Skocz do zawartości

Owiane tajemnicą Hechten Zee

bolek69

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby to była Rugia to dawno bym poznał bo byłem tam parę razy. Zdjęcia z drzewami, które załączyłeś nie są z Rugii tylko dość dobrze znanej niemieckiej rzeki.

Rozumiem, że kolega Wobler jest chętny tylko do chwalenia się zdjęciami, a już namiarów na miejscówkę nie poda. Trudno rozumiem. Może ktoś inny mógłby mnie naprowadzić. Może być na priv. W zamian oferuję dwie fajne mety na sandacze w Niemczech.

Tak ? 

Przeczytaj nagłówek nad zdjęciami ;) .

Z

A tu masz mapę gdzie łowić ryby:

http://www.ruegen.de/pl/aktywny-wypoczynek/sporty-wodne/wedkowanie/mapa-obszarow-polowu-ryb.html

Edytowane przez Zbigart
  • Like 1

Tak ? 

Przeczytaj nagłówek nad zdjęciami ;) .

Z

A tu masz mapę gdzie łowić ryby:

http://www.ruegen.de/pl/aktywny-wypoczynek/sporty-wodne/wedkowanie/mapa-obszarow-polowu-ryb.html

Kolego co jest napisane nad zdjęciami? Nie obraź się ale nie potrzebnie wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia. Po twojej wypowiedzi wiem, że na Rugii nigdy nie byłeś. Baza przewodników, którą podałeś jest na Rugii, ale łowią nie tylko tam.  Kolego pitfish, w którym WW jest artykuł o Hechten Zee? coś sensownego jest tam napisane?

Kolego co jest napisane nad zdjęciami? Nie obraź się ale nie potrzebnie wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia. Po twojej wypowiedzi wiem, że na Rugii nigdy nie byłeś. Baza przewodników, którą podałeś jest na Rugii, ale łowią nie tylko tam. Kolego pitfish, w którym WW jest artykuł o Hechten Zee? coś sensownego jest tam napisane?

4 posty z oczekiwaniami i zadaniami w 1 temacie ? Natarczywy ton glodnego infomacji ?

Jak nie zmienisz podejscia do forum to nie wroze Ci dlugiej kariery na j.Pl

A moze tej kariery nie planujesz ? :(

Pozdrawiam I pod rozwage

• Like 1

Kolego co jest napisane nad zdjęciami? Nie obraź się ale nie potrzebnie wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz pojęcia. Po twojej wypowiedzi wiem, że na Rugii nigdy nie byłeś. Baza przewodników, którą podałeś jest na Rugii, ale łowią nie tylko tam.  Kolego pitfish, w którym WW jest artykuł o Hechten Zee? coś sensownego jest tam napisane?

Witam

Zadziwiająca nerwowość kolegi na temat Rugii.Ktoś napisał na temat Twojego tajnego łowiska ?

Z tego co piszesz rozumiem że nie znasz języka niemieckiego , tytuł głosi : My organizujemy Wasze wyprawy wędkarskie na Rugii .

Jeżeli chodzi o mnie to na Rugii byłem kilka ,a może nawet kilkanaście razy , ale po co komu to liczyć ?.

Pozdrawiam Z.

• Like 1

Witam

Zadziwiająca nerwowość kolegi na temat Rugii.Ktoś napisał na temat Twojego tajnego łowiska ?

Z tego co piszesz rozumiem że nie znasz języka niemieckiego , tytuł głosi : My organizujemy Wasze wyprawy wędkarskie na Rugii .

Jeżeli chodzi o mnie to na Rugii byłem kilka ,a może nawet kilkanaście razy , ale po co komu to liczyć ?.

Pozdrawiam Z.

Nie mam zamiaru się spierać z tobą kolego. Pewnie wiesz lepiej.

Pływałem z wieloma przewodnikami w PL i zagranicą. Dla marketingu robi się różne rzeczy. Przewodnicy ze złowioną rybą potrafią pływać kilometr a nawet więcej by zrobić zdjęcie w innym miejscu niż została złowiona. Ktoś kto zarabia pieniądze nie będzie miejscówek oddawał za darmo na fotkach. Zdjęcia z sandaczami i okoniami na stronie, którą podałeś nie są z Rugii tylko rzeki na którą przewodnicy też łowią. Obecnie po świeżej wlewce słonej wody do Bałtyku ciężko jest o sensowne wyniki. Tak samo było na końcówce zeszłego sezonu i początku 2015.

Co do Hechten Zee to dzięki uprzejmości jednego z kolegów dostałem informacje z kim się umówić na wędkowanie. Kosztowało mnie to parę złotych ale dla mnie pieniądze nie mają znaczenia jeśli w grę wchodzą wielkie ryby.

• Like 1