Wiktor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam 188cm, 90kg i XL jest idealna z długością rękawów. Jest też miejsce na coś pod spód w chłodne dni.tez uważam ze XL było by optymalne ale slim fit to nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Ja przy L mam miejsce na kurtkę z primaloft gdy ziąb nad wodą działa to całkiem ciepło ....więc XL odpada z pewnością,,,,zostanę raczej przy L,,,bezpieczniej dzięki za odpowiedzi Edytowane 11 Stycznia 2016 przez maciekg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A ja mam pytanko. Odkleiły mi się dwie kieszonki (te z malutkimi suwaczkami) w G3 gunmetal. Jest ktoś kto się zajmuje takimi rzeczami? suwaczki też poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A ja mam pytanko. Odkleiły mi się dwie kieszonki (te z malutkimi suwaczkami) w G3 gunmetal. Jest ktoś kto się zajmuje takimi rzeczami? suwaczki też poszły.Mógłbyś zrobić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Długo używasz tej kurtki? I jak intensywnie?A tak w temacie to niestety nie mam pojęcia gdzie to naprawić. Gwarancji pewnie już nie ma ale ja bym do Simms-a napisał.Ze ukochana Twoja kurtka itp. Pocukruj im trochę to Ci jeszcze nowa przyślą. Amerykańskie firmy często jeżeli chodzi o obsługę klienta zachowują się z polskiego punktu widzenia irracjonalnie .Albo to tylko my jesteśmy przyzwyczajeni ze po zakupie klient na prawo zamknąć gębę Napisz do nich....to może się udać. I koniecznie daj znać jak Ci poszło.Powodzenia!W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 To kamizela raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jasne że kamizelka. ..nie wiem co mi z tą kurtką wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No zobaczymy co z tego będzie. Napisałem maila oraz wysłałem im zdjęcie. Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Przy 174 cm mam rozmiar M i są ok w przy tym 100 w pasie, to masz napięte gumy w tych SuperLight'ach, czy jeszcze coś by wcisnął możesz napisać ile mniej więcej mają na rozciągniętych gumach ? Edytowane 19 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 w przy tym 100 w pasie, to masz napięte gumy w tych SuperLight'ach, czy jeszcze coś by wcisnął możesz napisać ile mniej więcej mają na rozciągniętych gumach ?Przy 100 jest to prawie max coś by jeszcze wcisnął ale na bezdechu nie chodzę Rozciągnięte gumy to około 100 cm w stanie "spoczynku" 80-82 cmAmerykanie lubią elastyczna odzież....w końcu duża Cola w Maku to prawie 1,5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 dzięki, to już głupi jestem z tym rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 dzięki, to już głupi jestem z tym rozmiarem Sprawdź które będą dobre na długość. W pasie s i M będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) teraz doczytałem, że pas w rozmiarówce, to "This is a body measurement", więc może jednak M tylko ta Twoja stówka w pasie mnie męczy Edytowane 19 Stycznia 2016 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 dzięki, to już głupi jestem z tym rozmiarem Podobnie było w moim przypadku . Spodnie coldweather trafiłem w dobrej cenie była L-ka . Przyszły i troszkę za luźne , przydługie nogawki ale ujdzie i.... pojawiła się M-ka no to wziałem . Ta znowu na stykmaxa w pasie , nogawki ok . Jak schudnę będę miał w czym chodzić a jak przypakuję ( odpukać w niemalowane ) no to też . Wychodzi mi , że w rozmiarówce simmsa jestem M/L czyli nieprodukowany śmigam na L-uźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Troche lepiej to jest rozwiązane w spodniobutach tam mam rozmiar MK Medium King I Medium i King mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 odpuszczam kupię niedowymiarowaną Columbie UPF50 w rozmiarze S w UK, łatwiej ze zwrotem czy wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Rozmawiałem mailowo z gościem z serwisu Simms w Montanie. Mam wysłać do nich paczkę. Z tego co przeczytałem będzie naprawa lub wymiana (wolałbym to drugie ;-)) ). No i zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Rozmawiałem mailowo z gościem z serwisu Simms w Montanie. Mam wysłać do nich paczkę. Z tego co przeczytałem będzie naprawa lub wymiana (wolałbym to drugie ;-)) ). No i zobaczymy co będzie.A widzisz .....ja obstawiam wymianę i mały gratisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Postaraj się aby paczka nie przekroczyła 1kg. Wtedy zmieścisz się w 49zł za usługę Global Express na poczcie. Idzie szybciej niż paczka priorytetowa i ma pełny tracking W drugą stronę niestety też będziesz obciążony kosztami wysyłki. Tam będzie to 40$ które pociągną z Twojej karty. Wiem bo kilka dni temu miałem to samo. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Wędkarz87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Obciążyli Cie kosztami przesyłki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tak i z tego co napisali, dali do zrozumienia że to standardowa procedura. Z uwagi na to, że nie są w stanie kontrolować gdzie wylądują ich produkty, pokrywają jedynie wysyłkę zwrotną na terenie stanów. Klient europejski powinien reklamować towar w Simms Europe, ale jest potrzebny paragon. Więc jeśli chce się odesłać bubla bezpośrednio do nich to ok, i to bez paragonu, ale wszystkie zwrotne paczki niezależnie od wagi kosztują 40$ i są wysyłane przez USPS usługą International Priority Mail. Jeśli koszt paczki przewyższa 40$ Simms dokłada różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ok. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Luz. Dla zainteresowanych dodam że kurtkę wymienili. Obecnie jest gdzieś między San Francisco a Polską. Wziąłem czarną, zobaczymy może rzepy będą innego sortu. Wetstone pozatym bardzo szybko się brudzi więc nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 W przypadku kurtki wysłanie z Polski do USA i z powrotem jest jeszcze ekonomicznie opłacalna. Ale przy kamizelce, to prawie 1/3 ceny. Ja bym poczekał i podrzucił jakiemuś znajomemu , co jedzie do USA i przy okazji przywiezie. Bez tych kieszonek da się spokojnie ją użytkować jakiś czas. Jednak jak się śpieszy lub brak " znajomego" to trzeba z Polski wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi