admin Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Spotkanie super, miło było spotkać osoby których nie widziałem kilka lat. Adasio ... po prostu zobaczyć ponownie Ciebie to ... echhhh ... krótko - zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Poniżej podpisany, kieruje podziękowania do: organizatorów konkursu, w którym mogłem się pojawić, @ brig’owi, który jest autorem takiego stanu rzeczy, ale też i Jego Poprzednikom.Przy okazji, bardzo chciałbym zwrócić uwagę na znakomity gust licytujących.:-) A, spostrzeżenia, wymuszają ukłon autorom innych przynęt, którzy są tu od lat, Ich włożonej pracy,Ich ogromnemu dorobkowi, osiąganemu nieraz skromnymi środkami. Całość, jest zapewne szeregiem przypadków, gdyż pierwotnie miała być inna blaszka,zaś synek podszeptując „..ojciec,..przywal..” wskazał akurat na tą.Ostrzegałem, jego i siebie „..grubo,..mogą mnie nie polubić”. Teraz, post factum, pojawiają się mieszane uczucia, gdyż milej jest gonić króliczka.Czasami coś dzieje się samo, a czasami za szybko. Ale, jeżeli kawałek żelastwa, zdeformowany w cudaczny sposób,jeżeli potrafi się podobać, to już jest dobrze.Więc, niech lśni, niech cieszy oko, niech daje radość.Za zwłokę, o wybaczenie proszę, zbyt dużo się ostatnio dzieje.Ostatnia wahadłówka(podróż) na wschód trochę sponiewierała wątrobę, wypada zacumować.zahar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi