Michci0 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Oddam Ci go za tyle powiem tak mi nie podoba się ten uchwyt(kwestia gustu) i wędka jest dla mnie za mocną ja szukam delikatnego patyka przelotki są bardzo dobrej jakości gorzej z omotkowaniem widać stopke prawie przy każdej nie będę ukrywal na pewno żadna nie klika gdyby była bardziej finezyjna nie oddał bym jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jaka jest Parabellum do 7 gram? w porownaniu np do LRF? RF mialem wiec mam punkt odniesienia parabellki nie i nie bardzo mam ja gdzie obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czyżby nikt nie opisał SG Parabellum 0-7g na tym forum? Czy może pytasz o następcę model 2017? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To już się robi opera mydlana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To już się robi opera mydlana No niestety. Ale to my musimy nabrać pokory przed nowincjuszami. Oni kiedyś nabiorą wiedzy i nas zjedzą na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Oddam Ci go za tyle powiem tak mi nie podoba się ten uchwyt(kwestia gustu) i wędka jest dla mnie za mocną ja szukam delikatnego patyka przelotki są bardzo dobrej jakości gorzej z omotkowaniem widać stopke prawie przy każdej nie będę ukrywal na pewno żadna nie klika gdyby była bardziej finezyjna nie oddał bym jejMiły kolego,najwyrażniej ironii nie załapałeś.Co poniektórzy zauważyli że na koleżeńskiej(z zamysłu)giełdzie próbujesz zarobić i uważają że to nieładnie.Ja,aby było jasne,tez tak uwazam.A z pytaniem o Parabelluma najlepiej udaj się do wyszukiwarki,nocy Ci nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kolego odpisalem Ci na prv bo to nie jest miejsce do tego.Tak użyłem wyszukiwarki dziękuje za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jaka jest górna granica wędeczki Mikado Lexus Sapphire 220/7g. Da rade komfortowo rzucić 10g plus guma 3 cale??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jaka jest górna granica wędeczki Mikado Lexus Sapphire 220/7g. Da rade komfortowo rzucić 10g plus guma 3 cale???Chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś.Ne wierzę ale zapytać moge??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Rzucić da rade ... ale pewnie za którymś razem poleci razem z kawałkiem szczytówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Rzucić da rade ... ale pewnie za którymś razem poleci razem z kawałkiem szczytówkiDzięki tak też myślałem. Więc 7g odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Barthez zastanów się nad Dam Effzet Perch Special. Jedna jest na giełdzie, ale krótka. http://jerkbait.pl/topic/68841-dam-special-perch-19m-1-6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ta wędka jest sprzedana mysle ze dla tego kolegi by sie nadawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Aż tak zaniżone na cw??? Akurat co do długości to nie przeszkadzała by. Więc będę polował może ktoś będzie miał na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jaka jest górna granica wędeczki Mikado Lexus Sapphire 220/7g. Da rade komfortowo rzucić 10g plus guma 3 cale???Nawet nie poprowadzisz komfortowo a rzuty beda takie ze w końcu faktycznie strzeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie z budżetowych kijków to który byście wybrali? Konger Tango, czy Mikado Lexus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Z tych dwóch tango, ale raczej to dwa różne przedziały cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Z tych dwóch tango, ale raczej to dwa różne przedziały cenowe Ale jak w temacie do 300 się zmieszczę. Może inaczej, kijek może być z innej parafii, też do 300, ale dł. 2,50-2,70, cw. tak do 12g, ale żeby był szybki, nie kluskowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Ws. ogłoszeń komercyjnych proszę o kontakt z adminem (@remek) Edytowane 18 Lutego 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Rzucić da rade ... ale pewnie za którymś razem poleci razem z kawałkiem szczytówkiwszystkie grzybki są jadalne-niektóre tylko raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie z budżetowych kijków to który byście wybrali?Konger Tango, czy Mikado Lexus?Zdecydowanie polecam pod okonia Kongera Tango. Zarówno W.C. Tango jak i W.C. Tango WRX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaiomega Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Siema wszystkim, Szukam jakiegoś spinningu na okonie. Łażę po krzakach więc długość 2.10 do 2.40 max. Łowiska to małe cieki, wyrobiska, dołki i starorzecza.Przynęty to głównie Kopyto 1" i 2", Fin-S Fish 6 cm, Fish hunter 5 cm, Mikado FishFry 5,5 cm, twistery 2,5 i 4 cm.Główki i ciężarki do BT od 1 do 5 gramów. Czasem mepps 00 do 1 i woblery typu bonito kleń. Budżet to max 300 zł. Ja najbardziej jestem za Dragon Millenium Sensitive 1-7g( moim zdaniem 2,5-9g) choć ostatnio miałem w ręku SG LRF 5-12g ale chyba jest za mocny jak dla mnie i raczej wolny.Można też wyrwać poniżej 300 zł Konger WC Tango 1-8g ale nie znam tej wędki choć z wędkami konger mam miłe wspomnienia. Te wszystkie wędki z tego co wiem to wklejanki nie mam nic przeciwko tego typu wędziskom lubię akcję szczytową ale jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Lekko przekraczające budżet opisywane w innym wątku konger streeto albo mikado sicario sl spin obie niemal bliźniacze i w podobnej cenie a lepiej obsłużą woblerki i obrotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Lekko przekraczające budżet opisywane w innym wątku konger streeto albo mikado sicario sl spin obie niemal bliźniacze i w podobnej cenie a lepiej obsłużą woblerki i obrotowkiŁowiłeś kondżerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi