Gość Kwinto Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pewnie tak. Sklep raczej nie ma z tym nic wspolnego. Nie mam pojecia ile kosztuje przesylka do Polski, natomiast warto korzystac z prawie codziennych upustow jakie wysylaja droga mailowa. Oprocz juz sporo zanizonych cen zawsze mozna jeszcze skubnac dodatkowa znizke. No i czesto sprawdzac co maja na stanie. Czy to w kategori produktow Simms, czy wielu innych. Ciagle cos nowego dodaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pewnie tak. Sklep raczej nie ma z tym nic wspolnego. Nie mam pojecia ile kosztuje przesylka do Polski, natomiast warto korzystac z prawie codziennych upustow jakie wysylaja droga mailowa. Oprocz juz sporo zanizonych cen zawsze mozna jeszcze skubnac dodatkowa znizke. No i czesto sprawdzac co maja na stanie. Czy to w kategori produktow Simms, czy wielu innych. Ciagle cos nowego dodaja.No i ja tak robię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Napisałem w sprawie reklamacji bezpośrednio do nich. Kazali przysłać kurtkę do Simms Repair Center w Montanie.Szkoda ze akurat Na Ciebie padło ze przecierasz szlaki Ja tak dawnymi laty miałem z Sage Trzymam kciuki. Ps.To w czym Ty teraz łowisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Teraz akurat nie łowię, też długo by opowiadać Dlatego ją odesłałem. Gdyby nie to, wstrzymałbym się z reklamacją do wiosny. Gdybym jednak miał czas na łowienie, to powiem Ci że ta kurtka naprawdę niewiele daje jako ocieplenie. Myślę że jeśli by nie wiało/padało to dałbym radę w bieliźnie/mid topie/primalofcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 planuje zakup kompletu na ostre słońce i stanie w łódce i mam pytanie jak jest z rozmiarówką, czy jest podobnie jak w Columbia PFG, gdzie S, to nasze L na bidę ? a może ktoś ma podobne wymiary : wzrost 176cm, klatka 100, pas 90 i coś kupował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 planuje zakup kompletu na ostre słońce i stanie w łódce i mam pytanie jak jest z rozmiarówką, czy jest podobnie jak w Columbia PFG, gdzie S, to nasze L na bidę ? a może ktoś ma podobne wymiary : wzrost 176cm, klatka 100, pas 90 i coś kupował ? Jak kupuję coś z Simmsa to biorę o rozmiar mniejszy niż inne ubrania czyli normalnie noszę XL a z Simmsa biorę L. Może napisz o jaki konkretny model Ci chodzi to będzie łatwiej coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) planuje zakup kompletu na ostre słońce i stanie w łódce i mam pytanie jak jest z rozmiarówką, czy jest podobnie jak w Columbia PFG, gdzie S, to nasze L na bidę ? a może ktoś ma podobne wymiary : wzrost 176cm, klatka 100, pas 90 i coś kupował ? Wg mnie to bardziej M będzie. Sprawdzę w domu swoją koszulę i napiszę wieczorem. Moja Columbia PFG to M (klatka 103 i pas trochę ponad 90+) - z lekkim, letnim, luzem (miałem L, ale to był wór, a S będzie za mała wg mnie) Edytowane 10 Stycznia 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Solarflex LS Crewneck Print - tak na czuja wychodzi max M Superlight Pant - tu to chyba S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja ostatnio zakupiłem to: http://www.sierratradingpost.com/simms-solarflex-crew-shirt-upf-50-plus--long-sleeve-for-men~p~7030m/?filterString=s~simms%2F&colorFamily=08 Rozmiar M będziesz miał jeszcze z tego: http://www.sierratradingpost.com/simms-solarflex-camo-shirt-upf-30-plus--long-sleeve-for-men~p~7030k/?filterString=s~simms%2F&colorFamily=05 Jak masz kogoś W USA i wrzucisz jakiś kupon promocyjny, których możesz poszukać np. tu: https://www.coupons.com/coupon-codes/sierratradingpost.com/ lub zapisać się do newslletera to codziennie będą Ci przysyłali takie kupony rabatowe na maila. Taniej już nigdzie nie znajdziesz :-) Bezpośrednia wysyłka od nich ze sklepu do PL jest droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Kamil, letnią koszulę kup sobie L, będzie troszkę za duża, ale latem luz wskazany, niech przewiewa ją wiaterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Myślę, że L będzie na niego za duża. Ja mam 182 ok. 96 kg wagi w pasie ok. 98 cm i L jest na mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja mam praktycznie identyczne wymiary jak @bazyloss i najlepiej pasuje na mnie M-ka. Mam dwie koszule, mierzyłem kurtkę i też pasowała M-ka.Mam spodniobuty w romiarze S-king ale następne brałbym M-ki, te są na styk i skarpeta też mogłaby być większa.Ale tak jak Bartek pisze to zależy co komu pasuje, ja np. wolę jak wszystko na mnie "leży jak należy" , niektórzy lubią mieć trochę luzu. Mierzyłem koszulę w rozmiarze L i nie wygląda to źle ale jak dla mnie jest zbyt obszerna i rękawy trochę za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 dzięki, ale dla mnie bluza tylko biała luźną mam Columbię, S, ale jak pisałem to jest dobre L, myślę, że SIMMS M będzie chyba dobry, pewnie nadal nie będzie dopasowany, schudłem, podleczyłem wątrobę i brzucha nie mam do spodni nie cierpię używać paska, a zwłaszcza tak lekkich, piszą , że to 31-32", to jednak chyba S na mnie, zwłaszcza, ze mam 1,5-2cm krótsze nogi niżby wskazywał wzrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Superlight Pant - tu to chyba S Przy 174 cm mam rozmiar M i są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 a ile masz w pasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 a ile masz w pasie ?+- 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 , no to na mnie S max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 , no to na mnie S max Nie był bym taki pewny. Zmierzyłem spodnie i w pasie jest 41 cm plus guma (duży zapas) długość całkowita 102 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 moje rozciągnięty jeansy, do których muszę zakładać pasek mają 44cm, a tu jest guma 90 w pasie, to jednak nie 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) niestety widzę, że zakup tych spodni w rozmiarze S (Concrete) jak również bluzy w rozmiarze M (Flow Camo) graniczy z cudem, ja nie mam nikogo w USA Edytowane 8 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 moje rozciągnięty jeansy, do których muszę zakładać pasek mają 44cm, a tu jest guma 90 w pasie, to jednak nie 100 Masz rację Kamil, 90 w pasie to już nie 100 :-) Jak patrzysz na dół to juz coś widzisz więcej oprócz brzucha :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Koledzy poszukuje spodni SIMMS Pro Dry Pants Rozmiar MGdyby ktoś zobaczył je w jakimś sklepie możne ktoś chce sprzedać? Dajcie znać. Model od paru lat nie produkowany.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie, krótkie pytanie o rozmiar kurtki G3.... przy wzroście 187, waga 86kg.... bardziej L bedzie pasował czy M....??? pytam, moze ktoś jest podobnym wymiarów.... mam Deepwater Parka L i jest ciut za luźna...wolałbym coś bardziej dopasowanego...ale obawiam się o długość rękawów przede wszystkim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie, krótkie pytanie o rozmiar kurtki G3.... przy wzroście 187, waga 86kg.... bardziej L bedzie pasował czy M....??? pytam, moze ktoś jest podobnym wymiarów.... mam Deepwater Parka L i jest ciut za luźna...wolałbym coś bardziej dopasowanego...ale obawiam się o długość rękawów przede wszystkim....w/g mnie L to minimum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Mam 188cm, 90kg i XL jest idealna z długością rękawów. Jest też miejsce na coś pod spód w chłodne dni. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Cezary.Łoskot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi