Skocz do zawartości

Produkty marki SIMMS

Wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów zamierzam kupić komplet Simmsa Challenger Insulated jacked flame i do tego spodnie ogrodniczki challenger Insulated Bib Anvil zbytnio tani komplet to nie jest ale nie mam już zamiaru ekspermętować z Graffem którego to 2 ostatnie komplety do niczego się nie nadają czy któryś z kolegów użytkuje tego Simmsa i może się wypowiedzieć

W PL w Salar. Zamki trzymają, ale z praktyki kolegi co ma ten komplet zdecydowanie dłużej wynika, ze w deszcz potrafi mu coś przepuścić. Zwłaszcza jak siedzi na mokrym to poci się lekko pod d... Nie jest to jednak coś, co dyskwalifikuje użytkowanie zestawu. Hardcore’owe testy przeszedł jesienią w Holandii. Huraganowy wiatr i poziomo padający deszcz to tam na porządku dziennym. Daje radę. Nie znam czegoś o podobnych parametrach. Komplet Geoffa był zwyczajnie zimny, choć szczelny w 100%.

Edytowane przez Krab

• 3 tygodnie później...

Niespełna dwa miesiące temu dostałem od Żony czarną czapkę Simmsa. Po ostatnich słonecznych dniach odbarwiła się, wypłowiała. Miał ktoś z Was taką sytuację? Czy mogą mi nie uznać reklamacji?

Miałem podobne przypadki z czapkami Patagonii i The North Face. Teraz mam Simmsa i się nie odbarwia.

• Like 1

Przeszkadza czy nie, to kwestia indywidualna.

Produkt za +/- 100 PLN powinien trzymać trochę wyższy poziom, niż produkty za 20-30 PLN-ów.

Osobiście raz jeden szarpnąłem się na czapkę Simmsa. Na tym koniec.

Za logo nie będę przepłacał i to kilkakrotnie.

• Like 2

Niestety normalne zjawisko w czapkach simms. Pod wpływem słońca i potu się odbarwiają...

Wyślij do Simmsa zdjęcia i dowód zakupu, możliwe że dostaniesz nową.

Czapki z głów dla tego, kto wskarze mi czapkę, której nie odbarwi mój pot. Przerabiałem wszystko, 2-3 razy lampa z nieba i odbarwiona aureola wokół daszka z soli i potu nie do doprania...

• Like 1

Stówka to już dawno się zdewaluowała, poza tym jak odliczysz vat, cło, inne podatki i marże sklepu masz produkt za góra 3-5$

Toteż uważam, że w cenie za logo Simmsa, mam 4 nie gorsze czapeczki, z sieci 4F (24,99zł w promo) i jeszcze na lody zostanie.

Mam porównanie, bo i jedne i drugie, kupowałem w czerwcu br.

Edytowane przez popper

Mam bardzo agresywny pot i leje się ze mnie makabrycznie ale G4 z Gore Tex daje radę

Po 5 latach mam lekkie nacieki soli :)

Używam tez takiej z siateczka nic się nie odbarwia bo pełen syntetyk

Ja mam z syntetyku z Mamuta i od dwóch lat ani śladu zużycia:)