Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie tak. Sklep raczej nie ma z tym nic wspolnego. Nie mam pojecia ile kosztuje przesylka do Polski, natomiast warto korzystac z prawie codziennych upustow jakie wysylaja droga mailowa. Oprocz juz sporo zanizonych cen zawsze mozna jeszcze skubnac dodatkowa znizke.  

No i czesto sprawdzac co maja na stanie. Czy to w kategori produktow Simms, czy wielu innych. Ciagle cos nowego dodaja.

Pewnie tak. Sklep raczej nie ma z tym nic wspolnego. Nie mam pojecia ile kosztuje przesylka do Polski, natomiast warto korzystac z prawie codziennych upustow jakie wysylaja droga mailowa. Oprocz juz sporo zanizonych cen zawsze mozna jeszcze skubnac dodatkowa znizke.

No i czesto sprawdzac co maja na stanie. Czy to w kategori produktow Simms, czy wielu innych. Ciagle cos nowego dodaja.

No i ja tak robię :-)

Teraz akurat nie łowię, też długo by opowiadać ;) Dlatego ją odesłałem. Gdyby nie to, wstrzymałbym się z reklamacją do wiosny. Gdybym jednak miał czas na łowienie, to powiem Ci że ta kurtka naprawdę niewiele daje jako ocieplenie. Myślę że jeśli by nie wiało/padało to dałbym radę w bieliźnie/mid topie/primalofcie ;)

planuje zakup kompletu na ostre słońce i stanie w łódce i mam pytanie jak jest z rozmiarówką, czy jest podobnie jak w Columbia PFG, gdzie S, to nasze L na bidę ? :)

a może ktoś ma podobne wymiary : wzrost 176cm, klatka 100, pas 90 i coś kupował ?

Jak kupuję coś z Simmsa to biorę o rozmiar mniejszy niż inne ubrania czyli normalnie noszę XL a z Simmsa biorę L. 

Może napisz o jaki konkretny model Ci chodzi to będzie łatwiej coś napisać. 

planuje zakup kompletu na ostre słońce i stanie w łódce i mam pytanie jak jest z rozmiarówką, czy jest podobnie jak w Columbia PFG, gdzie S, to nasze L na bidę ? :)

a może ktoś ma podobne wymiary : wzrost 176cm, klatka 100, pas 90 i coś kupował ?

Wg mnie to bardziej M będzie. Sprawdzę w domu swoją koszulę i napiszę wieczorem.

Moja Columbia PFG to M (klatka 103 i pas trochę ponad 90+) - z lekkim, letnim, luzem (miałem L, ale to był wór, a S będzie za mała wg mnie)

Edytowane przez mario

Ja ostatnio zakupiłem to: 

http://www.sierratradingpost.com/simms-solarflex-crew-shirt-upf-50-plus--long-sleeve-for-men~p~7030m/?filterString=s~simms%2F&colorFamily=08

Rozmiar M będziesz miał jeszcze z tego:

http://www.sierratradingpost.com/simms-solarflex-camo-shirt-upf-30-plus--long-sleeve-for-men~p~7030k/?filterString=s~simms%2F&colorFamily=05

Jak masz kogoś W USA i wrzucisz jakiś kupon promocyjny, których możesz poszukać np. tu: 

https://www.coupons.com/coupon-codes/sierratradingpost.com/

lub zapisać się do newslletera to codziennie będą Ci przysyłali takie kupony rabatowe na maila.

Taniej już nigdzie nie znajdziesz :-) 

Bezpośrednia wysyłka od nich ze sklepu do PL jest droga. 

Ja mam praktycznie identyczne wymiary jak @bazyloss i najlepiej pasuje na mnie M-ka. Mam dwie koszule, mierzyłem kurtkę i też pasowała M-ka.

Mam spodniobuty w romiarze S-king ale następne brałbym M-ki, te są na styk i skarpeta też mogłaby być większa.

Ale tak jak Bartek pisze to zależy co komu pasuje, ja np. wolę jak wszystko na mnie "leży jak należy" :P , niektórzy lubią mieć trochę luzu. 

Mierzyłem koszulę w rozmiarze L i nie wygląda to źle ale jak dla mnie jest zbyt obszerna i rękawy trochę za długie.

dzięki, ale dla mnie bluza tylko biała

luźną mam Columbię, S, ale jak pisałem to jest dobre L, myślę, że SIMMS M będzie chyba dobry, pewnie nadal nie będzie dopasowany, schudłem, podleczyłem wątrobę :) i brzucha nie mam :)

do spodni nie cierpię używać paska, a zwłaszcza tak lekkich, piszą , że to 31-32", to jednak chyba S na mnie, zwłaszcza, ze mam 1,5-2cm krótsze nogi niżby wskazywał wzrost

Panowie, krótkie pytanie o rozmiar kurtki G3.... przy wzroście 187, waga 86kg.... bardziej L bedzie pasował czy M....??? pytam, moze ktoś jest podobnym wymiarów.... mam Deepwater Parka L i jest ciut za luźna...wolałbym coś bardziej dopasowanego...ale obawiam się o długość rękawów przede wszystkim....

Panowie, krótkie pytanie o rozmiar kurtki G3.... przy wzroście 187, waga 86kg.... bardziej L bedzie pasował czy M....??? pytam, moze ktoś jest podobnym wymiarów.... mam Deepwater Parka L i jest ciut za luźna...wolałbym coś bardziej dopasowanego...ale obawiam się o długość rękawów przede wszystkim....

w/g mnie L to minimum 

• Like 1