Artek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jeszcze go na oczy nie widział, a już poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Raczej nikt nie łowił bo to jest tegoroczna nowość zarówno konger jak i mikado... Ale zajrzyj do wątku o nowościach kongera jest już troszkę suchych info na jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Artek nie poleca proponuję to jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Również szukałem takowego kija na targach.Na tą chwilę mój faworyt to konger streeto 1-6g długość chyba 1,88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Raczej nikt nie łowił bo to jest tegoroczna nowość zarówno konger jak i mikado... Ale zajrzyj do wątku o nowościach kongera jest już troszkę suchych info na jej temat To skąd możesz wiedzieć, co lepiej obsłuży a co gorzej? Czemu polecasz coś o czym nie masz pojęcia i co jeszcze nie znalazło się w twoich rękach?Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bo wklejka da radę ale jednak lepszy będzie tubular... A streeto i sicario to właśnie klasyczne spinningi. A kupującego nie ominie wizyta w kilku sklepach żeby pomacać sam wybierze co mu będzie pasowało i leżało w ręce my możemy mu jedynie zaproponować jakieś opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dla mnie i wielu moich znajomych dziwną jest sytuacja wyboru, jednej, wędki poprzez forum! Rozumiem, że ktoś chce z polecenia wybrać kilka modeli i później podotykać je w sklepie. Przy wyborze wędki jej dopasowanie do wędkarza jest najważniejsze. Nie zawsze to co pasuje mojemu koledze będzie i mi pasowało. Ludzie mają różny wzrost, różną wielkość dłoni i w końcu różną czułość. Tylko wzięcie wędki w rękę, a najlepiej z kręciołem, pozwoli wykonać dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bo wklejka da radę ale jednak lepszy będzie tubular... A streeto i sicario to właśnie klasyczne spinningi. A kupującego nie ominie wizyta w kilku sklepach żeby pomacać sam wybierze co mu będzie pasowało i leżało w ręce my możemy mu jedynie zaproponować jakieś opcje Baaardzo fachowa porada. Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ta wyżej jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 LRF'a nie polecałbym - łamliwy z przyczyn fabrycznych. Jeżeli podoba Ci się ten Dragon to bierz go. Im więcej ludzi tym więcej opinii, Dragon to sama w sobie firma - dbająca o klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroaro Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Znalazłem w decathlonie taki kijek:https://www.decathlon.pl/wixom-200-l-15-7-g-id_8292321.htmlCena do 300zł, wydaje się być przyzwoita, zważywszy że kosztowała 440zł. Miał ktoś do czynienia z tym wynalazkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Znalazłem w decathlonie taki kijek:https://www.decathlon.pl/wixom-200-l-15-7-g-id_8292321.htmlCena do 300zł, wydaje się być przyzwoita, zważywszy że kosztowała 440zł. Miał ktoś do czynienia z tym wynalazkiem? chyba już niedostępna anie przez neta ani w żadnym stacjonarnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Proponuję zapoznać się z nową ofertą Mikado na 2016. Mają świetne spinningi na okonia cw.1-7g dł.238 cm. Tylko cena około 400 zł. Osobiście kupiłem i jest wart tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Również szukałem takowego kija na targach.Na tą chwilę mój faworyt to konger streeto 1-6g długość chyba 1,88.Kupieś tego Kongera? możesz cos o nim powiedzieć? Boję sie, że krótki trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Może to: http://jerkbait.pl/topic/69799-streeto-i-inne-nowo%C5%9Bci-kongera-2016/?hl=%2Bstreeto+%2Binne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 ja mam za 250 zł okoniówke mitchell mag pro extreme 1.98 cm 2-8 g cw żaden klusek fajny szybki kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 A może DAM EFFZETT MICROFLEX nie jest wklejką, nie jest też sztywną pałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaga669766472 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Hej, Poszukuję okonióweczki do 3 stówek, zastanawiam się nad trzema modelami: WC Tango do 8 gr, Savage Gear lrf 2;10 lub finezze. Problem polega na tym ze w moim mieście nie ma szans na obejrzenie sprzętu od SG, na YT widziałem ugięcie i prace, lrf w sumie całkiem fajna wędka, ale wklejka, a wolałbym pełną szczytówkę. Dla tego też zastanawiam się nad Finezze, Tango widziałem w sklepie, całkiem fajny kijek jednak przed kupnem chciałbym się poradzić. W internecie bardzo dużo jest opinii jakoby wędki od Savage lubiły sobie pękać szczególnie lrf... czy to prawda?Proszę o polecenie jakiegoś kijka nie koniecznie z tych wymienionych max 240cm, który powinien obsługiwać gumki na główkach do 8gr, mniejsze wobki i BT @Michci0, otrzymujesz kolejne upomnienie za notoryczne łamanie zasad poprawnej pisowni !Drogi Kolego, tzw."wklejka", w katalogach wędkarskich ma nazwę SOLID TIP, to właśnie kawałek pełnego pręta, najczęściej węglowego lub rzadziej z włókna szklanego, wklejonego w blank, który jest pusty w środku. Szczytówki puste w środku określane są jako TUBE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jak się mają kongery okoniowe go parabelek lub lrf SG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Pojawiło się coś z nowości w tym przedziale cenowym ? Ewentualnie coś trochę droższego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Ostatnio zanabyłym grafitowego lider z serii Calzante EX i dł. ok. 240 cm mimo iż jest to tubular to zachowuje cechy wklejki. kapitalnie przenosi każde p.......cie okonka a zastosowanie plecki grubości włosa czytaj 0.4 PE Egi (lokowanie ...) umożliwia posłanie gumisia na 1,5 g głowce na ok. 30 m. Przy tym kijaszku ptaszysko FX 862 to sprzęt do ciężkiego okoniowania z brzegu.Warto trochę dołożyć (ok. 400 stówek) i poszukać na wtórnym. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Pawele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuraj Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Polecam Abu Garcia Veracity 692L 2-8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Teton a aliexpress:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Teton a aliexpress:)...mam ten 8lb i jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jakie CW i jakie przynęty ogarnie tetonik do 10g (8lb) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi