Czez Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Interesują mnie opinie na temat kołowrotków Pana Bertusa, a konkretnie modeli Xacti i Chronotech w wielkościach 300 - 400.Zaproponowano mi kupno w teoretycznie atrakcyjnej cenie, stąd to pytanie. PS. Szczerze powiedziawszy myślałem, że Bertus to tylko multiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bertus to wszystko co zgodzi sie firmowac swoim imieniem Mali skosni rzucili staloszpulowce to sa, moze za rok beda muchowe ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 sa i muchowe ale ja bym zadnych z nich nie kupil, bez wzgledu na forme ... kolowrotki z ta sygnatura to nie wedki, ktore sa warte swej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 OK dzięki, to mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi