Michaelfly Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co Ten Sonarek ma w Sobie?? Moze Ktos Wie Wiecej...co Pokaze??... Firma ponoc Lider a to echo?? z Gory Dziekuje za kazda Echo odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mialem dawno temu takie echo Lowrance X65, ktore rozni sie od tego, ktore wymieniles zdaje sie moca wysylanego sygnalu (X65 mialo 600W). To bylo bardzo dobre wg mnie echo i zle zrobilem sprzedajac, zachcialo mi sie trojwymiarowosci a pozniej gpsa... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mam X96, ma większą moc i rodzielczość. 75 jest pewnie po środku - pomiędzy moją obecną, a była Guma. Jak na przenośne echo, nie trzeba mi nic lepszego. Prawidłowa praca i niski pobór prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michaelfly Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czyli co Panowie Brac ta Lowrance X75 240x240 wystarczy mi takie echo i bedzie czytelne na takiej Zaporowce jak Solina ?? Czy zbierac na jakas Egle FishMark 320 320x320 czy Lowrance X96 320x320 ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czy brać? Zależy od ceny <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michaelfly
Co Ten Sonarek ma w Sobie?? Moze Ktos Wie Wiecej...co Pokaze??... Firma ponoc Lider a to echo??
z Gory Dziekuje za kazda Echo odp
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi