Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Długo używasz tej kurtki? I jak intensywnie?

A tak w temacie to niestety nie mam pojęcia gdzie to naprawić. Gwarancji pewnie już nie ma ale ja bym do Simms-a napisał.

Ze ukochana Twoja kurtka itp. Pocukruj im trochę to Ci jeszcze nowa przyślą. Amerykańskie firmy często jeżeli chodzi o obsługę klienta zachowują się z polskiego punktu widzenia irracjonalnie ;).

Albo to tylko my jesteśmy przyzwyczajeni ze po zakupie klient na prawo zamknąć gębę ;)

Napisz do nich....to może się udać. I koniecznie daj znać jak Ci poszło.

Powodzenia!

W.

w przy tym 100 w pasie, to masz napięte gumy w tych SuperLight'ach, czy jeszcze coś by wcisnął ;)

możesz napisać ile mniej więcej mają na rozciągniętych gumach ?

Przy 100 jest to prawie max coś by jeszcze wcisnął ale na bezdechu nie chodzę ;)

Rozciągnięte gumy to około 100 cm w stanie "spoczynku" 80-82 cm

Amerykanie lubią elastyczna odzież....w końcu duża Cola w Maku to prawie 1,5 litra  :D

dzięki, to już głupi jestem z tym rozmiarem :) :(

Podobnie było w moim przypadku . Spodnie coldweather trafiłem w dobrej cenie była L-ka . Przyszły i troszkę za luźne , przydługie nogawki ale ujdzie i.... pojawiła się M-ka no to wziałem . Ta znowu na stykmaxa w pasie , nogawki ok  . Jak schudnę będę miał w czym chodzić a jak przypakuję ( odpukać w niemalowane ) no to też . Wychodzi mi , że w rozmiarówce simmsa jestem M/L czyli nieprodukowany :lol: śmigam na L-uźno  ;)  

Postaraj się aby paczka nie przekroczyła 1kg. Wtedy zmieścisz się w 49zł za usługę Global Express na poczcie. Idzie szybciej niż paczka priorytetowa i ma pełny tracking :) W drugą stronę niestety też będziesz obciążony kosztami wysyłki. Tam będzie to 40$ które pociągną z Twojej karty. Wiem bo kilka dni temu miałem to samo.

Edytowane przez Wędkarz87

Tak i z tego co napisali, dali do zrozumienia że to standardowa procedura. Z uwagi na to, że nie są w stanie kontrolować gdzie wylądują ich produkty, pokrywają jedynie wysyłkę zwrotną na terenie stanów. Klient europejski powinien reklamować towar w Simms Europe, ale jest potrzebny paragon. Więc jeśli chce się odesłać bubla bezpośrednio do nich to ok, i to bez paragonu, ale wszystkie zwrotne paczki niezależnie od wagi kosztują 40$ i są wysyłane przez USPS usługą International Priority Mail. Jeśli koszt paczki przewyższa 40$ Simms dokłada różnicę.

• Like 1

W przypadku kurtki  wysłanie z Polski do USA i z powrotem jest jeszcze ekonomicznie opłacalna. Ale przy kamizelce, to prawie 1/3 ceny. Ja bym poczekał i podrzucił jakiemuś znajomemu , co jedzie do USA i  przy okazji przywiezie. Bez tych kieszonek da się spokojnie ją użytkować jakiś czas. Jednak jak się śpieszy lub brak " znajomego" to trzeba z Polski wysyłać.