sslonio Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A co sądzicie o tańszych modelach woderów Simmsa - Freestone lub Headwaters? Warto inwestować czy raczej poszukać z innych firm wersji budżetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Rzeczy wartościowe najlepiej trzymać w dobrym pokrowcuhttps://www.youtube.com/watch?v=2rtKPuOGpScTe są nieprzeciętnie wytrzymałe, po kilku latach plastik nie pęka i nie przepuszcza.Osobiście mam dwa ( kupiłem także wielu kolegom w Polsce i każdy chwali ). Zresztą jak to u Simmsa dożywotnia gwarancja.Alek załatw mi taki pokrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Czy ktoś używa już tę kurtkę? Nada sie pod kurtkę do brodzenia, czy sama z siebie stanowi już warstwę zewnętrzną i nakładanie na nią czegokolwiek będzie pasowało jak pięść do oka https://www.simmsfishing.com/shop/insulated-softshells/downstream-jacket.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 nie mam tej kurtki ale miałem poprzedniczki. To zdecydowanie warstwa zewnętrzna. Chociaż jak zauważam pewni "koledzy" po kiju w pogoni za lansem potrafią "teamowe" koszulki zakładać na kurtki Więc nadadzą się nawet pod t-shirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Wyglada pancernie pod kątem ocieplenia. Za to warstwa zewnętrzna z nic nie mówiącego mi materiału. Goretex to goretex. Nie znam nic lepszego Inna sprawa, że w czterech literach mam lans. Chce miec cos ciepłego i koniecznie z primaloftu pod kurtkę do brodzenia. Kolor tego ciucha też nie zachęca do stosowania na rybach, jako warstwę zewnętrzną. Czarne za chwilę będzie brudne jak siodło Tatara. Edytowane 23 Października 2016 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Potwierdzam. Mam i uzywam. Pokrowiec solidnie wykonany. Byl swego czasu (moze nadal gdzies jeszcze sa) na wyprzedazy i byla mozliwosc zakupu za bardzo male pieniadze. Nowa wersja jest w innym kolorze i bez sznureczka. Uzytkuje taki pokrowiec juz ponad rok. W miedzyczasie udalo mi sie kupic drugi, na zapas.Zdecydowanie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Użytkował ktoś z Was śpiochy simmsa L2 stockingfoots? Będą dobrym wyborem czy poszukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A gdzie znalazłeś ten model w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Na alledrogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 wcześniej były za 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To jest starszy model woderów Simmsa i raczej trudno będzie o jakieś opinie o nich na krajowym podwórku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) . Edytowane 31 Października 2016 przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ktoś ma rękawice Simms Skeena Glove? Będą odpowiednie do jesienno-zimowych wypraw ze spinem? Nie będą za grube? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Użytkował ktoś z Was śpiochy simmsa L2 stockingfoots? Będą dobrym wyborem czy poszukać czegoś innego?Za te pieniądze to raczej nic lepszego nie znajdziesz. To jest wersja light więc na całej długości masz 3 warstwy Gore Tex.Model np: G3 ma 5 warstw od tyłka w dół. Gdyby to był rozmiar MK to już by ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Za te pieniądze to raczej nic lepszego nie znajdziesz. To jest wersja light więc na całej długości masz 3 warstwy Gore Tex.Model np: G3 ma 5 warstw od tyłka w dół. Gdyby to był rozmiar MK to już by ich nie było. A jak te L2 mają się do blackfoodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Za 800 PLN na Ebayu możesz dorwać też Headwatersy. M nie jest rozmiarem z tych najbardziej poszukiwanych więc może za dużo ich nie ma na aukcjach ale też ceny mogą być trochę niższe. W tych L2 jaka jest membrana, Gore-Tex Pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W tych L2 jaka jest membrana, Gore-Tex Pro?W czasach produkcji tych gaci Gore Tex Pro nie istniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Może Pro Shell? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) W starych L2 latałem cały rok od wiosny do teraz,dobrze skrojone,nie ciekną jak narazie,używane często 3/4 razy w tygodniu.produkt jeszcze made in USA.ja jestem jak narazie zadowolony.ale fakt ciężko kupić. Edytowane 2 Listopada 2016 przez hasior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Zna ktoś dokładną nazwę tej torby Simms'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Zna ktoś dokładną nazwę tej torby Simms'a ? simms.jpgSimms Dry Creek Chest Pack Water Proof Headwaters 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszgorycynski Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Mam tą kurtkę i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Mam tą kurtkę i polecam Jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jaką?Chyba chodzi o Downstream Jacket Sam jestem ciekawy opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi