elpojo Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Deltametryna, permetryna to ta sama grupa związków o działaniu owadobójczym. Myślę, że niema sensu roztrząsać tematu.... Ważne, że preparat Brosa jest skuteczny.Kupione, potestujemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Witam kolegów polecicie jakieś rekawiczki na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Witam kolegów polecicie jakieś rekawiczki na latoMam jasne z solarflexa trzeci sezon i śmiało mogę polecić na upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Ktoś może sprawdzał w praktyce jak działa u Simmsa ta technologia w odzieży Insect Shield, czyli odstraszająca komary, kleszcze i inne insekty? Kupiłem koszule Simmsa Bugstopper Shirt z tym systemem ale pora roku już nie ta żeby przetestować :-) Edytowane 2 Października 2021 przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Komary rąbią szybciej niż deklaruje producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Na kurpiowskie działa. U mnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Nie jest to ochrona idealna, ale znacząco pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Po 5 parniach wciąż pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Po 5 parniach wciąż pomaga.Na metce dołączonej do koszuli producent deklaruje skuteczność tej technologii do 70 cykli prania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 (edytowane) To jest wariant awaryjny. Póki co przetestuję nastawienie na klienta firmy Simms - w końcu produkt dopiero co po gwarancji i już cieknie. Aktualizując sytuację w temacie kurtki guide po wielu miesiącach udało mi się w ostatecznie uzyskać zwrot pieniędzy. W międzyczasie kurtka wróciła raz do Polski po naprawie u europejskiego dystrybutora Simms.Naprawa w niczym nie pomogła i kurtka nadal ciekła w tych samych miejscach. Po bezpośredniej korespondencji z przedstawicielem dystrybutora i małych przepychankach zostałem poproszony o ponowne odesłanie kurtki do Norwegii poprzez sklep PL gdzie została nabyta. Kurtka została odesłana do sklepu gdzie uległa następnie ok. 3 miesięcznemu "sezonowaniu" na magazynie, za co zostałem przeproszony. Dopiero po tym okresie (dzięki przypomnieniu telefonicznemu) została ponowie wysłana do dystrybutora Simms, który reklamację ostatecznie rozpatrzył na moją korzyść. Podsumowując:- cały proces zajął ok. 8 miesięcy- gdybym nie wziął we własne ręce kwestii kontaktu z dystrybutorem na EU to nie wiem czy cokolwiek bym uzykał- w PL jeśli sam się regularnie nie przypominasz sklepowi to możesz zapomnieć, że Twój temat zostanie sprawnie i szybko załatwiony- czy kupię jeszcze raz kurtkę do brodzenia Simmsa? - nie wiem. Edytowane 10 Października 2021 przez SzymonP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Aktualizując sytuację w temacie kurtki guide po wielu miesiącach udało mi się w ostatecznie uzyskać zwrot pieniędzy. W międzyczasie kurtka wróciła raz do Polski po naprawie u europejskiego dystrybutora Simms.Naprawa w niczym nie pomogła i kurtka nadal ciekła w tych samych miejscach. Po bezpośredniej korespondencji z przedstawicielem dystrybutora i małych przepychankach zostałem poproszony o ponowne odesłanie kurtki do Norwegii poprzez sklep PL gdzie została nabyta. Kurtka została odesłana do sklepu gdzie uległa następnie ok. 3 miesięcznemu "sezonowaniu" na magazynie, za co zostałem przeproszony. Dopiero po tym okresie (dzięki przypomnieniu telefonicznemu) została ponowie wysłana do dystrybutora Simms, który reklamację ostatecznie rozpatrzył na moją korzyść. Podsumowując:- cały proces zajął ok. 8 miesięcy- gdybym nie wziął we własne ręce kwestii kontaktu z dystrybutorem na EU to nie wiem czy cokolwiek bym uzykał- w PL jeśli sam się regularnie nie przypominasz sklepowi to możesz zapomnieć, że Twój temat zostanie sprawnie i szybko załatwiony- czy kupię jeszcze raz kurtkę do brodzenia Simmsa? - nie wiem.Z tym to trochę generalizujesz. Sklep sklepowi nie równy. Ja robię zakupy w Hunt-Fish w Szczecinie i NIGDZIE nie spotkałem się w Polsce z taką obsługą. Tylko się od nich uczyć. Miałem reklamację na jedną rzecz - została załatwiona "od ręki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBSON Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Witam.Poszukuję <...> buty Simms,gdzie mozna by było je kupić.? Edytowane 3 Listopada 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Witam.Poszukuję <...> buty Simms,gdzie mozna by było je kupić.?wystarczy wpisać w jakąkolwiek wyszukiwarkę: https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=buty+simms&atb=v183-1&ia=web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Może ktoś podrzuci link z promocja spodnie Simms Prodry Bibw USA.Kurtki są tu:https://aventuron.com/collections/simms-sale/products/simms-prodry-fishing-jacket-1?variant=32138181148774 Edytowane 29 Listopada 2021 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Tu masz 20% zniżki:https://www.tacklewarehouse.com/Simms_ProDry_Bib/descpage-SPB.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 ja tu nic nie widzę promocji na te spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Jest duży napis na górze cały asortyment 20% mniej, zniżka wchodzi dopiero przy rozliczeniu, pomimo że, w wyjątkach od promocji jest wyszczególniony simms, st. croix itp firmy. Sklepy z takimi firmami "premium" mają umowy, że oficjalnie nie mogą reklamować przecen na produkty tych firm.https://youtu.be/5tKrpmugWX0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Simms Kispiox Glove Black - Sklep Wędkarski Głowatka (glowatka.com) Ktoś używa? Nie przemakają i czy wygodnie się w nich łowi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Kup sobie @Wujek wełniane bez palców simmsa. Używam od kilku lat. Nawet mokre grzeją dłonie.Nie przeszkadzają w łowieniu. Polecam Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Mam bez palców. Chcę coś takiego żebym nie musiał za każdym razem ściągać rękawiczek jak wyjmuje kotwice, a w mokrych nie bardzo lubię łowić. Edytowane 30 Listopada 2021 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Kumam. Te wełniane simmsy bardzo mnie zaskoczyły. Chodzi mi tutaj o ich właściwości. Jak wsadzie łapę do naprawdę zimnej wody, to przez chwilę jest nieprzyjemnie, ale po chwili jest już ok. Dla mnie jako ze łowię wyłącznie na muchę inne ( pełne) rękawiczki nie mają zastosowania. W zeszły weekend wybrałem się na ryby przy -11I tak naprawdę to zimno mi było tylko w palce u nóg :-) Pozdrówka Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Edytowane 30 Listopada 2021 przez peresada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Kup sobie @Wujek wełniane bez palców simmsa. Używam od kilku lat. Nawet mokre grzeją dłonie.Nie przeszkadzają w łowieniu. Polecam Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkPodrzuć jakiś poglądowy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Proszę bardzohttps://www.simmsfishing.com/wool-half-finger-glove-1 Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Ja te welniane tez polecam, bo to rzeczywiscie mistrzostwo swiata jest.Mi we wszystkich polarach łapy marzną nawet w temperaturach 1-2 stC. W tych na lekkim mrozie wytrzymuje https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-Wool-Half-Finger-Glove-rekawice-welniane/6374 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Te wydają się być też całkiem fajne: https://hunt-fish.eu/pl/p/Geoff-Anderson-Technical-Merino-Glove-fingerless-rekawice-z-welny-merynosow/6549 Tańsze trochę od Simmsa i 96% składu to wełna merynosów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi