rothen Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć Jak w tytule szukam opinii o tym Megabassie .Wiem że jedna osoba z forum na pewno to ma . Cardiffa też Edytowane 11 Grudnia 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 To jedyna wędka z megabassa, która jest jeszcze na mojej liście. Zastosowania do niej nie mam ale ... bardzo chciałbym dorzucić ją raczej kolekcjonersko Jeśli ktoś ma to poproszę o informację - też zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A czemu akurat ten model ? Wygląd ? Własciwości ? Czy coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mam do kupna praktycznie nówkę po okazyjnej cenie stąd moje pytanie .Podobno szklak o akcji Fast,to dla mnie niepojęte.Startuje od 5 gramów po 35-40 gramów.Na tackletour wypadła świetnie.W przyszłym tygodniu będę miał do testów .Jak mi podejdzie to biorę jak nie dam ci Remek znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Świetna wędka z szybką akcją jak na szklaka.Dość duża zbieżność blanku,zbrojenie spiralne.Design-MAGIA!!!Dzieło sztuki nie wędka.Ja łowiłem tym patykiem swego czasu wszystkie gatunki od okoni po bolenie. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dzięki Tomy za info. W Polsce z tego co mi wiadomo są 4 sztuki i jedna z nich będzie moja Podobnie jak twoja znajoma Ringa SSS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dzięki Tomy za info. W Polsce z tego co mi wiadomo są 4 sztuki i jedna z nich będzie moja Podobnie jak twoja znajoma Ringa SSS eeee...z tymi 4 sztukami to przesadziłes...ja sam sprzedałem ich chyba 5 sztuk kiedyś...wiec myślę, że jest kilkanaście jak nie więcej w Polsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Takie info dostałem od naszego kolegi świetnego castingowca .I wiem kto ma lub miał.Pytanie ile jest w użytku Edytowane 16 Grudnia 2015 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Panowie bez przesady. Na tym forum świat się nie kończy. Zapewniam Was, że jest całkiem sporo człowieków, którzy mają doskonały sprzęt i... zerowe chęci do pisania o nim w sieci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 No i stało się Do mojego nowego/starego -Wojtku Duży THX /Shiryu dojdzie w tygodniu CC 101,test będzie na Darginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dobrze, że zabierzesz ten stary/nowy kij na Dargin. Zobaczymy czy różni się od tego mojego z dopisanym, czerwonym "R" w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Też się piszę na rzut, Pawełku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Też się piszę na rzut, Pawełku! Piotruś, rzucić okiem zawsze można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Też się piszę na rzut, Pawełku!Się porzuca A i połowić tez wypadałoby Maniuś do Extrema będzie na razie Morrum lub Sc DC Szybko też varivasa Rocka muszę zamówić Robert jak posiedzimy przy ognichu to litery będą takie same 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Na Dargin się nie wyrobię,ale widzę że na Żarnowcu będą już 3 szt. Shiryu.Będzie co pomacać Edytowane 2 Czerwca 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Tomek,Robert jaki multiplikator założyliście do Shiryu?Na początek dałem Scorpiona DC/rzuty woblerami od 15g do 30g b.zadowalające /A ten mój smoczek jest od Tomiego/ na fotkach j.w,wziąłem wtedy razem z Evergreenem,tym co suma Kazik ciągał /Podepnę CC 101 na początek,na nim varivas rock beat 1,5 i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 W zależności od innych zestawów w łodzi będą to: DAIWA ZILLION TYPE R 100 HSLR lub SHIMANO EXSENCE DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Tomek,Robert jaki multiplikator założyliście do Shiryu?Na początek dałem Scorpiona DC/rzuty woblerami od 15g do 30g b.zadowalające /A ten mój smoczek jest od Tomiego/ na fotkach j.w,wziąłem wtedy razem z Evergreenem,tym co suma Kazik ciągał /Podepnę CC 101 na początek,na nim varivas rock beat 1,5 i zobaczymy CC 101 będzie ok.Najlepsza by była Zirconia Meteor albo Black Jungle LiN10 Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 CC 101 będzie ok.Najlepsza by była Zirconia Meteor albo Black Jungle LiN10 LIN10C-L-MEGABASS-INTERNATIONAL-FISHING6.jpgLinek byłby super Może kiedyś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi