Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 A jak mają się do siebie te pokazane ne filmie? coś przeważa na korzyść ...Materiałowo podobne, pierwszy wodoszczelny dzięki zamkowi drugi pakowany od góry i wodoszczelny dzięki rolowanemu zamknięciu.Drugi znacznie większy, spokojnie wejdą spodnie, buty i dodatki, pierwszy to raczej plecak na termosy, pudełka, kurtkę itp.Pierwszy miałem w rękach drugi używam, nie zamienił bym. Drugi znacznie tańszy bo starszy Oba pancerne Zależy co potrzebujesz Dry Creek Backpack to wodoszczelny plecak na większą wyprawę, Dry Creek Z Backpack to plecak z dużo mniejszą pojemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Światnie kończy się na simmsie. ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 oczywiście że nie, masz jeszcze Patagonię, raczej mniej znane Yeti...ale ceny za bliźniaczy produkt bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 fishponda łatwiej znaleźć na wyprzedżach posezonowych w duuuużo lepszych cenach niż te katalogowe. Patagonia faktycznie się ceni ale jakościowo jest super. Osobiście używam tego wodoszczelnego slinga Patagonii i jest świetny. Choć jego zakup nie był kwestią świadomego wyboru, bo jak go kupowałem to ani simms ani fishpond jeszcze nie miały wodoszczelnych slingów w ofercie. Generalnie, jak ktoś nie zna, polecam wypróbować koncepcje sling jeśli chodzi o noszenie sprzętu na jednodniowych wycieczkach. Dla mnie b. wygodne, w życiu bym nie wrócił do klasycznego plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nowe kolory https://www.simmsfishing.com/river-camo-collection?utm_campaign=126389_2018-07-13-dtc-river-camo-preview&utm_medium=email&utm_source=Simms%20Fishing%20Products%20Corp&dm_i=4GFB,2PIT,1EYT53,AKVC,1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nowe kolory https://www.simmsfishing.com/river-camo-collection?utm_campaign=126389_2018-07-13-dtc-river-camo-preview&utm_medium=email&utm_source=Simms%20Fishing%20Products%20Corp&dm_i=4GFB,2PIT,1EYT53,AKVC,1Subiektywnie - Okropne... Do dziś nie rozumiem sensu ubierania się w moro na ryby 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Subiektywnie - Okropne... Do dziś nie rozumiem sensu ubierania się w moro na ryby Kacper przecież to nie ma pomóc w złowieniu ryb tylko wędkarza Osobiście łowiłem pstrągi w czystych wodach w pomarańczowej kurtce i brali Dawno temu kamuflaż był modny....moda wraca W interesie ma być ruch inaczej się cofamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Kacper przecież to nie ma pomóc w złowieniu ryb tylko wędkarza Osobiście łowiłem pstrągi w czystych wodach w pomarańczowej kurtce i brali Dawno temu kamuflaż był modny....moda wraca W interesie ma być ruch inaczej się cofamy Rynek determinuje wzory i kolory, wiadomix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Subiektywnie - Okropne... Do dziś nie rozumiem sensu ubierania się w moro na ryby Trzeba sie jakos przed niedzwiedziem ukryc w tej Montanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jak to było... im bliżej ciała tym większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Jak to było... im bliżej ciała tym większe?Tak się sprawdza w moim przypadku. Bielizna XL, koszule XL kurtka spodnie L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 U mnie to samo co pisze Wiktor -bielizna,koszule XL okrycia wierzchnie L . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Subiektywnie - Okropne... Do dziś nie rozumiem sensu ubierania się w moro na ryby Mnie tu raczej zastanawia ew. związek z drugą firmą odzieżową z Bozeman? https://www.sitkagear.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Może mi ktoś pomóc w wyborze plecaka https://www.youtube.com/watch?v=d9tjCsvXZYUpotrzebuje wrzucić aparat, spodnie + koszula na przebranie, tabletki...coś do biegania po Sanie jak i na zagraniczne wojaże (we wrześniu lecimy z kolegą do Argentyny a tam może nawet kilka dni na kajaku - żebym nie żałował jak wyląduje w wodzie)mam, właśnie dotarłmyślałem że będzie miał "mocniejszy" dół ale i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 mam, właśnie dotarłmyślałem że będzie miał "mocniejszy" dół ale i tak jest dobrze.Kupiłeś ten o którym rozmawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Robert, podziel się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Tak to ten.Rzepy na paskach aby się nie dyndały, zamek mocarny (w komplecie smar ) jak pisałem prosi się o mocniejszy dół ale może się okazać że ten materiał jest tak mocny że kamienie go nie ruszą.W środku dwie kieszonki na dokumenty. Zapiętego nie da się ścisnąć.Jutro zrobię fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Tak to ten.Rzepy na paskach aby się nie dyndały, zamek mocarny (w komplecie smar ) jak pisałem prosi się o mocniejszy dół ale może się okazać że ten materiał jest tak mocny że kamienie go nie ruszą.W środku dwie kieszonki na dokumenty. Zapiętego nie da się ścisnąć.Jutro zrobię fotki.To się cieszę, czekam na Twoją opinię, miałem go w rękach i na mnie zrobił bardzo dobre wrażenie. Jednak jak dla mnie był za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Fotki na żywo Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Środek Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 solidna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Wygląda bardzo porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Czy ktoś ma lub miał na sobie te spodnie i może coś o nich napisać???Ma to być alternatywna dla spodni Geoff Urus 3Simms Challenger Bass Bib Edytowane 28 Lipca 2018 przez Artur1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Środek Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu TapatalkaFajna jest kieszeń, lub dwie z boku plecaka dla pomieszczenia zapasowego kija.Nie każdy zapas wejdzie do plecaka i da się zapiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Czy ktoś ma lub miał na sobie te spodnie i może coś o nich napisać???Ma to być alternatywna dla spodni Geoff Urus 3Simms Challenger Bass BibNie bardzo wiem co chcesz wiedzieć, sprecyzuj.Urus 3 to dość grube spodnie tutaj masz czystą membranę bez podszewek.Budżetowa wersja Pro Dry uszyta z materiału Toray (cokolwiek to znaczy) Ja używam Pro Dry, mam znajomych którzy używają te spodnie i chwalą Obecnie na wyprzedaży, jeżeli jesteś w Norwegii to masz szansę przymierzyć i tanio kupić. Napewno są wodoszczelne, wiatroszczelne i dobrze skrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi