kruz Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Mam tez Fish Monkey half finger wool i tez są super. Tyle, ze w Polsce raczej nie do kupienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Właśnie się zastanawiałem na w/w rękawicami :Simms vs Monkey. Jutro pomacam w sklepie, bo mrozy przyszły. Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Co roku mam dylemat z rękawiczkami , temat jak bumerang powraca do mnie . Wełnianych jeszcze nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Tych i ja nie mialem. Chyba czas na kolejne testy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Dla mnie wadą wszelkich wełnianych rękawiczek jest ich „czepliwość”, polara łatwiej uwolnić hak/kotwiczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam, przymierzam się do kupna śpiochów simmsa i nie wiem jaki rozmiar wybrać. Mam 176 cm wzrostu i wagę 84 kg. Może znajdzie się ktoś o opisanych parametrach i pomoże w doborze rozmiaru? Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Jak chcesz dopasowane to medium regular.Jak chcesz więcej miejsca w okolicach brzucha/klatki piersiowej ( ciepłe ubranie pod spód ect)to medium kingPozdrówka Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Dzieki wielkie za wskazówki. Pozdrawia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Jak chcesz dopasowane to medium regular.Jak chcesz więcej miejsca w okolicach brzucha/klatki piersiowej ( ciepłe ubranie pod spód ect)to medium kingPozdrówka Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkA jak takie mają być na czasie czyli fest opięte to weź S ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Nowa G3 w przedspzedazy już w PL https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-G3-Guide-Jacket-Gunmetal-nowy-model-wedkarska-kurtka-nie-tylko-do-brodzenia/7156 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Nowa G3 w przedspzedazy już w PL https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-G3-Guide-Jacket-Gunmetal-nowy-model-wedkarska-kurtka-nie-tylko-do-brodzenia/7156i supercena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Tą g4 posiadam i polecam ,tu cena jest lepsza https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-G4-Pro-Jacket-krotka-kurtka-wedkarska-z-membrana/3323tylko rozmiar S niestety został,ale starsze G3 z systemem wiekszych kieszeni jest https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-G3-Guide-Jacket-kurtka-do-brodzenia/3324i kórtka też ,kieszenie z "dystansem' lepiej pudełka mieszczą w tej G3 nie bedzie to tak praktyczne... Edytowane 12 Stycznia 2022 przez hasior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Koledzy, głupie pytanie. Czy do butów Simms Tributary Wading Boot mogę wkręcić wkręty? Nie widzę zaznaczonych miejsc i podeszwa wydaje się cieńsza niż w modelu Freestone, ale zdecydowanie lepiej leżą mi na nodze. Warunek konieczny to niestety wkręty... Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tą g4 posiadam i polecam ,tu cena jest lepsza https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-G4-Pro-Jacket-krotka-kurtka-wedkarska-z-membrana/3323tylko rozmiar S niestety został,ale starsze G3 z systemem wiekszych kieszeni jest https://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-G3-Guide-Jacket-kurtka-do-brodzenia/3324i kórtka też ,kieszenie z "dystansem' lepiej pudełka mieszczą w tej G3 nie bedzie to tak praktyczne...Mam pytanie o rozmiarówkę kurtki G-3 .Na wzrost 180 cm i wagę 82 kg rozmiar L będzie dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Mam pytanie o rozmiarówkę kurtki G-3 .Na wzrost 180 cm i wagę 82 kg rozmiar L będzie dobry? Moim zdaniem bardziej M , ja mam M i L ale waga 102kg m dopasowane , i na letnie pory, L zima wejdzie tam puchowa kurtała pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Rozmiarówka jest o jeden stopień większa od naszej. Jak radzi kol. hasior lepsza będzie M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Też tak uważam, mam 177 i 90kg bez brzucha i biorę M Edytowane 23 Stycznia 2022 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 182 cm i 100 kg -L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dzięki koledzy za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) Kiedyś coś tu, w wątku o Simmsach i Simpsonach, pisałem o butach, których używałem podczas brodzenia.Teraz mam kolejne buty Simmsa. Bo Vision i inne to nie jest dla mnie żadna alternatywa.Drugie buty i znow takie okrągłe w przekroju dwuwarstwowe sznurówki. Dobrze, że miałem zapasowe, gruboplecione, płaskie - wojskowe.Takie, które jak się zawiąże rano, to się rozwiązuje na koniec dnia. A nie takie śliskie i okrągłe z tą badziewną wierzchnią warstwa oplotu, który po iluś kontaktach z kolcami roślin zaczyna się strzępić ... porażka. Druga porażka, to ten retraktor z fotki poniżej.Mysłalem, że ta marka to produkt bedzie dopracowany. A nie placzace sie linki itd. Dziury w palcach. Polecam zwrocic uwage na niewymienialna agrafke. Zalozenie na taki retraktor szczypiec. Za ucho. Skutkuje dziurami w palcu, ktory w to ucho bedzie wkladany.Takze OUT. Do wymiany, ani jednego dnia więcej nad wodą z tym gadgetem. Edytowane 9 Lutego 2022 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Robocze sznurówki też się sprawdzają ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Tego typu sznurówki to zmora większości współczesnych butów, zarówno wędkarskich jak i turystycznych. Przykład np. Salewa, którą bardzo cenię za inne dobrodziejstwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Sznórówki dość szybko się przecierają ale łatwo i tanio można je wymienić. System boa to dopiero jest porażka. W jednym bucie musiałem wymienić linkę po 4 czy 5 użyciach w drugim po kilkunastu. Linka z cieniutkich drucików się postrzępiła, zaczęła klinować w prowadnicach. Ostre to wszystko jak diabli, że można poharatać palce. Przecina skórę na języku buta. Klips/pokrętło na jednym bucie nie da się odciągnąć więc za każdym razem podważam nożem albo kluczem. Nie kupię już butów posiadających ten system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 "Teraz mam kolejne buty Simmsa. Bo Vision i inne to nie jest dla mnie żadna alternatywa." Ja kupiłem ostatnio właśnie Visiona Nahka, zobaczymy co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi