sslonio Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 ok za jakieś 2 godziny. jeszcze siedzę w pracySpokojnie. Nie pali się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Chodzi mi dokładnie o ten model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Guide vest xxl: szerokość zarówno pod pachami, jak i na dole: 69, długość na plecach 52 Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Guide vest xxl: szerokość zarówno pod pachami, jak i na dole: 69, długość na plecach 52 Wysłane z mojego G8141 przy użyciu TapatalkaDzięki :-) no Twój rozmiar sporo na mnie za duży. Próbuję się wcelować w L lub XL :-) Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Spokojnie. Nie pali się :-)SIMMS G3Dół 50 cm, pod pachami 45 długość 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak komuś potrzebna to mogę jutro pomierzyć freestone vest xxl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 @Wiktor, napisz mi jeszcze proszę jaki masz rozmiar tej G3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wracając na chwilę do woderów G4 Z. Używam przez dwa sezony , wielokrotnie brodząc głęboko. Zamek nie przecieka i nie ma prawa, jesli jest inaczej portki do wymiany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wracając na chwilę do woderów G4 Z. Używam przez dwa sezony , wielokrotnie brodząc głęboko. Zamek nie przecieka i nie ma prawa, jesli jest inaczej portki do wymiany.Bardzo dziękuję za informacje. Nikt najmądrzejszy nie jest....Wyślę galoty na reklamacje.....właśnie przyszły nowe G3 to stare G3 i G4Z idą na reklamacje....zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Mam pytanie do kolegów zza oceanu. Właściwie, to może także ktoś w Polsce posiada na stanie.Poszukuje użytkownika gore-texowego Sombrera Simmsa.https://www.google.com/search?q=GORE-TEX+SOMBRERO+simms&rlz=1C1CHFX_plUS511PL514&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjrorz7mvDVAhUJ54MKHWffDX8QsAQIPw&biw=1366&bih=638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 wydaje mi się że użytkuje się to dokładnie tak samo jak G4 Cap Gore Tex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Kolego Wiktorze.Szukam kogoś, kto taki kapelusz posiada, a nie jak go się użytkuje. Może nie dosłownie napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Kolego Wiktorze.Szukam kogoś, kto taki kapelusz posiada, a nie jak go się użytkuje. Może nie dosłownie napisałem.ok rozumiem.Czapki używam od dwóch sezonów, sombrera nie posiadam i nie znam nikogo kto posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Informacja dla kolegów noszących się z zamiarem kupna woderów G3. W ofercie wiosna 2018 Simms przygotowuje nowy model woderów G3 z udoskonaloną warstwą gore-texu. Żadnych publicznych informacji w tym temacie jeszcze nie ma, a ja uzyskałem tą wiadomość od dealera Simmsa i osobiście potwierdziłem w firmie. Model ukaże się w ofercie w listopadzie tego roku.Szczegółów dotyczących na czym będzie polegała ta udoskonalona warstwa gore-texu nie uzyskałem, chociaż uchylili rąbka tajemnicy, że będzie inne jej umiejscowienie(podejrzewam, że może jeszcze jakaś inna warstwa, itp). Cena ma pozostać ta sama 499 dolarów. Należy w związku z tym spodziewać się wyprzedaży starych G3 i obniżki ich ceny. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Alek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dobrze wiedzieć jak będziesz miał jakieś nowe wieści to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Informacja dla kolegów noszących się z zamiarem kupna woderów G3. W ofercie wiosna 2018 Simms przygotowuje nowy model woderów G3 z udoskonaloną warstwą gore-texu. Żadnych publicznych informacji w tym temacie jeszcze nie ma, a ja uzyskałem tą wiadomość od dealera Simmsa i osobiście potwierdziłem w firmie. Spodnie zostały podobnie jak cały asortyment na 2018 rok zaprezentowane na największych światowych targach wędkarskich Icast 2017Poniżej podaje link z omówieniem nowości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Jeżeli cena nowych G3 pozostanie na tym samym poziomie co dotychczasowego modelu to zaczekam do wiosny z zakupem . Jedyny minus , który rzuca się w oczy to brak zamka ale jakoś to przeżyje G4 zip , zbyt pancerne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Właśnie wczoraj miałem okazję wyjść pierwszy raz w nowo zakupionych G3 nad wodę. Krótko.....jestem zachwycony Nie dość że dobrałem rozmiar to faktycznie są znacznie lżejsze, naprawdę nie czułem że mam galoty na sobie.Fakt że obecnie chodziłem w G4Z które ważą dwa razy więcej ale nawet do moich starych G3 z 2008 roku to niebo a ziemia Żeby tylko trwałe były bo pancerniki z 2008 jeszcze się trzymają Nie mam tylko pojęcia jak będą wyglądały te na 20018..... z jedwabiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Spodnie z Gore Simms szyje w USA Edytowane 7 Września 2017 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dzięki Wiktorze za filmik.Wynika z niego, że w modelu 2018 zastosowano 4 warstwowy gore-tex, czyli odchudzili wodery G3 (aktualnie w dolnej części jest ich 5). To, że będą bardziej przepuszczalne, to rozumie się samo z siebie. Ale, czy będą wytrzymalsze. Podchodzę do tego sceptycznie. Czy istnieje granica schodzenia z wagi. Po coś jednak produkują nadal pancerne G4 zachwalając je jako najbardziej wytrzymałe. Sam już nie wiem, co o tym sądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Tez się obawiam. G3 od zawsze od premiery miały 3 i 5 warstw ale też dawniej to G3 było Top of the Top.Obecnie to raczej pozycja nr 3. G4Z i G4 są teraz najwyższą półką. Napewno eksperymenty z G3 mają jakąś marketingową podstawę bo to najlepiej sprzedający się model więc ten ruch jest chyba przemyślany Obecne G3 są już bardzo lekkie, co czeka nas teraz? Mam nadzieje że produkcja nie idzie w kierunku zwiększonego komfortu kosztem trwałości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Poczekamy na opinie użytkowników nowych G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jeżeli warunki gwarancji w simms się nie zmienią to nie widzę problemu z wytrzymałością gaci . Nowe nie znaczy złe zawsze . Ja osobiście jestem pozytywnie nastawiony i jeżeli rzeczywiście cena pozostanie bez zmian lub będą tańsze to na wiosnę / lato przyszłego roku wbijam w nowe G3 . Fakt na tym krótkim filmiku nic nie mówi koleś o zwiększonej wytrzymałości produktu ale o zmniejszonej też nic nie słychać W tej chwili ganiam w vision ikon i to są lekkie gacie ale mogłyby lepiej oddychać . Skoro nowe simmsy mają zwiększoną oddychalność o 30% to czego mi szukać więcej , no może zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Jeżeli warunki gwarancji w simms się nie zmienią to nie widzę problemu z wytrzymałością gaci .Jeżeli warunki gwarancji zmieniłyby się to simms strzeliło by sobie w kolano tym posunięciem. Skoro nowe simmsy mają zwiększoną oddychalność o 30% to czego mi szukać więcej , no może zamka Te 30% trzeba traktować z przymrużeniem oka, tak zawsze bywa że producent chwali nad niebiosa a w rzeczywistości bywa inaczej, ale może się mylę w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi