hasior Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Pamiętaj że G3 nie ma ucha na klips do podbieraka na pleckach,Mam 2szt G4 (jeden zPierwszych modeli i czarną ,jak masz możliwość szukaj tej czarnej z pomarańczowymi suwakami i kieszeniami na rzepy ,ta nowa ma małe kieszenie Edytowane 24 Stycznia przez hasior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Pamiętaj że G3 nie ma ucha na klips do podbieraka na pleckach,Mam 2szt G4 (jeden zPierwszych modeli i czarną ,jak masz możliwość szukaj tej czarnej z pomarańczowymi suwakami i kieszeniami na rzepy ,ta nowa ma małe kieszenie IMG_4025.jpegJa mam G3 i jest ucho do podbieraka.Mam kolor ciemny khaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Najnowsza g3 nie ma uchwytu na podbierak, wcześniejsze miały. Mnie w g3 denerwowały osłony refraktorów były jakby zbyt obszerne i przez to zapinanie kurtki często było upierdliwe.Poza tym kurtka porządna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Szanowni koledzy.G3 lub G4 to oczywiście najwyższa klasa. Simms zmienia szczegóły w poszczególnych modelach, aby można było sprzedawać jako nowość na kolejne sezony. W każdym razie cokolwiek kupicie, to będziecie zadowoleni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Najnowsza g3 nie ma uchwytu na podbierak, wcześniejsze miały. Mnie w g3 denerwowały osłony refraktorów były jakby zbyt obszerne i przez to zapinanie kurtki często było upierdliwe.Poza tym kurtka porządna.Cenna uwaga. Teraz oglądam zdjęcie tej najnoeszej kurtki G3 i faktycznie nie widać zaczeou na podbierak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Używam kurtki G4, którą polecał Hasior. Świetnie, ergonomicznie skrojona. Idealny kaptur. Nie krępuje ruchów, pojemne kieszenie, a rzepy w nadgarstkach uszczelniają idealnie.Najważniejsze, że materiałowo nie wymięka przez wiele lat ! Nigdy nie miałem lepszej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Mam G4 model sprzed 5 lat. Jestem zadowolony do dzisiaj. Dużo kieszeni, rzepy na rękawach. Dla mnie najlepsze rozwiązanie, a wiele kurtek simmsa miałem w ręku. Jedyny minus to obciach wyjść na miasto z tyloma kieszeniami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti96 Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Mam G4 model sprzed 5 lat. Jestem zadowolony do dzisiaj. Dużo kieszeni, rzepy na rękawach. Dla mnie najlepsze rozwiązanie, a wiele kurtek simmsa miałem w ręku. Jedyny minus to obciach wyjść na miasto z tyloma kieszeniamiDokładnie strach do sklepu spożywczego wejść bo jakby zaczęli przeszukiwać do godzinne szukanie hahahahhaa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Cześć,Chciałbym zapytać o zestaw Simms Challenger Insulated Set (kurtka+spodnie na szelkach). W zimowe pory roku przy powiedzmy temperaturach do -5 - jak ten set spisuje się w kontekście utrzymania ciepła ? Ile warstw trzeba założyć pod to aby komfort termiczny był odpowiedni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Cześć,Chciałbym zapytać o zestaw Simms Challenger Insulated Set (kurtka+spodnie na szelkach). W zimowe pory roku przy powiedzmy temperaturach do -5 - jak ten set spisuje się w kontekście utrzymania ciepła ? Ile warstw trzeba założyć pod to aby komfort termiczny był odpowiedni ? Cześć. Mam ten zestaw ale najmniej było plus 5 jak go testowałem. Pod spodem miałem tylko jakieś proste kalesony termiczne i koszulkę. Było ok ale ja jestem zmarzlak. Przy minus 5 ubieram już grubsze kombinezony termiczne. Imho ocieplenie w simmsie jest dość cienkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Cześć,Chciałbym zapytać o zestaw Simms Challenger Insulated Set (kurtka+spodnie na szelkach). W zimowe pory roku przy powiedzmy temperaturach do -5 - jak ten set spisuje się w kontekście utrzymania ciepła ? Ile warstw trzeba założyć pod to aby komfort termiczny był odpowiedni ? Na większe mrozy to się nie nadaje. Ale "na polskie zimy", to zestaw wystarczający. Musisz przecież mieć coś pod spodem, bo na gołe ciało tego nie założysz. Używam takiego zestawu i polecam. Na Alaskę jednak w tym się nie wybieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubJakub Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Cześć,Chciałbym zapytać o zestaw Simms Challenger Insulated Set (kurtka+spodnie na szelkach). W zimowe pory roku przy powiedzmy temperaturach do -5 - jak ten set spisuje się w kontekście utrzymania ciepła ? Ile warstw trzeba założyć pod to aby komfort termiczny był odpowiedni ?To nie są ciepłe ciuchy. Do zera może ok, ale prawda jest taka, że lepiej mieć kilka dopasowanych warstw, na czele z puchową kurtką i wszystko będzie ok. Ostatnia warstwa jeśli jest taka potrzeba to gore i będzie ok. Miałem taki zestaw jak pytasz i nie byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia A ja mam i sobie chwalę, oczywiście nie na gołe ciało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qben142 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Witam, poszukuję zestawu przeciwdeszczowego do użytku wiosna, lato, jesień minimalna temperatura użytkowania 7-8 stopni, którą kurtkę i spodnie byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam, poszukuję zestawu przeciwdeszczowego do użytku wiosna, lato, jesień minimalna temperatura użytkowania 7-8 stopni, którą kurtkę i spodnie byście polecili?Zależy od budżetu, najlepiej zestaw prodry, zdecydowanie dłużej wytrzyma Gore-Tex niż membrana dwuwarstwowa z challengera (chodzi mi o łatwiejsze utrzymanie jej właściwości przez odpowiednie czyszczenie i pranie). Do tego jakąś warstwę ocieplająca, na jesień mam kurtkę midstream z primaloftem która zakładam pod prodry i do tych 5 stopni jest komfortowo. Wysłane z mojego 2106118C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekbc Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Witam I pytam gdzie najlepiej kupić ciuchy simmsa ? (Najtaniej) ktoś może podesłać link ... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Witam I pytam gdzie najlepiej kupić ciuchy simmsa ? (Najtaniej) ktoś może podesłać link ... dziękiNa pewno nie w kraju między Bugiem a Odrą. Wpisz w wyszukiwarkę, jaki masz na oku ciuch i kliknij „szukaj”. Ja kamizelkę, model guide, znalazłem w sklepie w Belgii-mieli przecenę ze 199 euro na 140. I to nie była pierwsza strona z wyrzuconych wyników. Trzeba poświęcić trochę czasu, ale warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Witam I pytam gdzie najlepiej kupić ciuchy simmsa ? (Najtaniej) ktoś może podesłać link ... dziękiNajtaniej to zawsze jak wchodzą nowe modele. Wtedy Simms przecenia wszystko na całym świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) W USA. I transfer do PL. Edytowane 24 Maja przez Pietruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 23 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Cześć.Zamierzam kupić bluzę letnią simmsa :simms tech tee artist series trout outline.Ktoś możema to? Jakieś opinie , jak z rozmiarówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca W USA. I transfer do PL.... moj Solarflex przebył bardzo długą drogę, jako prezent od kumpla z dzieciństwa : Bozeman/ Montana, Chicago, Ateny, Cyklady, Ateny, Warszawa, Augustów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Czas wracać z bluzą na ryby do USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi