jacekp29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Stanisław Cios podczas wykładu Edytowane 6 Stycznia 2016 przez jacekp29 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tort wysmienity .100 lat !!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Miło i fajnie było. Rozumiem, że nie będziemy czekać do kolejnej "okrągłej" rocznicy na kolejne spotkanie ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Super spotkanie. Miło było poznać wielu z was a zarazem za mało czasu aby z każdym porozmawiać..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie . Z większością znajomych udało się tylko uścisnąć dłoń , z niektórymi zamienić dwa słowa , a z nielicznymi pogadać dłużej . Żonie też się podobało , synowi się podobało , a córka po usłyszeniu relacji Kamila stwierdziła , że żałuje że nie pojechała i następnego spotkania nie opuści. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Dołączę do podziękowań.Do ponownego zobaczenia...w tak miłej atmosferze. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez darek1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Miło i fajnie było. Rozumiem, że nie będziemy czekać do kolejnej "okrągłej" rocznicy na kolejne spotkanie ? Okrągłej, 11-stej rocznicy Było miło  4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Podziękowania dla całej ekipy JB. Miło było przybić piątkę ze starymi znajomymi i poznać nowe osoby. Do nastepnego razu! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Bardzo stresujace spotkanie Tylko kilka godzin, a tyle osob, z ktorymi by sie chcialo zamienic chocby slowo, czy dwa. Swietny pomysl z ta konwencja urodzin i tymi prelekecjami. Pozdrawiam i jeszcze raz slowa uznania dla Organizatorow i przeprosiny dla tych, z ktorymi nie udalo sie pogadac, a sie chcialo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Odbyło się również wręczenie statuetki "Master Lure" dla Kolegi @zahar. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mnie niestety część bardziej oficjalna ominęła, ale chociaż część integracyjną "zaliczyłem" z przyjemnością, pogadawszy sympatycznie z paroma Kolegami. Dziękuję! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Może następnym razem będę mógł zostać nieco dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Odbyło się również wręczenie statuetki "Master Lure" dla Kolegi @zahar. Żałuję że mnie już nie było bo chciałem poznać zahara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Bardzo serdecznie chciałbym Wam podziękować za przybycie i uczestnictwo w naszym święcie. Było mi bardzo miło poznać nowe osoby, zobaczyć stałych bywalców jak i ponownie spotkać osoby, których nie widziałem od lat. Jestem też pełen podziwu i szacunku dla osób, które przebyły setki kilometrów by do nas dołączyć. Krótko - BARDZO DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE Z NAMI! Krótka relacja z konkursu dla dzieci już na naszej stronie. Zapraszam do oglądania prac konkursowych: http://jerkbait.pl/page/index.php/index.html/_/relacje/moja-rodzina-na-rybach-dzieci-rysuj%C4%85-r365 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajnie było zobaczyć Was w realu. Do następnego ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Urodzinki MniódMalina Dzięki za możliwość spędzenia czasu w tak zacnym gronie. Do zobaczenia nad wodą ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Żałuję że mnie już nie było bo chciałem poznać zahara A ja poznałem piątkę przybiłem i nie wiedziałem ,że to @zahar !?zafascynowały mnie projekty odczepiacza i innych... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 My spóźniliśmy się na część oficjalną ale i tak miło było Was zobaczyć ponownie! Miejscówka wpasowana w klimat, integracja w punkt! Do zobaczenia wiosną! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 My spóźniliśmy się na część oficjalną ale i tak miło było Was zobaczyć ponownie! Miejscówka wpasowana w klimat, integracja w punkt! Do zobaczenia wiosną! Wybaczcie że nie pogadałem z wami więcej ale nie dało się wszystkiego pogodzić.Mam nadzieję że na kolejnych spotkaniach i SFP będzie więcej czasu na porozmawianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vita Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wybaczcie że nie pogadałem z wami więcej ale nie dało się wszystkiego pogodzić.Mam nadzieję że na kolejnych spotkaniach i SFP będzie więcej czasu na porozmawianie.Przecież jasna sytuacja, nie da się pogodzić całej organizacji, odbierania nagród i jeszcze "plotkowania" do rana z każdym przybyłym:). Będzie wiele okazji i nie odpuścimy żadnego SF:). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja również nie mogłem zostać dłużej, ale i tak było fajnie, do następnego panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) ...tłumaczy cię tylko to, że miałeś "trochę" dalej od innych do domu (pewnie o jakieś 1000 km) Edytowane 7 Stycznia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 ...tłumaczy cię tylko to, że miałeś "trochę" dalej od innych do domu (pewnie o jakieś 1000 km) Z centrum Warszawy, za Google maps prawie 1200 i jeszcze polazłeś do pracy, sam nie wiem po co hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Spotkanie super, miło było spotkać osoby których nie widziałem kilka lat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi