map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam Posiada ktos może do udostępnienia mapę jeziora Haleckiego (poj. Ełckie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi