Zbigart Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Gdyby to była Rugia to dawno bym poznał bo byłem tam parę razy. Zdjęcia z drzewami, które załączyłeś nie są z Rugii tylko dość dobrze znanej niemieckiej rzeki.Rozumiem, że kolega Wobler jest chętny tylko do chwalenia się zdjęciami, a już namiarów na miejscówkę nie poda. Trudno rozumiem. Może ktoś inny mógłby mnie naprowadzić. Może być na priv. W zamian oferuję dwie fajne mety na sandacze w Niemczech.Tak ? Przeczytaj nagłówek nad zdjęciami .Z A tu masz mapę gdzie łowić ryby:http://www.ruegen.de/pl/aktywny-wypoczynek/sporty-wodne/wedkowanie/mapa-obszarow-polowu-ryb.html Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Zbigart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Gratuluję ryb,Hechten See sam sobie zlokalizuję na niemieckich stronkach i forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) ... Edytowane 18 Grudnia 2015 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 w WW jest art o hehten zee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek69 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak ? Przeczytaj nagłówek nad zdjęciami .Z A tu masz mapę gdzie łowić ryby:http://www.ruegen.de/pl/aktywny-wypoczynek/sporty-wodne/wedkowanie/mapa-obszarow-polowu-ryb.html Kolego co jest napisane nad zdjęciami? Nie obraź się ale nie potrzebnie wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia. Po twojej wypowiedzi wiem, że na Rugii nigdy nie byłeś. Baza przewodników, którą podałeś jest na Rugii, ale łowią nie tylko tam. Kolego pitfish, w którym WW jest artykuł o Hechten Zee? coś sensownego jest tam napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kolego co jest napisane nad zdjęciami? Nie obraź się ale nie potrzebnie wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia. Po twojej wypowiedzi wiem, że na Rugii nigdy nie byłeś. Baza przewodników, którą podałeś jest na Rugii, ale łowią nie tylko tam. Kolego pitfish, w którym WW jest artykuł o Hechten Zee? coś sensownego jest tam napisane?4 posty z oczekiwaniami i zadaniami w 1 temacie ? Natarczywy ton glodnego infomacji ?Jak nie zmienisz podejscia do forum to nie wroze Ci dlugiej kariery na j.Pl A moze tej kariery nie planujesz ? Pozdrawiam I pod rozwage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kolego co jest napisane nad zdjęciami? Nie obraź się ale nie potrzebnie wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia. Po twojej wypowiedzi wiem, że na Rugii nigdy nie byłeś. Baza przewodników, którą podałeś jest na Rugii, ale łowią nie tylko tam. Kolego pitfish, w którym WW jest artykuł o Hechten Zee? coś sensownego jest tam napisane?WitamZadziwiająca nerwowość kolegi na temat Rugii.Ktoś napisał na temat Twojego tajnego łowiska ?Z tego co piszesz rozumiem że nie znasz języka niemieckiego , tytuł głosi : My organizujemy Wasze wyprawy wędkarskie na Rugii .Jeżeli chodzi o mnie to na Rugii byłem kilka ,a może nawet kilkanaście razy , ale po co komu to liczyć ?.Pozdrawiam Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek69 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 WitamZadziwiająca nerwowość kolegi na temat Rugii.Ktoś napisał na temat Twojego tajnego łowiska ?Z tego co piszesz rozumiem że nie znasz języka niemieckiego , tytuł głosi : My organizujemy Wasze wyprawy wędkarskie na Rugii .Jeżeli chodzi o mnie to na Rugii byłem kilka ,a może nawet kilkanaście razy , ale po co komu to liczyć ?.Pozdrawiam Z. Nie mam zamiaru się spierać z tobą kolego. Pewnie wiesz lepiej.Pływałem z wieloma przewodnikami w PL i zagranicą. Dla marketingu robi się różne rzeczy. Przewodnicy ze złowioną rybą potrafią pływać kilometr a nawet więcej by zrobić zdjęcie w innym miejscu niż została złowiona. Ktoś kto zarabia pieniądze nie będzie miejscówek oddawał za darmo na fotkach. Zdjęcia z sandaczami i okoniami na stronie, którą podałeś nie są z Rugii tylko rzeki na którą przewodnicy też łowią. Obecnie po świeżej wlewce słonej wody do Bałtyku ciężko jest o sensowne wyniki. Tak samo było na końcówce zeszłego sezonu i początku 2015.Co do Hechten Zee to dzięki uprzejmości jednego z kolegów dostałem informacje z kim się umówić na wędkowanie. Kosztowało mnie to parę złotych ale dla mnie pieniądze nie mają znaczenia jeśli w grę wchodzą wielkie ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi