Robert Dorado Opublikowano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Ma ktoś to Simms G3 Guide Pull-On Boot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Simms idealnie pasuje do naszego zróżnicowanego portfolio wiodących, kultowych marek outdoorowych” – powiedział Chris Metz, dyrektor generalny Vista Outdoor w wiadomości „Simms poszerza nasz podstawowy rynek adresowany do wysoce atrakcyjnej kategorii rybołówstwa dzięki innowacyjnej marce premium, która ma znaczące miejsce na " A co miał powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Korzysta ktoś z takiego komina? Jakieś opinie?https://bogdangawlik.pl/product-pol-20908-Simms-Gore-Infinium-Neck-Gaiter-Black.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wiem, że nie zawsze jest taka możliwość jednak najpierw poleciłbym przymiarkę. Jak dla mnie materiał zbyt mało rozciągliwy a konstrukcja rozmiarowo raczej na małą i średnią głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 potwierdzam, dostałem to od kolegi, czuję się lekko opięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dzięki Panowie za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Czy ktoś użytkuje kurtkę Simms Bulkley Jacket ?Szukam kurtki bardziej dopasowanej czy tam lepiej skrojonej i odrobinę krótszej od Dozera z Geoff Anderson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Też się chętnie podepnę pod pytanie, które zadał Adrian powyżej. Sam szukam czegoś co będzie dłuższe od modelu WS a krótsze niż model Dozer z GA... Adrian masz gdzies tabelkę z wymiarami do tej kurtki jaką mają długość pleców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 W linku niżej ogólna rozmiarówka Simmsahttps://hunt-fish.eu/pl/p/Simms-Bulkley-Insulated-Jacket-ocieplana-kurtka-wedkarska/4741 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Być może ktoś ma porównanie lub może się wypowiedzieć na podstawie własnych doświadczeń: Chodzi o spodnibuty z gore tex Simms g3 Guide waders czy Simms G4 Guide waders ? Nie pytam o relacje jakości do ceny, czy coś warto. Chodzi mi które są lepsze, wygodniejsze, trwalsze. Zastosowanie ciężki teren pstragowy Dziękuję za komentarze i odpowiedzi Edytowane 30 Października 2022 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Nie używałem ww Simmsa, ale miałem możliwość przymiarki i z tego co pamiętam to raczej G4 sprawiały wrażenie mocniejszych. Miałem natomiast Patagonia Rio Gallegos i te solidnie przetestowałem. Najlepsze gacie jakie nosiłem, bardzo mocne, solidne i świetnie oddychające. Jeżeli znajdziesz gdzieś ( tego modelu już nie szyją) swój rozmiar to weź je pod uwagę. Swoje sprzedałem bo mi masa znacznie spadła i za obszerne zrobiły się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Nie używałem ww Simmsa, ale miałem możliwość przymiarki i z tego co pamiętam to raczej G4 sprawiały wrażenie mocniejszych. Miałem natomiast Patagonia Rio Gallegos i te solidnie przetestowałem. Najlepsze gacie jakie nosiłem, bardzo mocne, solidne i świetnie oddychające. Jeżeli znajdziesz gdzieś ( tego modelu już nie szyją) swój rozmiar to weź je pod uwagę. Swoje sprzedałem bo mi masa znacznie spadła i za obszerne zrobiły się.Tak. Rozważam Patagonia Swiftcurrent Expedition jako alternatywę dla tych G3 Guide. W sieci pełno materiałów marketingowych we wszystkich językach, a ciężko poczytać kogoś kto miał choćby dwa modele simmsa i może ocenić z własnych doświadczeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Mam G4 starszy model 2014 i dwie pary G3 L ,2021 zdecydowanie bardziej pancerne G4 , ale jednak mniej elastyczne niż G3, w G4 idziesz w krzaki na wyjebce, nic się nie dzieje, zbytnio o nie nie dbam, często moczone,leżą w aucie,4 warstwy robią robotę w terenie, jak miałbym zostawić 1 szt to G4, aha jeden minus, to trochę łapią brudu z wody i mułu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Mam G4 starszy model 2014 i dwie pary G3 L ,2021 zdecydowanie bardziej pancerne G4 , ale jednak mniej elastyczne niż G3, w G4 idziesz w krzaki na wyjebce, nic się nie dzieje, zbytnio o nie nie dbam, często moczone,leżą w aucie,4 warstwy robią robotę w terenie, jak miałbym zostawić 1 szt to G4, aha jeden minus, to trochę łapią brudu z wody i mułuDziękuję Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Mam pierwszą serię G4 zip. Działają przez tyle lat bez najmniejszych zastrzeżeń. Jedyną wadą jest waga i sztywność wynikająca z wielowarstwowego gore-tex'u. Pancerne i nie zamienił bym na żadne inne . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Czyli albo będzie G4 albo Patagonia Swiftcurrent Dziękuję za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Jest tylko jedno ale, G4 z 2014 roku to nie to samo co teraz. Ja nie mam, ale jak byliśmy na Rugii to koledzy mieli i można było porównać obydwie generacje. Te nowe są dużo delikatniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Jest tylko jedno ale, G4 z 2014 roku to nie to samo co teraz. Ja nie mam, ale jak byliśmy na Rugii to koledzy mieli i można było porównać obydwie generacje. Te nowe są dużo delikatniejsze.Tak czytałem. Ale co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Zapadła decyzjaZakup zamówionyG4 pro, bez suwaka, model 2020, zamówione Dziękuje za wskazówki i porady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Ma ktoś toSimms G3 Guide Pull-On Boot? A ja kupiłem to coś, zobaczymy jak będzie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 A ja kupiłem to coś, zobaczymy jak będzie ...Czekam w takim razie na opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Muszę kupić, na nowy sezon, śpiochy do pływania na belly. Gacie nie muszą być pancerne bo będę w nich siedział na dmuchanej poduszce i nie będą miały kontaktu z krzakami, lasem itp... Muszą być szczelne i możliwie miękkie. Chciałbym coś co wytrzyma dłuższy czas bez niespodzianek bo pływanie z mokrym tyłkiem jest niefajne. Może polecić coś od Simmsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Jeśli to ma być wyłącznie na pływadełko to mi się sprawdziła hybryda neopren nogawki plus góra oddychacz. Używałem daiwy z kaloszami. Powinny być także ze skarpetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Muszę kupić, na nowy sezon, śpiochy do pływania na belly. Gacie nie muszą być pancerne bo będę w nich siedział na dmuchanej poduszce i nie będą miały kontaktu z krzakami, lasem itp... Muszą być szczelne i możliwie miękkie. Chciałbym coś co wytrzyma dłuższy czas bez niespodzianek bo pływanie z mokrym tyłkiem jest niefajne. Może polecić coś od Simmsa?Kup sobie G3. Są wygodne i miękkie, a przy tym to bardzo dobre śpiochy Patagonia trochę sztywniejsza, ale też ją lubię. Mam G3 i Rio galeaos. Używam na plywadle i tych i tych Sent from my SM-G781W using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka 73 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Kupowałem miesiąc temu koszulki z nowej kolekcji.L okazała się xl i musiałem zamieniać na M.Jakościowo widzę że zmienili rodzaj materiału i dobrze bo starsze koszulki czy bluzy bardzo szybko płowiały.Generalnie wole dołożyć i kupić produkty firmy Simms lub Patagonia bo wiem z doświadczenia że starczą na długo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi