Wiktor Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Cześć, czy ktoś z Was używa zestawu Challenger kurtka + spodnie ? Jak wrażenia ?Wygląda jak budżetowa wersja Pro DryChyba nawet na rynek USA Pro Dry jest za drogi i stąd ten Torray, swoją drogą nawet śpiochy z tego szyją.Nigdy za dobrych opini na temat spodni freestone nie słyszałem. Sam jestem ciekawy tego laminatu TorrayTak więc podpinam sie pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Toray, to japońska firma robiąca włókna i tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Toray, to japońska firma robiąca włókna i tkaniny.Nie no Tomek na tym poziomie to ogarniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoF Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No to chyba trzeba być pierwszym i na próbę zamówię, zobaczymy jak przejdą intensywne testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 No to chyba trzeba być pierwszym i na próbę zamówię, zobaczymy jak przejdą intensywne testy Gdzie kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Od maja zeszłego roku używam koszuli Simmsa z Ali i jest ok.Kosztowała niecałą stówkę po rabacie.Bardzo dobry krój i mocne szwy.Rozmiar trzeba braćjeden niżej,tak jak w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenia ale czy SIMMS nie znikał z Ali?? Może mam dziwnie poustawianą przeglądarkę ale ani na chrome ani safari.....Możecie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenia ale czy SIMMS nie znikał z Ali?? Może mam dziwnie poustawianą przeglądarkę ale ani na chrome ani safari.....Możecie sprawdzić Nigdy tam nie kupowałem, ale zza oceanu sprawdziłem. Ja także nie mogę znaleźć Simmsa w tym chińskim "sklepie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Nie ma! Wszystko zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 "Majfrendy" robią remanent i usuwają loga simms-a ze zdjęć i nazw oferty... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 "Majfrendy" robią remanent i usuwają loga simms-a ze zdjęć i nazw oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalenji84 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co sadzicie o tym zestawiehttp://hurch.pl/zestaw-hopper-felt-sole-p1113.htmlBo chce go zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co sadzicie o tym zestawiehttp://hurch.pl/zestaw-hopper-felt-sole-p1113.htmlBo chce go zakupic Myślę, że wątek o produktach marki Simms jest idealny by zapytać o produkty marki Vision... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalenji84 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Sorki pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Czy ktoś się orientuje, czy jest duża różnica w wielkości w kamizelce Simms Freestone Vest Gunmetal między rozmiarami XL i L? Kupiłem sobie nowa XL i jest za duża. Musze ja sprzedać i chce wziąć rozmiar L ale nie wiem czy będzie znacząca różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Czy ktoś się orientuje, czy jest duża różnica w wielkości w kamizelce Simms Freestone Vest Gunmetal między rozmiarami XL i L? Kupiłem sobie nowa XL i jest za duża. Musze ja sprzedać i chce wziąć rozmiar L ale nie wiem czy będzie znacząca różnica?HejNo pewnie że jest, to jeden rozmiar Ja noszę rozmiar L a chudziną nie jestem mam XL ale tylko na zimę jak jestem grubo ubrany.Dla Ciebie zdecydowanie polecam L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wracając do powodów dla których założyłem ten wątek....Absolutne 10/10 dla koszuli TAIMEN TRICOMP LS SHIRT Nie miałem lepszej a miałem wiele Genialna koszula......i jak narazie nie wymaga prania Bardzo lekka, przewiewna, błyskawicznie schnąca. Masa kieszeni, elastyczne rękawy. Jest tam zastosowany jakiś patent ze nie śmierdzi.....poważnie Nie mam pojęcia jak ale fakt jest faktem.....nie śmierdzi i koniec Używam bieżącego modelu z niebieskimi wstawkami w kieszeniach Trzeba brać pod uwagę przy zakupie że ta koszula jest elastyczna i taliowana. Normalnie noszę L ale tą koszulę mam XLJak narazie w PL cena horrendalna 740 zł !! Ale zaczynaja się wyprzedaże modelu i można trafić znacznie taniejPolecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kolejna rekomendacja po dwóch miesiącach testów to: BUGSTOPPER LS TECH TEEKupiłem tą koszulkę na naszym forum od jednego Kolegi. Cena w PL około 260 zł więc jak na SIMMS to żal nie kupić Tutaj trzeba pamiętać że rozmiar L jest bardzo duży i normalnie jak ktoś nosi L to spokojnie może kupić MNo i to długo oczekiwane pytanie.....działa??Działa jak cholera Komary tną ale obok, na koszulce absolutnie żaden się usiądzie. Narazie nie prałem koszulki bo tez ma jakiś patent i nie trzyma zapachów. Dla mnie nad rzekę na wieczorne wypady gdzie komary latają chordami sprawa idealna.Polecam Używam poniższego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Hej, chciałbym się poradzić jaką rozmiarówkę wybierać w przypadku koszul Simmsa i Columbii.Mam 182/77-78kg, na co dzień noszę taliowane koszule nr 40 (standardowe firmy typu Vistula itd). Ubrania zwykle L (np. termoaktywne Brubeck).Tak po zdjęciach,- Bugstoppery i Ultralighty wydają się być dość szerokie i nie wiem, czy odważyłbym się brać L,- GT Tricomp trochę taliowane i mogą być ok. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Hej, chciałbym się poradzić jaką rozmiarówkę wybierać w przypadku koszul Simmsa i Columbii.Mam 182/77-78kg, na co dzień noszę taliowane koszule nr 40 (standardowe firmy typu Vistula itd). Ubrania zwykle L (np. termoaktywne Brubeck). Tak po zdjęciach,- Bugstoppery i Ultralighty wydają się być dość szerokie i nie wiem, czy odważyłbym się brać L,- GT Tricomp trochę taliowane i mogą być ok.W/g mnie generalnie M przy GT Tricomp rozmiar L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Używam TAIMEN TRICOMP LS SHIRT w rozmiarze L .Mam 183 cm i 92 kg , jest super na mnie.Jak pisał Wiktor top 10 w skali do 10 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (...)Absolutne 10/10 dla koszuliTAIMEN TRICOMP LS SHIRT Nie miałem lepszej a miałem wiele (...) Mam od ok. roku i też uważam ze to najlepsza koszula techniczna jaką miałem. Ergonomiczne kieszenie, uszko na retraktor lub inne akcesorium, "listek" na pean i wszyta mikrofibra do okularów. A do tego rzeczywiście długo nie prześmierduje... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 czy da rade przed komaram ? bo jak wiadomo sezon ostro i krwisto się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mganko Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 raczej to kup BUGSTOPPER SUNGAITER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 jaka jest różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi