marcinbox Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kurtka Chellenger ma takie same parametry co inna kurtka simms'a. Wiem, ponieważ mierzyłem różne rozmiary, dla mnie riffle, acklins czy guide pasuje zawsze rozmiar M. Rozmiar L jest dla mnie trochę za duży. W załączeniu tabelka z rozmiarami. Na temat spodni nic nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mam pytanie, jak wielkościowo wypadają rzeczy Simmsa? Chodzi mi dokładnie o spodnie i kurtke Challenger. Ma ktoś może komplet w rozmiarze L lub XL i mógłby mi pomierzyć te ciuchy?Rozmiary Simms-a to w większości przypadków solidne rozmiary amerykańskie, zwykle ciut większe niż ich odpowiedniki w europejskich firmach.Podaj swoje wymiary (wzrost i waga) a postaram się podpowiedzieć co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ale nie zgodzę się, że wszystkie modele mają ten sam rozmiar. Np Guide Jacket i G3 Guide Jacket mają ewidentnie krótsze rękawy niż Acklins. WIem bo testowałem, i guide jacket musiałem wymieniać na rozmiar większą. Challenger spodziewałbym się, że raczej z tych większych - to kopia Pro Dry z tańszych materiałów, a Pro Dry z tego co słyszałem jest najobszerniejsza ze wszystkich Simmsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 196 cm i jakieś 93 kg. Ogólnie największy problem mam z doborem kurtki. XL będzie chyba o wiele za duża w klatce...a znowu L'ka może mieć za krótkie rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 CIekawe... ja mam 196 / 98. Acklins mam XXL, a Guide Jacket i G3 Guide Jacket XXL były za małe, kupiłem Guide Jacket 3XL, żeby rękawy były dobre. Fakt, że w klatce jest zdecydowanie za szeroka, ale ważniejsza jest długość rękawa. Nie wiem jakie masz proporcje, ale L-ka w zasadzie na pewno będzie za krótka. Celowałbym w XL albo XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kozi - myślę, że z modelu Challenger XL będzie na Ciebie dobra. L-ka z pewnością będzie miała za krótkie rękawy przy Twoim wzroście, a i w klacie będzie ciasno. A czasem pod spód trzeba włożyć polara, bluzę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 A mógłby ktoś zmierzyć szerokość pod pachami Challengera w rozmiarze XL? Wolę bardziej dopasowane ciuchy niż za szerokie...Dużo kurtek w rozmiarze XL jest niestety na mnie za szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kurtki Simmsa napewno nie będą dopasowane w korpusie, chyba że jesteś szerszy niż dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Wg.mnie nie masz szans kolego kupić przy takich wymiarach dopasowanej kurtki z pasującymi rękawami. Bezwzględnie przy wzroście 196 cm musi być rozmiar 2XL, a waga poniżej 100 kg to rozmiar klatki piersiowej w rozmiarze L.Jak jesteś pewny, że chcesz ten model to może jest opcja zamówienia bezpośrednio u producenta indywidualnego rozmiaru, ale to troszkę drożej kosztuje.Przy kupnie woderów właśnie skorzystałem z tej opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 XL na długośc rękawów powinno być ok, ale tak jak piszesz w klatce to L'ka byłaby ok. Raczej zamówienie pod wymiar nie wchodzi w grę bo już w "normalnej" wersji te ciuchy trochę kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Trochę nowościhttps://www.simmsfishing.com/shop/mens/new-arrivalshttps://www.simmsfishing.com/shop/gear/gear-new-arrivals 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ciekaw jestem śpiochów, cena przystępna jak na Simmsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Buty do brodzenia tez przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 lubie jak wchodzi nowa kolekcja. zawsze cos kupuje ale z kolekcji poprzedniej za duzoo mniejszy sos.w tym roku zanabylem sobie sling bag dry creek za 100usd :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Panowie wszelkie kurtki i spodnie na szelki na chlopa 180 cm wzrostu, szczupła budowa ciała L czy M ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem 5cm niższy i ważę 80kg, mam kurtkę Simms w rozmiarze M. eLka miała za długie rękawy. Na korpusie każda z nich będzie z sporym zapasem miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzięki. Fuck, dalej nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja mam niewiele ponad 180cm i waga niecałe 80kg. Rozmiar M jest idealny jeśli chodzi o odzież wierzchnią ( kurtki, polary) i wodery. L ma już zdecydowanie za dużo luzu i za długie rękawy. Mierzyłem też wodery ML z nowej serii G3 bo taki rozmiar noszę w Visionie i okazało się że jednak z Simmsa zwykła M jest dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzięki Panowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzięki. Fuck, dalej nic nie wiem Telly Savalas, na 180 cm zdecydowanie kurtka w rozmiarze L. Mam 176cm, mierzylem kurtkę L i była trochę za duża. Sam używam kurtkę acklinsa rozm. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 183 cm,90 kg kurtka L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem WONSKI w ramionach ... coś czuję, że w takim układzie M ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jestem WONSKI w ramionach ... coś czuję, że w takim układzie M ...A ja stawiam na L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ciężko powiedzieć ... z Geoffa L były za duże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Może Was zainteresuje SIMMS Fishing Products | 177 Garden Dr, Bozeman, MT 59718 888-585-3570 | customercare@simmsfishing.com Privacy Policy | Unsubscribe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi