EdekDeBeściak Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Potrzebuję pomocy co do rozmiaru,-Simms Prodry Jacket S czy M ? duża w praktyce jest różnica między M a S ? Przymierzałem kiedyś rozmiar M,i strasznie szerokie to było w klacie i pasie.-Simms solarflex bluza S czy M ?wzrost 170cm,waga ok 70kg.(było ok 80kg ale raczej zostanie ok 70) Jeśli ktoś będzie w stanie pomóc będę bardzo wdzięczny.DziękiSolarflex - zdecydowanie S. Mam 175/75 i wlasnie w piatek dostalem S. Jest luź ma. Przymierzalem wczesniej M i jest worek. Bardzo zawyzona rozmiarowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ja mam 177cm i 88kg (więcej w barach niż w brzuchu) i biorę M więc przy Twoich gabarytach raczej brałbym S.Solarflex - zdecydowanie S. Mam 175/75 i wlasnie w piatek dostalem S. Jest luź ma. Przymierzalem wczesniej M i jest worek. Bardzo zawyzona rozmiarowka.Dzięki za pomoc.Czyli wychodzi aby zamówić S.Z Prodry jest większe ryzyko i dalej mam pewne obawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Simms ma rozmiarówkę inna w każdym modelu contender jacket z 14 roku M jest większy od G4 rozmiar L z 19 roku i większy nie równy G4 w rozmiarze M z 15 roku. Ja ostatnimi czasy zamawiałem u polskich przedstawicieli po 2 szt i odsyłałem niepasujacy rozmiar. Upierdliwe ale najpewniejsze. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Panowie skąd zamawiacie produkty simmsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Salar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Salar potwierdzam , szybko i konkretnie,a w USA Bassproshops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Panowie ! Który rozmiar na 1.80m i 85kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 czyli tak jak kurtka. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 szukam takich spodni, skąd zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Sam szukam. Kurtkę mam z USA. Jak ktoś ma takie gacie Mki to do 150 $ kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 To ja podobnie , kurtkę mam, szukam gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Panowie ! Który rozmiar na 1.80m i 85kg ?https://www.meltontackle.com/simms-challenger-bib.htmlwysyłka 30 usd do nas znajdz kogoś na jakieś produkty , rozbijecie wysyłkę, i masz to co chciałeś w bardzo podobnych pieniądzach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ma ktoś buty FREESTONE w rozmiarze 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Oglądałem je ostatnio w sklepie, całkiem całkiem. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Tak, mam je, dzisiaj przyszły, ale 11 jakby kilka milimetrów za małe.Potrzebuję przymierzyć 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) witam!chcialem po raz kolejny na forum pochwalic fime simms za wzorowe podejscie do klienta.jakis rok temu kupilem z drugiej reki ale nowy nie uzywany sling pack dry creek.na ostatnim wyjezdzie na stalki rozwalil sie w nim wodoszelny zamek.napisalem do simmsa, poprosili o fotke uszkodzonego slinga, nie pytajac nawet o paragon, zaproponowali miwymiane na nowy sling z kolekcji 2020 ( wskazany zamek w nowych slingach i plecakach z serii dry creek zostal zamieniony na innego rodzaju)brawo!pozdrowka Edytowane 20 Października 2019 przez peresada 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nowa G4... https://www.simmsfishing.com/shop/g4-collection-2019/g4-pro-jacket-1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Szczerze mówiąc nie ma rewelacji. Delikatne zmiany które jakoś do mnie nie przemawiają (ściągacze nadgarstków, największe kieszenie wewnątrz zamiast na zewnątrz...) Poprzednik wyglądał bardziej "specjalistycznie", użytkowo jest bezkonkurencyjny. Jeśli ktoś szuka lepszej kurtki to teraz może być dobra okazja żeby nabyć poprzednią G4 w lepszej cenie. Nowa pewnie będzie miała tą przewagę, że po raz kolejny udoskonalono materiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Szczerze mówiąc nie ma rewelacji. Delikatne zmiany które jakoś do mnie nie przemawiają (ściągacze nadgarstków, największe kieszenie wewnątrz zamiast na zewnątrz...) Poprzednik wyglądał bardziej "specjalistycznie", użytkowo jest bezkonkurencyjny. Jeśli ktoś szuka lepszej kurtki to teraz może być dobra okazja żeby nabyć poprzednią G4 w lepszej cenie. Nowa pewnie będzie miała tą przewagę, że po raz kolejny udoskonalono materiał.a co tu jeszcze wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 a co tu jeszcze wymyślić Dokładnie. Czasami uważam że firmy powinny zatrzymać się w miejscu i jak coś się sprawdza to nie wprowadzać kolejnych często gorszych nowości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dokładnie. Czasami uważam że firmy powinny zatrzymać się w miejscu i jak coś się sprawdza to nie wprowadzać kolejnych często gorszych nowości.No tak ale bez nowości na kolejny rok nie będzie sprzedaży. Nowy model wypiera stary jak w przypadku telefonów w zasadzie w przypadku wszystkiego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Buty też po faceliftingu https://www.youtube.com/watch?v=kjFec5H1yY0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) witam!chcialem po raz kolejny na forum pochwalic fime simms za wzorowe podejscie do klienta.jakis rok temu kupilem z drugiej reki ale nowy nie uzywany sling pack dry creek.na ostatnim wyjezdzie na stalki rozwalil sie w nim wodoszelny zamek.napisalem do simmsa, poprosili o fotke uszkodzonego slinga, nie pytajac nawet o paragon, zaproponowali miwymiane na nowy sling z kolekcji 2020 ( wskazany zamek w nowych slingach i plecakach z serii dry creek zostal zamieniony na innego rodzaju)brawo!pozdrowkaMyślę że dobrze by było dodać że mieszkasz w Kanadzie, a nie w Polsce... to niestety robi różnicę w traktowaniu przez Customer Service simmsa. .. Edytowane 7 Listopada 2019 przez mack 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Coś długo nic się nie działo w tym wątku... A tymczasem dotarła do mnie taka oto kamizelka. Całkiem fajny softshell Simms Rouge Vest. Coraz trudniej jednak jest mi trafić w ich rozmiarówke. Raz L a innym razem XL. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi