Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Rzeczy wartościowe najlepiej trzymać  w dobrym pokrowcu

https://www.youtube.com/watch?v=2rtKPuOGpSc

Te są nieprzeciętnie wytrzymałe, po kilku latach  plastik nie pęka i nie przepuszcza.Osobiście mam dwa ( kupiłem także wielu kolegom w Polsce i każdy chwali ). Zresztą jak to u Simmsa dożywotnia gwarancja.

Alek załatw mi taki pokrowiec :)

Czy ktoś używa już tę kurtkę? Nada sie pod kurtkę do brodzenia, czy sama z siebie stanowi już warstwę zewnętrzną i nakładanie na nią czegokolwiek będzie pasowało jak pięść do oka

https://www.simmsfishing.com/shop/insulated-softshells/downstream-jacket.html

Wyglada pancernie pod kątem ocieplenia. Za to warstwa zewnętrzna z nic nie mówiącego mi materiału. Goretex to goretex. Nie znam nic lepszego ;) Inna sprawa, że w czterech literach mam lans. Chce miec cos ciepłego i koniecznie z primaloftu pod kurtkę do brodzenia. Kolor tego ciucha też nie zachęca do stosowania na rybach, jako warstwę zewnętrzną. Czarne za chwilę będzie brudne jak siodło Tatara.

Edytowane przez Krab

Potwierdzam. Mam i uzywam. Pokrowiec solidnie wykonany. Byl swego czasu (moze nadal gdzies jeszcze sa) na wyprzedazy i byla mozliwosc zakupu za bardzo male pieniadze. Nowa wersja jest w innym kolorze i bez sznureczka.

Uzytkuje taki pokrowiec juz ponad rok. W miedzyczasie udalo mi sie kupic drugi, na zapas.

Zdecydowanie polecam.

• Like 1

Użytkował ktoś z Was śpiochy simmsa L2 stockingfoots? Będą dobrym wyborem czy poszukać czegoś innego?

Za te pieniądze to raczej nic lepszego nie znajdziesz. To jest wersja light więc na całej długości masz 3 warstwy Gore Tex.

Model np: G3 ma 5 warstw od tyłka w dół. Gdyby to był rozmiar MK to już by ich nie było. 

Za te pieniądze to raczej nic lepszego nie znajdziesz. To jest wersja light więc na całej długości masz 3 warstwy Gore Tex.

Model np: G3 ma 5 warstw od tyłka w dół. Gdyby to był rozmiar MK to już by ich nie było.

A jak te L2 mają się do blackfoodów?

W starych L2 latałem cały rok od wiosny do teraz,dobrze skrojone,nie ciekną jak narazie,używane często 3/4 razy w tygodniu.produkt jeszcze made in USA.ja jestem jak narazie zadowolony.ale fakt ciężko kupić.

Edytowane przez hasior
  • Like 1