Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję pomocy co do rozmiaru,

-Simms Prodry Jacket S czy M ? duża w praktyce jest różnica między M a S ? Przymierzałem kiedyś rozmiar M,i strasznie szerokie to było w klacie i pasie.

-Simms solarflex bluza S czy M ?

wzrost 170cm,waga ok 70kg.(było ok 80kg ale raczej zostanie ok 70)

Jeśli ktoś będzie w stanie pomóc będę bardzo wdzięczny.

Dzięki

Solarflex - zdecydowanie S. Mam 175/75 i wlasnie w piatek dostalem S. Jest luź ma. Przymierzalem wczesniej M i jest worek. Bardzo zawyzona rozmiarowka.

Ja mam 177cm i 88kg (więcej w barach niż w brzuchu) i biorę M więc przy Twoich gabarytach raczej brałbym S.

Solarflex - zdecydowanie S. Mam 175/75 i wlasnie w piatek dostalem S. Jest luź ma. Przymierzalem wczesniej M i jest worek. Bardzo zawyzona rozmiarowka.

Dzięki za pomoc.

Czyli wychodzi aby zamówić S.

Z Prodry jest większe ryzyko i dalej mam pewne obawy.

• Like 1

Simms ma rozmiarówkę inna w każdym modelu contender jacket z 14 roku M jest większy od G4 rozmiar L z 19 roku i większy nie równy G4 w rozmiarze M z 15 roku. Ja ostatnimi czasy zamawiałem u polskich przedstawicieli po 2 szt i odsyłałem niepasujacy rozmiar. Upierdliwe ale najpewniejsze.

Edytowane przez hasior

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...

witam!

chcialem po raz kolejny na forum pochwalic fime simms za wzorowe podejscie do klienta.

jakis rok temu kupilem z drugiej reki ale nowy nie uzywany sling pack dry creek.

na ostatnim wyjezdzie na stalki rozwalil sie w nim wodoszelny zamek.

napisalem do simmsa, poprosili o fotke uszkodzonego slinga, nie pytajac nawet o paragon, zaproponowali mi

wymiane na nowy sling z kolekcji 2020 ( wskazany zamek w nowych slingach i plecakach z serii dry creek zostal zamieniony na innego rodzaju)

brawo!

pozdrowka

Edytowane przez peresada
  • Like 4

Szczerze mówiąc nie ma rewelacji. Delikatne zmiany które jakoś do mnie nie przemawiają (ściągacze nadgarstków, największe kieszenie wewnątrz zamiast na zewnątrz...) Poprzednik wyglądał bardziej "specjalistycznie", użytkowo jest bezkonkurencyjny. Jeśli ktoś szuka lepszej kurtki to teraz może być dobra okazja żeby nabyć poprzednią G4 w lepszej cenie. Nowa pewnie będzie miała tą przewagę, że po raz kolejny udoskonalono materiał.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Szczerze mówiąc nie ma rewelacji. Delikatne zmiany które jakoś do mnie nie przemawiają (ściągacze nadgarstków, największe kieszenie wewnątrz zamiast na zewnątrz...) Poprzednik wyglądał bardziej "specjalistycznie", użytkowo jest bezkonkurencyjny. Jeśli ktoś szuka lepszej kurtki to teraz może być dobra okazja żeby nabyć poprzednią G4 w lepszej cenie. Nowa pewnie będzie miała tą przewagę, że po raz kolejny udoskonalono materiał.

a co tu jeszcze wymyślić :) 

Dokładnie. Czasami uważam że firmy powinny zatrzymać się w miejscu i jak coś się sprawdza to nie wprowadzać kolejnych często gorszych nowości.

No tak ale bez nowości na kolejny rok nie będzie sprzedaży. Nowy model wypiera stary jak w przypadku telefonów :) w zasadzie w przypadku wszystkiego...... ;)

witam!

chcialem po raz kolejny na forum pochwalic fime simms za wzorowe podejscie do klienta.

jakis rok temu kupilem z drugiej reki ale nowy nie uzywany sling pack dry creek.

na ostatnim wyjezdzie na stalki rozwalil sie w nim wodoszelny zamek.

napisalem do simmsa, poprosili o fotke uszkodzonego slinga, nie pytajac nawet o paragon, zaproponowali mi

wymiane na nowy sling z kolekcji 2020 ( wskazany zamek w nowych slingach i plecakach z serii dry creek zostal zamieniony na innego rodzaju)

brawo!

pozdrowka

Myślę że dobrze by było dodać że mieszkasz w Kanadzie, a nie w Polsce... to niestety robi różnicę w traktowaniu przez Customer Service simmsa. .. Edytowane przez mack
  • Like 3