MarekM Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Och, a ja tak dobrze Tobie życzę.Niech w takim razie kolega na dalekiej północy będzie z nich zadowolony.A pantsów widzę dużo w sprzedaży, tylko jak zwykle w takich sprawach ceny gra rolę. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X.rut Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Czy ktoś z kolegów kupował wodery simms przez ebay? Cena, w porównaniu z polskimi sklepami kusi, tylko zastanawiam się nad gwarancją i ewentualnym serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy ktoś z kolegów kupował wodery simms przez ebay? Cena, w porównaniu z polskimi sklepami kusi, tylko zastanawiam się nad gwarancją i ewentualnym serwisem.Gwarancja i serwis realizowana jest w kraju w którym kupiłeś czyli te z Ebay wysyłasz do Montany. Oczywiście jeżeli kupiłeś w USA ale dobre ceny to w 99,9% USA Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Wiktor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Czy ktoś z kolegów kupował wodery simms przez ebay? Cena, w porównaniu z polskimi sklepami kusi, tylko zastanawiam się nad gwarancją i ewentualnym serwisem.Pod warunkiem, że nie drapną Cię na cło i podatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Odnośnie cła i podatku to podpowiem, że wiele razy zamawiałem z ebay i sklepów internetowych usa drobiazgi do 100usd + wysyłka i nigdy nie musiałem nic dopłacać. Ostatnio jednak dostałem na urodziny kamizelkę której wartość z wysyłką przekroczyła 200usd i tu już narzeczona musiała dodatkowo zapłacić 180zł przy odbiorze. celnicy nie dość że oclili paczkę to otworzyli ją i sprawdzali zawartość. Także przy woderach bankowo cło i podatek dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Jest szansa że bez metek / tych reklamowych / rachunku i oryginalnego opakowania , celnicy potraktują przesyłkę jako rzecz używaną. Mi kiedyś siostra przesłała lapka , zupełnie nowego , bez papierów, gwarancji itp , oraz baterii . Wpisała że to prezent używany i się udało. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Hansolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Dlatego taniej na ebayu nie zawsze znaczy, że jak dotrze do kraju nadal będzie tanio. Ciocia lub inna rodzina odwiedzająca kraj przodków najlepszym wyjściem. Niestety dlatego też w naszych sklepach Simms taki drogi. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Mycha23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Oczywiście, jeśli ktoś oderwie metki i przepakuje jako prezent to inna bajka. Ja tylko dzielę się spostrzeżeniami jak to wygląda bezpośrednio ze sklepów i ebay. Kamizelka z cłem i podatkiem wyszła więc niewiele mniej niż cena z dystrybucji europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Coś cicho w tym dziale, to pozwolę sobie nakreślić kilka słów.W dziale Fly Fishing trwa dyskusja, czy wyroby z Chin opatrzone metkami Simms są oryginalne, czy to podróbki.Część osób nawet kupiło i są przekonane, że zakupili Simmsa .Pozwoliłem sobie sprawdzić u źródła i napisałem do Simmsa z pytanie, czy są to ich wyroby. Poniżej krótka odpowiedz, która nie wymaga już dalszej dyskusji. Those are not simms shirts. Best regards, Nathan OllenburgerSIMMS FISHING PRODUCTSPro Services Representative888.585.3570 | www.simmsfishing.com177 Garden Drive | Bozeman, MT 59718 Koledzy.Nie wszystko złoto co się świeci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam.A spodziewałeś się innej odpowiedzi ?Pozdrawiam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Szukam namiaru na człowieka, który sprzedawał tu na giełdzie oryginalne i nowe produkty marki Simms, głównie czapki ... ktoś pamięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Szukam namiaru na człowieka, który sprzedawał tu na giełdzie oryginalne i nowe produkty marki Simms, głównie czapki ... ktoś pamięta ?@Alek. Niestety chyba komuś przeszkadzał:http://jerkbait.pl/topic/105704-giełda-usunięte-ogłoszenia-o-sprzedaży-simmsa/?p=2330947 Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez hi tower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Coś cicho w tym dziale, to pozwolę sobie nakreślić kilka słów.W dziale Fly Fishing trwa dyskusja, czy wyroby z Chin opatrzone metkami Simms są oryginalne, czy to podróbki.Część osób nawet kupiło i są przekonane, że zakupili Simmsa .Pozwoliłem sobie sprawdzić u źródła i napisałem do Simmsa z pytanie, czy są to ich wyroby. Poniżej krótka odpowiedz, która nie wymaga już dalszej dyskusji. Those are not simms shirts. Best regards, Nathan OllenburgerSIMMS FISHING PRODUCTSPro Services Representative888.585.3570 | www.simmsfishing.com177 Garden Drive | Bozeman, MT 59718 Koledzy.Nie wszystko złoto co się świeci Ja bym był w szoku gdyby inaczej napisał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Coś cicho w tym dziale, to pozwolę sobie nakreślić kilka słów.W dziale Fly Fishing trwa dyskusja, czy wyroby z Chin opatrzone metkami Simms są oryginalne, czy to podróbki.Część osób nawet kupiło i są przekonane, że zakupili Simmsa .Pozwoliłem sobie sprawdzić u źródła i napisałem do Simmsa z pytanie, czy są to ich wyroby. Poniżej krótka odpowiedz, która nie wymaga już dalszej dyskusji. Those are not simms shirts. Best regards, Nathan OllenburgerSIMMS FISHING PRODUCTSPro Services Representative888.585.3570 | www.simmsfishing.com177 Garden Drive | Bozeman, MT 59718 Koledzy.Nie wszystko złoto co się świeci A czego oczekiwałeś ? Przyznania się, że trzepią w Chinach kosząc na Tobie, na Nas kosmiczne pieniądze ? Brutalna prawda jet taka, że cwaniaki myśleli, że pukają chińczyków, a tymczasem chińczyki puknęli ich i to tak, że już są na ślicznie pisząc równi pochyłej ... Jaka jest tego przyczyna być może ktoś z Was zapyta ... ? Nazywa się petrojuan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Chyba zrobię im fotki mojej czapeczki oryginał made in china , fotki metek, etykietek, wszywek i zobaczę co mi odpiszą pejsate amerykańce . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) ogladalem ostatio dokument o chinskich podrobkach.fakty sa takie ze nie jestesmy w stanie odroznic ich od orginalu.mam tu na mysli wyglad, metki, etykietki opakowania ect.wiem moim zdaniem jako konsumenci musimy sami wybrac:czy wspieramy naszego ulubionego producenta kupiac poprzez legalne kanaly i placac wiecej,czy tez kupujemy podrobke i taplamy sie w samozadowoleniu ile to nam sie udalo oszczedzic.nie mozemy sie jednak oszukiwac - kupilismy podrobke.dla mnie pewne sprawy sa oczywiste.ja spiochy kupuje legalnymi kanalami ze wzgledu na gwarancje ect.natomiast koszule i inne rzeczy kupuje innych tanszych producentow ( uwazam ze simms czy patagonia sa za drogie) tudziez kupuje rzeczy na rynku wtornym albo wyprzedazach za ulamek ceny.czasem nie mam co prawda logo simms czy patagnii, ale uzytkowo mi to kompletnie nie przeszkadza.wolna wola zatem, nie mniej jednak nie oszukujmy samych siebie paradujac w simmsach ktore simmsami nie sa ( trudno mi pojac dlaczego tak wielu z nas odczuwa potrzebe oklejania sie metkami/naszywkami)pozorowka Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez peresada 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nie sądzę, aby to była kwestia oklejania się ... po prostu simms tak jak kiedyś mercedes były synonimami jakości tyle, że nie każdy dopuszcza do siebie myśl, iż to czas przeszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) wiec tym bardziej jest to dla mnie niezrozumiale.o co w tym chodzi? kupowanie ewidentnej podrobki na aliexpress azeby zaimponowac gawiedzi?z calym szacunkiem dla kolegow, ale dla mnie to zachowanie godne szkoly podstawowej.pozdrowka Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez peresada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinm Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Nabyłem dwa pokrowce na kołowrotki i przedstawię krótki opis. Sztywne pudełka, ruchome przegródki na rzepy z łatwa regulacją, miękka wyściólka w środku, schowki w środku na rączki lub inne pierdoły, bardzo dobre zamki z możliwością zamknięcia na małą kłodkę - te zewnętrzne. Wygodny pasek na ramię , sztywną rączka. Kołowrotki rozmiar 4000 i 8000 jedna szt. 1. SIMMS BOUNTY HUNTER REAL CASE LARGE to ten większy https://hunt-fish.eu/pl/p/SIMMS-BOUNTY-HUNTER-REAL-CASE-LARGE-POKROWIEC-NA-KOLOWROTKI/38302. SIMMS BOUNTY HUNTER REAL CASE MEDIUM https://hunt-fish.eu/pl/p/SIMMS-BOUNTY-HUNTER-REAL-CASE-MEDIUM-POKROWIEC-NA-KOLOWROTKI/3829 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja ma 184 i 87 kg na szczęście z mini oponką z przodu i L jest idealna XL miałem raz i była o dużo za duża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Od tego sezonu użytkuję wiatrówkę simms acklins. Niepozornie wygląda, ale jakość pierwsza klasa: nieprzemakalna, od spodu sucha tzn. oddycha i nie zbiera się na niej pot od spodu. Kupiłem ją w USA. Rozmiar M, na 176cm wzrostu, 84 kg, jest w sam raz, idealnie dopasowana. Rozmiar L jest trochę za duży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Może mi ktoś pomóc w wyborze plecaka https://www.youtube.com/watch?v=d9tjCsvXZYUpotrzebuje wrzucić aparat, spodnie + koszula na przebranie, tabletki...coś do biegania po Sanie jak i na zagraniczne wojaże (we wrześniu lecimy z kolegą do Argentyny a tam może nawet kilka dni na kajaku - żebym nie żałował jak wyląduje w wodzie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Propozycja z filmu jest jak najbardziej okJest taki na Allegro od sprawdzonego Gościa jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 A jak mają się do siebie te pokazane ne filmie? coś przeważa na korzyść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 A może ktoś to miał w ręcehttp://www.kingfisherflyshop.com/simms-dry-creek-duffel-large-new-2014.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi