Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak przypomina Bartek - te koszta pojawiają się później i nagle ... są  :rolleyes: . Przy zamawianiu przez znajomych w Stanach letnich drobiazgów Columbii i transporcie w bagażu podręcznym ten aspekt transakcji , czyli podatek i przesyłka w obrębie USA , również zaskakują mnie nieodmiennie . A był czas przywyknąć przecież  :D .

• Like 1

• 2 tygodnie później...

No tak Chodziło mi o śpiochy.

Bardziej przypominają poprzedni model G3 ale są cieńsze, jest bryzgoszczelna kieszeń która pojawiła się przy poprzednich G3.

Widać kierunek jest taki żeby były tańszą wersją G3 ze względu na mniejszą ilośc materiału. A PRO :) PRO się zawsze sprzedaje :) 

Poprzednie Headwater-sy miałem w rękach tych nowych nie. W/g mnie to  face lifting i zmiana nazwy na bardziej marketingową. Ciężko tu coś innowacyjnego wymyśleć :) 

Jeszcze może ktoś coś nt. Simms Intruder BiComp Shirt?

https://www.simmsfishing.com/bugstopper-intruder-bicomp-s18

Nie jestem pewien co do rozmiaru a nigdzie w PL nie mają jej na miejscu żeby mi ją zmierzyć.

Będę wdzięczny za szybkie info jak ktoś posiada L lub XL

Jeszcze może ktoś coś nt. Simms Intruder BiComp Shirt?

https://www.simmsfishing.com/bugstopper-intruder-bicomp-s18

Nie jestem pewien co do rozmiaru a nigdzie w PL nie mają jej na miejscu żeby mi ją zmierzyć.

Będę wdzięczny za szybkie info jak ktoś posiada L lub XL

Nie mam ale przymierzałem XL i na mnie była dobra 

• 3 tygodnie później...

Simms Pro Dry kurtka-zamówiłem,przymierzyłem i ODESŁAŁEM,za 2.740 pln nie jest tyle warta,mocno się rozczarowałem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Radek za 2740 zł to ja też bym jej nie chciał :)

Trzeba było powiedzieć to byś moją przymierzył a nie eksperymentujesz ;) 

Olej Pro Dry przy tym kursie dolara masz na Allegro Contendera od naszego forumowego Kolegi trochę uboższa wersja Pro Dry no i nie czarna :)