hi tower Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) (...)Budżetowa wersja Pro Dry uszyta z materiału Toray (cokolwiek to znaczy) (...)"Toray" to japońska korporacja zajmująca się tworzywami sztucznymi. Produkują m. in. membrany i tkaniny odzieżowe jak również maty węglowe używane do produkcji wędek. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez hi tower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 @wiktor Własnie doczytałem ze to spodnie bez podszewki. Szukam coś lekkiego możliwie cieplłego z wyższym stanem,wiatro-wodoszczelne .Urus 3 rozmiarowo L była ok w pasie ale nogawki troche krótkie.Tak w Norwegii widziałem te spodnie na wyprzedaży ale nie miałem możliwość ich przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Spodnie są uszyte bez podszewki, stan jest bardzo wysoki tak do pępka Jeżeli mają być ciepłe to pod spód potrzebny jest dodatkowy ocieplacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeżeli potrzebujesz ciepłych to istnieje wersja ocieplana Primaloftem Spodniehttps://www.simmsfishing.com/shop/mens/mens-new-arrivals/challenger-insulated-bib-f18 Kurtkahttps://www.simmsfishing.com/shop/mens/mens-new-arrivals/challenger-insulated-jacket-f18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Gdzie w Pl jest największy wybór odzieży simmsa? Głowatkę znam... Albo gdzie ogólnie jest największy wybór tak, żeby z Pl był dostępny, nawet wysyłkowo... Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Bobby0404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie wiem, czy największy, ale tutaj jest sporo towaru - https://hunt-fish.eu/pl/producer/SIMMS/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Polecam Caddis.pl, Raszyn Rybie (blisko Janek i lotniska Chopina).Jak nie masz możliwości podjechać to zadzwoń, Adam na pewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Czy ktoś ma lub miał na sobie te spodnie i może coś o nich napisać???Ma to być alternatywna dla spodni Geoff Urus 3Simms Challenger Bass BibMam takie tylko w innym kolorze. Mają podszewkę . Ogólnie cienkie. lekkie spodnie na wiatr i niezbyt duże ochłodzenia. Wygodne.Wczoraj na rybach musiałem nawlec cienkie galoty pod nie bo było zimno. No ale dość mocno wiało. Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez MIGOTKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Simms Freestone Vest Sand oraz simms g4 pro hip pack. Posiada ktoś i użytkuje na codzień ? Jakieś opinie po dłuższym użytku ? Jak z komfortem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Używam od 4 lat kamizelkę freestone, tyle że w kolorze jasnoszarym.Bardzo wygodna kamizelka, materiał wytrzymały i oddychający. Kieszenie dobrze rozplanowane. Mi brakowało dodatkowych kieszeni na szpule na plecach. Mam ją od 4 lat i jakoś specjalnie zniszczona nie jest. Teraz kupiłem sobie do testów Trapera, ma więcej kieszeni, pierwsze wrażenia są ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maut Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Posiadam i użytkuję Simms g4 pro hip pack. Wcześniej używałem kamizelki i ciężko było mi wytrzymać dłuższe łowienie niż dwie godziny z powodu bólu pleców. Hip pack jest wygodny w noszeniu ponieważ ciężar rozkłada się na biodrach a ponadto jest dosyć pakowny. Jak dla mnie ważnym powodem dla którego go kupiłem jest klapa której podczas łowienia nie trzeba ciągle zasuwać, przymyka się ją tylko za pomocą magnesu w niej zaszytego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Na alledrogo jest sprzedawca, który oferuje m.in. kurtki Simms'a: G4 za 1800 zł i G3 za 1500 zł. Czy ktoś z Was może to sprawdził? Podróbki, czy oryginały? Cena wskazuje na to pierwsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam mam pytanko, chodzi o kurtke G3 czy ktoś używa? rozmiar XL na jakie gabaryty ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam mam pytanko, chodzi o kurtke G3 czy ktoś używa? rozmiar XL na jakie gabaryty ? pozdrawiamTu masz wszystko.https://www.simmsfishing.com/shop/mens/jackets/g3-guide-tactical-wading-jacket#size-chart-anchorTylko pamiętaj, że dotyczy to ostatniego modelu g3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Panowie mam pytanko bo już zgłupiałem,a nie chce strzelić babola. Wybrałem kurtkę g3,ale z rozmiarówka zastanawiam się czy wybrać L cz XL? 185cm wzrostu i 82kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Zdecydowanie LJa mam 190 cm i 90 kg, i jest ok. Edytowane 25 Września 2018 przez szaker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Ja akurat plasuje się pomiędzy waszymi razmiarami 187 85 kg i roz L zawsze miałem i używałem, chociaż jak rękawy były ok to zawsze miałem wrażenie, że kurtki Simms'a sa za obszerne w tułowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Na alledrogo jest sprzedawca, który oferuje m.in. kurtki Simms'a: G4 za 1800 zł i G3 za 1500 zł. Czy ktoś z Was może to sprawdził? Podróbki, czy oryginały? Cena wskazuje na to pierwsze ... No nie uwierzę! Nikt nie sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 No nie uwierzę! Nikt nie sprawdził?HejNie widziałem pytania Kupowałem od niego kurtkę G4 dla Kumpla i dwie pary galotów. Kupowałem poza allegro i urwałem trochę z ceny.Oryginaly 100% zresztą nigdy nie słyszałem żeby ktoś podrabiał kurtki G4 zresztą samego SIMMS-a też ale wiem że na forum są inne opinie Można śmiało brać bo cena niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Simms'a: G4 za 1800 zł i G3 za 1500 zł.Podróbki, czy oryginały? Cena wskazuje na to pierwsze ...Ja bym się jeszcze chciał ustosunkować do powyższego. Cena wskazuje na podróbkę??Cena regularna tej kurtki w USA w/g obecnego kursu to około 2000 zł. Regularna Kto tam kupuje w regularnych cenach?? Napewno nie Polacy To już jest jak dobrze pamiętam 3 rok życia tej kurtki, myślę że będąc na miejscu w sklepie stacjonarnym można ją kupić z rabatem 20-40% Rabaty w amerykańskich sklepach potrafią szokować. Sam kiedyś na dużej imprezie typu Mistrzostwa Świata kupowałem SIMMS-a z rabatem 50% od cen USD I tak na marginesie niedawno ściągałem dla Kolegi z tego forum kurtkę G4 i wyszła 1700 zł Ps. to nie jest oferta Pozdrawiam i więcej luzu podrabia się adidasa i inne hilfigery a nie niszowego SIMMS-a Edytowane 26 Września 2018 przez Wiktor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Na alledrogo jest sprzedawca, który oferuje m.in. kurtki Simms'a: G4 za 1800 zł i G3 za 1500 zł. Czy ktoś z Was może to sprawdził? Podróbki, czy oryginały? Cena wskazuje na to pierwsze ...Znam gościa - kupiłem od niego G4 rok temu. Wg mnie 100% oryginał - porównywałem u Adama W. w Caddis w Raszynie. Gosc ma jakiś mega dostęp do europejskiej dystrybucji Simmsa. Jeszcze 2-ch moich kolegów kupiło u niego i jest git. Kurtka już sporo przeżyła w tym roku, membrana jak nowa, nie mam żadnych negatywnych uwag. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Panowie kurtka g4,albo g3 zda egzamin jesienią na łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 To są modele do brodzenia. Na łódkę zdecydowanie Pro Dry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Chyba że do spodni typu ogrodniczki - ja np łączę górę Guide Jacket ze spodniami Pro Dry i sprawdza się bardzo dobrze Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dokładnie. Trzeba pamiętać ze kurtki do brodzenia są krótsze.Jest jeszcze tańsza opcja https://www.simmsfishing.com/shop/mens/jackets/challenger-jacketLub wersja z ociepleniemhttps://www.simmsfishing.com/catalog/product/view/id/54667/s/challenger-insulated-jacket-f18/category/943/Ja używam osobiście Kurtki z Gore Tex plus ocieplona Primaloft https://www.simmsfishing.com/shop/mens/jackets/bulkley-jacket Pro Dry jest podobnie jak G3 i G4 to sama membrana bez podszewki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi