Chciałbym pokazać swoje udogodnienia dotyczące wyposażenia pontonu i przyczepy.
Sezon już na ukończeniu i będzie więcej czasu na grzebanie przy sprzęcie. Może ktoś z Was pochwali się też swoimi pomysłami.
Mój ponton to Bush Kajman 360. Wożę go na przyczepie Niewiadów P400, którą też wyposażyłem w dodatkowy osprzęt (płozy, dodatkowe rolki dolne i boczne, rolkę pod pawęż).
Ponton wyposażony oczywiście w standardowe kółka do transportu.
W miejsce kółka z prawej strony wkładam w uchwyt przetwornik echosondy montowany na dorobionym stelażu, drugi uchwyt wykorzystywany jest do kotwicy. Wykonałem stojak wyposażony w rolkę i zaczep do wiązania linki kotwicy wkładany w uchwyt kółka.
Pokazane jest to na załączonych zdjęciach. Jeżeli kogoś to zainteresuje, mogę dać więcej zdjęć.
Pytanie
surk
Chciałbym pokazać swoje udogodnienia dotyczące wyposażenia pontonu i przyczepy.
Sezon już na ukończeniu i będzie więcej czasu na grzebanie przy sprzęcie. Może ktoś z Was pochwali się też swoimi pomysłami.
Mój ponton to Bush Kajman 360. Wożę go na przyczepie Niewiadów P400, którą też wyposażyłem w dodatkowy osprzęt (płozy, dodatkowe rolki dolne i boczne, rolkę pod pawęż).
Ponton wyposażony oczywiście w standardowe kółka do transportu.
W miejsce kółka z prawej strony wkładam w uchwyt przetwornik echosondy montowany na dorobionym stelażu, drugi uchwyt wykorzystywany jest do kotwicy. Wykonałem stojak wyposażony w rolkę i zaczep do wiązania linki kotwicy wkładany w uchwyt kółka.
Pokazane jest to na załączonych zdjęciach. Jeżeli kogoś to zainteresuje, mogę dać więcej zdjęć.
Top użytkownicy dla tego pytania
73
54
48
46
Popularne dni
15 Maj
19
29 Paź
16
10 Cze
14
4 Lut
13
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 73 odpowiedzi
Tresor 54 odpowiedzi
Koza11 48 odpowiedzi
radmac5 46 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2018
19 odpowiedzi
29 Paź 2017
16 odpowiedzi
10 Cze 2021
14 odpowiedzi
4 Lut 2020
13 odpowiedzi
Popularne posty
Mahone
Cześć! Chciałbym wkońcu pochwalić się swoim balonem, oraz akcesoriami które na nim zainstalowałem. Sam ponton to popularny Kolibri KM330PP Numery rejestracyjne zamówiłem odrazu u sprzedawcy
surk
Chciałbym pokazać swoje udogodnienia dotyczące wyposażenia pontonu i przyczepy. Sezon już na ukończeniu i będzie więcej czasu na grzebanie przy sprzęcie.
muszek92
Dobra to teraz ja się pochwalę, kilka dni po nocach i powstało takie cudo: - Ponton Yam380S - Podłoga wycieraczka (38zl/m Leroy) - Uchwyt do montażu elektrycznej windy (tymczasowo zamontowana ręczna)
Opublikowane grafiki
931 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi