Skocz do zawartości

6 STYCZNIA - SPOTKANIE URODZINOWE JERKBAIT.PL

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie :) . Z większością znajomych udało się tylko uścisnąć dłoń , z niektórymi zamienić dwa słowa , a z nielicznymi pogadać dłużej :) . Żonie też się podobało , synowi się podobało , a córka po usłyszeniu relacji Kamila stwierdziła , że żałuje że nie pojechała i następnego spotkania nie opuści.

• Like 7

Bardzo stresujace spotkanie :)

Tylko kilka godzin, a tyle osob, z ktorymi by sie chcialo zamienic chocby slowo, czy dwa.

Swietny pomysl z ta konwencja urodzin i tymi prelekecjami. 

Pozdrawiam i jeszcze raz slowa uznania dla Organizatorow i przeprosiny dla tych, z ktorymi nie udalo sie pogadac, a sie chcialo 

• Like 6

Bardzo serdecznie chciałbym Wam podziękować za przybycie i uczestnictwo w naszym święcie. Było mi bardzo miło poznać nowe osoby, zobaczyć stałych bywalców jak i ponownie spotkać osoby, których nie widziałem od lat. Jestem też pełen podziwu i szacunku dla osób, które przebyły setki kilometrów by do nas dołączyć.  

Krótko - BARDZO DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE Z NAMI!

Krótka relacja z konkursu dla dzieci już na naszej stronie. Zapraszam do oglądania prac konkursowych: http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/relacje/moja-rodzina-na-rybach-dzieci-rysuj%C4%85-r365

• Like 10

My spóźniliśmy się na część oficjalną ale i tak miło było Was zobaczyć ponownie! Miejscówka wpasowana w klimat, integracja w punkt!

Do zobaczenia wiosną!

Wybaczcie że nie pogadałem z wami więcej ale :( nie dało się wszystkiego pogodzić.

Mam nadzieję że na kolejnych spotkaniach i SFP będzie więcej czasu na porozmawianie.

Wybaczcie że nie pogadałem z wami więcej ale :( nie dało się wszystkiego pogodzić.

Mam nadzieję że na kolejnych spotkaniach i SFP będzie więcej czasu na porozmawianie.

Przecież jasna sytuacja, nie da się pogodzić całej organizacji, odbierania nagród ;) i jeszcze "plotkowania" do rana z każdym przybyłym:). Będzie wiele okazji i nie odpuścimy żadnego SF:).

• Like 3