mike Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 A jaki rozmiar kurtki Prodry będzie dobry na 190 cm wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Nad tym challenger myślałem właśnie , bez podpinki i przystępna cena na tej stronce, Edytowane 2 Października 2018 przez fafka90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 A jaki rozmiar kurtki Prodry będzie dobry na 190 cm wzrostu?190 cm to już może być XL ze względu na rękawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie zapominajcie, że cena na stronie jest bez podatku stanowego, do tego dojdzie przesyłka i prawdopodobnie cło i vat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Tak jak przypomina Bartek - te koszta pojawiają się później i nagle ... są . Przy zamawianiu przez znajomych w Stanach letnich drobiazgów Columbii i transporcie w bagażu podręcznym ten aspekt transakcji , czyli podatek i przesyłka w obrębie USA , również zaskakują mnie nieodmiennie . A był czas przywyknąć przecież . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 W Anglii kupisz 'Challenger' miedzy £200-250, pewnie na tyle samo wyjdzie co import z US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W Polsce koszt kurtki to 1350 zł czyli jakieś 270£ a są sklepy gdzie można ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W Głowatce wskakuje rabat 5% i z wysyłka kurtka wychodzi 1299 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Panowie czym się różnią Simms Headwaters od Headwaters Pro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Panowie czym się różnią Simms Headwaters od Headwaters Pro ?co dokładnie? Buty? Spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 No tak ???? Chodziło mi o śpiochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 No tak Chodziło mi o śpiochy.Bardziej przypominają poprzedni model G3 ale są cieńsze, jest bryzgoszczelna kieszeń która pojawiła się przy poprzednich G3.Widać kierunek jest taki żeby były tańszą wersją G3 ze względu na mniejszą ilośc materiału. A PRO PRO się zawsze sprzedaje Poprzednie Headwater-sy miałem w rękach tych nowych nie. W/g mnie to face lifting i zmiana nazwy na bardziej marketingową. Ciężko tu coś innowacyjnego wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dzięki za opis i wyjaśnienie :-) Waże sobie w głowie czy warto dopłacać 100$ czy jednak kupić Freestone ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Czy ktoś ma może bluzę Simms Rouge Fleece Hoody? https://www.simmsfishing.com/rogue-fleece-hoody-1 Potrzebuje kilku info na szybko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ja posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Jeszcze może ktoś coś nt. Simms Intruder BiComp Shirt? https://www.simmsfishing.com/bugstopper-intruder-bicomp-s18 Nie jestem pewien co do rozmiaru a nigdzie w PL nie mają jej na miejscu żeby mi ją zmierzyć. Będę wdzięczny za szybkie info jak ktoś posiada L lub XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Jeszcze może ktoś coś nt. Simms Intruder BiComp Shirt? https://www.simmsfishing.com/bugstopper-intruder-bicomp-s18 Nie jestem pewien co do rozmiaru a nigdzie w PL nie mają jej na miejscu żeby mi ją zmierzyć. Będę wdzięczny za szybkie info jak ktoś posiada L lub XLNie mam ale przymierzałem XL i na mnie była dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Czy ktoś ma może bluzę Simms Rouge Fleece Hoody? https://www.simmsfishing.com/rogue-fleece-hoody-1 Potrzebuje kilku info na szybko :-)tez posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 tez posiadam Zmierzysz mi szerokość pod pachami? XL? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 60-61 cm czyli po obwodzie 120-122 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 60-61 cm czyli po obwodzie 120-122 cm Bluza Rouge czy koszula Intruder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trociarz Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Simms Pro Dry kurtka-zamówiłem,przymierzyłem i ODESŁAŁEM,za 2.740 pln nie jest tyle warta,mocno się rozczarowałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) towar jest wart tyle, ile klient za niego zapłaci Edytowane 9 Listopada 2018 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Zwłaszcza w Polsce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Simms Pro Dry kurtka-zamówiłem,przymierzyłem i ODESŁAŁEM,za 2.740 pln nie jest tyle warta,mocno się rozczarowałem Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRadek za 2740 zł to ja też bym jej nie chciał Trzeba było powiedzieć to byś moją przymierzył a nie eksperymentujesz Olej Pro Dry przy tym kursie dolara masz na Allegro Contendera od naszego forumowego Kolegi trochę uboższa wersja Pro Dry no i nie czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi