Gość Kwinto Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja nosze Pro Dry kurtke w rozmiarze XXL (spodnie XL). Mam 186 cm wzrostu przy wadze 109 kg. Kurtka jest luznawa, ale nie jest za duza. Ogolnie moglbym nosic ubrania w rozmiarze XL, ale czasami sa troszke obcisle. Preferuje jednak lekki luzik. Pod Pro Dry jestem w stanie wlozyc cos cieplejszego jesli jest taka koniecznosc i nie mam skrepowanych ruchow. Wodery Simms'a natomiast sa juz dla mnie w tej rozmiarowce za duze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Pro Dry dół i góra XXL pasuje na mnie jak ulał. 197cm 142kg bez bebzona piwnego, XXL to na prawdę duży rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Cześć, czy ktoś posiada może koszulę Simmsa GT Tricomp lub może Simms TAimen Tricomp w rozmiarze L lub XL? Te koszule są w fasonie SLIM FIT a ja te które mam z lub miałem z Simmsa są lub były w fasonie Traditional FIT czyli tradycyjny krój. Z tradycyjnego kroju mój rozmiar to L i zastanawiam się czy ze SLIM FIT też brać L czy XL??? :-) poratujcie :-) może ktoś ma te koszule i wrzuci mi chociażby szerokość pod pachami dla rozmiaru L lub XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kurczę... nikt naprawdę nie ma tych koszulę...?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kurczę... nikt naprawdę nie ma tych koszulę...?:-)HejMasz na stronie producenta od 100 do 114 cm w klacie rozmiar LXL 115-122 cmJa bym został przy L bo przy XL będą za długie rękawy i długość będzie bliższa koszuli nocnej Chyba ze masz piwny brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Z tabeli to SLIM i tradycyjne mają te same wymiary dla danego rozmiaru. SLIM jest bardziej dopasowany do ciała tylko jak ktoś nie ma sylwetki "szczypiora" i noszę klasyczne Simmsy w rozmiarze L to nie wiem czy L ze SLIM będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Z tabeli to SLIM i tradycyjne mają te same wymiary dla danego rozmiaru. SLIM jest bardziej dopasowany do ciała tylko jak ktoś nie ma sylwetki "szczypiora" i noszę klasyczne Simmsy w rozmiarze L to nie wiem czy L ze SLIM będzie dobra.Koniecznie daj znać jak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjuro Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dla wielbicieli marki Simms, wydaje mi się dobrą okazją.http://allegro.pl/okazja-nowe-spodnie-simms-prodry-bib-gore-tex-i5781244114.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cena doskonała tylko rozmiar Ale jak komuś pasują to brać nie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Należy tylko pamiętać, że to ubranie typowo na deszcz/bardzo mokrą pogodę. Mam takie używam wyjątkowo rzadko, nie ma co się katować gore jeśli nie ma potrzeby. No i ten rozmiar to na prawdę na konkretnego byka, na mnie są luźne a wymiary podałem wyżej kilka postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy ktoś z obecnych tu wędkarzy posiada taki plecak?http://www.simmsfishing.com/shop/sale/headwaters-1-2-day-hydration-pack.htmlInteresuje mnie jakiej maksymalnie wielkości pudełko wejdzie go największej kieszeni plecaka. Producent podaje że rozmiary plecaka to 45cm x 27cm x 5cm. Jak ma się to w praktyce? Byłbym wdzięczny za szybką informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 http://www.simmsfishing.com/headwaters-large-sling-pack.htmlEwentualnie czy może ktoś ma coś takiego? Pytanie jak wyżej - jaka pojemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 http://www.simmsfishing.com/headwaters-large-sling-pack.html Ewentualnie czy może ktoś ma coś takiego? Pytanie jak wyżej - jaka pojemność?Używam małego dużego sprzedałem Piotrowi.Małego mogę jutro zabrać do sklepu to zobaczysz duży jest generalnie głębszy od małego. Z perspektywy czasu żałuje ze nie zostawiłem sobie dużego. Plecam ten produkt dużo lepszy od kamizeli i plecaka. A i cena w sklepie który pewnie oglądamy wspólnie bardzo dobra Sam planuje zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzięki, na Ciebie można liczyć Mały będzie za mały. Potrzebuję coś co mogę zabrać na łódkę żeby zmieściło pudełka, prowiant, ewentualnie jakiegoś ciucha. Poproszę Piotra może przy okazji mi pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Takie tam wyprzedaze na produkty Simms: http://www.vailvalleyanglers.com/list/search/b~simms/o~ph/sales http://www.fishwest.com/list/search/b~simms/o~ph/sales Vail Valley- wysylka miedzynarodowa za darmo przy zakupie ponad $500.00 Fishwest- jest kuponik na ekstra 10% znizki, ale chyba tylko na dzisiaj. Kuponik czardziej to : cybermonday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Sklep "Sierra Trading Post" dodal spora ilosc nowy produktow firmy Simms na wyprzedazy. Jesli sie nie myle to prowadza wysylke do Polski. Jest kuponik (STPESA15) na dodatkowe 25% znizki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Sklep "Sierra Trading Post" dodal spora ilosc nowy produktow firmy Simms na wyprzedazy. Jesli sie nie myle to prowadza wysylke do Polski. Jest kuponik (STPESA15) na dodatkowe 25% znizki.Jak się pojawiły wczoraj tak dzisiaj z tych nowych rzeczy prawie nic już nie zostało :-) no cóż może jeszcze coś będzie ciekawego bliżej świat i Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tb01 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Te ostatnie posty to bardziej by pasowały chyba w tym temacie http://jerkbait.pl/topic/22972-promocje-w%C4%99dkarskie-oko%C5%82o-w%C4%99dkarskie/page-80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Te ostatnie posty to bardziej by pasowały chyba w tym temacie http://jerkbait.pl/topic/22972-promocje-w%C4%99dkarskie-oko%C5%82o-w%C4%99dkarskie/page-80.Pasują i tu i tu. Ja jednak wole żeby wszelkie informacje dotyczące Simms były w jednym wątku bo takie było założenie. Stworzenie pierwszej w tym kraju bazy z wiedza na temat tej marki.PozdrawiamW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pasuja i tu i tu, ale tylko do końca promocji (super że o nich piszecie)Później jednak będą tutaj tylko śmiecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sierra Trading Post, czy ktoś już zamawiał z tego sklepu, jak wygląda sprawa z cłem i Vat-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sierra Trading Post, czy ktoś już zamawiał z tego sklepu, jak wygląda sprawa z cłem i Vat-em Zamawiałem z tego sklepu, jak również z Madison River Fishing Company. W obu przypadkach "skaleczyli" mnie cłem i VAT em. Ale to norma, wiec należy to kalkulować. Dużo zapłaciłem za sama przesyłkę i to trzeba zawsze rozważyć, bo przy ciężkich lub gabarytowych paczkach koszt jest zniechęcający. Pamietam, ze za średniej wielkości karton zapłaciłem 44 dolary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 mnie również uraczono cłem i vatem. Z Madison przesyłki przychodziły do mnie szybko ok 2 tyg. osobno paczka osobno rachunek w liście. Nie mniej jednak przy obecnym kursie $ to dość blado wyglądają te wszystkie promocje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Panowie, pytanko do użytkowników tych butków - które wybrać: Simms G3 Guide czy Freestone?Liczy sie dla mnie wygoda użytkowania taka jak łatwość wkładania/zdejmowania, wygoda w noszeniu, lekkość. No i oczywiście trwałość Które polecacie (mowa o aktualnych modelach) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jeśli jeszcze nie czytałeś to zajrzyj tutaj: http://jerkbait.pl/topic/52672-najlepsze-buty-do-brodzenia-na-rynku/ G3 nigdy w rękach ani na nogach nie miałem. Mam Rivershedy, to chyba ich 4, albo 5 sezon będzie, miałem też Freestony przez co prawda krótki moment, ale na nogach wylądowały (najnowszy model). Wygoda w obydwu parach na wysokim poziomie, nie mam żadnych uwag. Wykonanie bardzo dobre. G3 to buty stworzone do katowania, jeśli dużo łowisz, w cieżkich warunkach to będzie to dobry wybór. Freestony teoretycznie są najtańszą opcją Simmsa, lecz dużo nie ustępują wyższym modelom. Szczególnie fajny jest ten nowy model, gumowe obicie na palcach i z boku. Jeśli będziesz o nie dbał to obydwie pary posłużą kilka sezonów. Buty lekkie nie są, niektórzy na to narzekają, ja nie odczuwam dyskomfortu z tego powodu. Wkładanie i zdejmowanie jest wygodne i bezproblemowe, nie ma potrzeba moczenia butów (tak jak niektórych modeli innych firm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi