Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , co prawda nie posiadam zbyt licznej Kolekcji Simmsa , ale zawsze sie napalałem na Sandały od simmsa , i tutaj Moje pytanie czy ktokolwiek używał albo co lepsze czy ktoś w przyszłosci bedzie takie cudeńka zamawiał bo u nas w PL chyba nie do dostania .

A latem na gołe stopy do wody to nie bardzo , w najlepszym przypadku masz szanse że odcisnie Ci sie Kapsel po piwie , a szkło to też nie rzadkość.

Pozdrawiam Mario

Te sandaly dla SIMMS-a robila firma Keen http://www.keen.pl/

Bez problemu kupisz je na Allegro za okolo 300 pln u oficjalengo dystrybutora a jak popolujesz to pewnie wyjdzie ze dwiescie. W koncu sezon na sandaly sie skonczyl  ;)

• 2 tygodnie później...

Cześć. 

Może któryś z kolegów posiada czapeczkę Simms Artist Series truck? Nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarówki,i czy posiada jakąś regulację obwodu?  

http://www.simmsfishing.com/shop/hats-sunhoods/artist-series-trucker.html

Czy ktos z Was ma moze kurtke G3 lub ProDry w rozmiarze XXL i mógłby zmierzyc wymiary?

Trochę obawiam się zakupu w ciemno (długość rękawów...)

Podaj swoje wymiary to coś Ci doradzę. Przerobiłem kilka rozmiarów Simms-a od XL do M  :D

A G3 XXL kiedyś sprowadziłem koledze, przyznam ze zabawnie wyglądała ta kurtka  :blink:

hmm, to obawiam sie że mogę nie dopasowac: 197cm, ale trochę poniżej kwintala na wadze... Mam jakąś koszulkę z solarflexa xxl i generalnie jest jak ulał, ale rękawom ze 2cm brakuje

197 cm i poniżej kwintala to jesteś wysmiagany jak gazela  :D

Pro Dry na 100% XL

Co do G3 to muszę podpytać 

• Like 1