Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ja mam z syntetyku z Mamuta i od dwóch lat ani śladu zużycia:)więc pewnie mamy problem z bawełną, koszulki z bawełny też spłowiały a Solarflex czy koszule z syntetyków trzymają kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (edytowane) Cześć.Mam taki dylemat:jaki jest kolor w realu kamizelki simms-a guide vest ( guide fishing vest). Może ktoś "poratuje" zdjęciem tej zielonej i szarej. Wiadomo, że reklamowe zdjęcia są super i wszystko na nich piękne i ładne. ???? Edytowane 30 Lipca 2020 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Jeśli nie masz preferencji to weź szarą, jest bardziej użyteczna (mniej się brudzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jeśli nie masz preferencji to weź szarą, jest bardziej użyteczna (mniej się brudzi).Dziękuję za radę. Ten bordowy ( czerwony) kołnierz jakoś "przełknę". ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nowy kamuflaż G3 https://www.simmsfishing.com/collections/new-arrivals/g3-guide-stockingfoot-waders-camo?utm_source=IGShopping&utm_medium=Social Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nowy kamuflaż G3 https://www.simmsfishing.com/collections/new-arrivals/g3-guide-stockingfoot-waders-camo?utm_source=IGShopping&utm_medium=SocialA niech to... Niedawno kupiłem poprzednią generację woderów camo.Teraz już ryby inaczej widzą i będę widoczny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Simms Waypoints® Dual Chest Pack ...podsuńcie proszę sklep wysylkowy w Europie gdzie to kupić . w PL niedostępne to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Witam, chciałem zapytać o opinie na temat kurtki z serii Contender, posiada ktoś takową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Mam pytanie do użytkowników butów Simms Freestone aktualny model, jak wychodzi rozmiarówka? Brać swój normalny rozmiar butów czy + jeden rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Mam pytanie do użytkowników butów Simms Freestone aktualny model, jak wychodzi rozmiarówka? Brać swój normalny rozmiar butów czy + jeden rozmiar?Osobiscie brałem dwa rozmiary w górę. Edytowane 3 Września 2020 przez Filip14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ja mam szeroką stopę o długości 278mm, pasował rozmiar 12 US. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dwa numery wyżej i tak luzu w grubych skarpetach nie będziesz miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Buty są dość duże i nie brałbym 2 numerów więcej. Gorzej jest że skarpetami w śpiochach, przy rozmiarze buta 46 nie mam możliwości włożenia grubych skarpet bo za bardzo cisną, ale w bucie mieszczą się bez problemu. Niestety w tańszych spodniobutach nie było opcji wybrania większej skarpety (12/13). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Simms Waypoints® Dual Chest Pack ...podsuńcie proszę sklep wysylkowy w Europie gdzie to kupić . w PL niedostępne to jest.Zamiast Simms ?https://www.uttings.co.uk/p132953-guideline-experience-dw-vest-green-105003/?utm_medium=email&utm_campaign=Uttings%20F%20-%204th%20September%202020&utm_content=Uttings%20F%20-%204th%20September%202020+CID_f28e4bcdcc9ac84ee214ae4fc2cb2a60&utm_source=Email%20marketing%20software&utm_term=Guideline%20Experience%20DW%20Fishing%20Vests#.X1K6gOeSk2w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) Dzięki Panowie, rozeznanie robiłem pod kątem zakupu nowych kamaszy simmsahttps://www.simmsfishing.com/catalog/product/view/id/60303/s/freesalt-boot/category/945/ Z myślą o wykorzystaniu do mokrego brodzenia w tropikach. Widać że są one morską wersją Freestone. Jednak ostatecznie udało mi się zdobyć sprawdzone, już nie produkowane, simms oceantek, więc problem się rozwiązał . Edytowane 6 Września 2020 przez mack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Prośba o opinie użytkowników rękawiczek SIMMS Guide Windbloc Flex Glove.Jak wrażenia z użytkowania, dopasowanie do wędki, ochrona przed zimnem...Z góry dziękuję za wszelkie oceny! Edytowane 7 Września 2020 przez maniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Gdyby ktoś chciał kupić nowe gacie, to tutaj są w naprawdę dobrej cenie ale trzeba się spieszyć, bo rozmiarów ubywa.... https://www.sierra.com/simms-g3-guide-gore-tex-bootfoot-waders-waterproof-for-men~p~14gmg/?filterString=s~simms%2F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Prośba o opinie użytkowników rękawiczek SIMMS Guide Windbloc Flex Glove.Jak wrażenia z użytkowania, dopasowanie do wędki, ochrona przed zimnem...Z góry dziękuję za wszelkie oceny! Ja mam wersję bez guzików. Nie polecam, bo odpięte palce przeszkadzaja w rzucaniu. Pewnie dlatego dodali guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dzięki kolego Bobby0404 za opinie. Postanowiłem zakupić model ze zdjęcia z guzikami i samemu się przekonać.Napiszę kilka słów pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor86 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Gdyby ktoś chciał kupić nowe gacie, to tutaj są w naprawdę dobrej cenie ale trzeba się spieszyć, bo rozmiarów ubywa.... https://www.sierra.com/simms-g3-guide-gore-tex-bootfoot-waders-waterproof-for-men~p~14gmg/?filterString=s~simms%2Fa jakszkoda tylko że nie mają wysyłki międzynarodowej. Takie informacje uzyskałem na live chat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Mam pytanie do użytkowników butów Simms Freestone aktualny model, jak wychodzi rozmiarówka? Brać swój normalny rozmiar butów czy + jeden rozmiar?Nosze rozmiar 43 obuwie codzienne i buty kupilem 45 i jest na mnie za duzy. A czy ktos moze mi powiedziec czy jak mam spiochy to jeszcze musze zalozyc grubą skarpete? Bo dziś byłem w sklepie i jak chciałem przymieżyć śpiochy do butów to Pan pytał mnie czy mam skarpete, myślałem że ta wbudowana w spodzbie jest wystarczająca. Jakie ma zadanie ta dodatkowa gruba skarpeta? (Wczesniej chodzilem tylko w tanim neoprenie ale na urodziny dostaem od żony buty Simms więc dokupiłem spodnie, stąd moja niewiedza) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Skarpeta ma dwie funkcje - ogrzewa w zimnej wodzie i wchłania pot ze stopy. Pod tani neopren nie zakładałeś skarpet?W piaszczystej/kamienistej rzece czasem zakłada się cienką skarpetę ochronną pomiędzy but i gacie, żeby chronić je przed przetarciem/uszkodzeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Ta dodatkowa skarpeta, ktora nakladasz na spiochy jest po to aby chronic ten neopran w spiochach przed przetarciami i szybszym zuzyciem. Ja zawsze nakladam dodatkowa skarpetke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Nigdy nie zakładałem skarpety pomiędzy neopren a buty Ale fakt moje rzeki to takie piaszczysto-muliste Na codzień noszę 42-43 buty Simms mam 10 i są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 No właśnie, ja tez nie zakładam bo gdybym to zrobił to rozmiar byłby taki że chodziłbym po wodzie jak Jezus.Jeżeli w śpiochach chodzisz 20-30 dni w roku to szybciej zaczną przeciekać każdym szwem niż przetrzesz skarpetę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi