skwara Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 witamjest propozycja wspólnego muchowego wyjazdu na Słowenię, miejsce jest sprawdzone i od kilku lat jest systematycznie odwiedzane. Posiadam dokładną dokumentacje miejscówek i ich opis wiec odpada koszt przewodnika (ok 200 euro dzień przy grupie 3-4 osobowej). 1. spanie w hotelu http://www.bohinj.si/tripic/en/ribolov.html ceny od 35 euro dzień ze śniadaniem i obiadokolacją 2. licencje :http://www.bohinj.si/rd/?c=222189 euro za 5 dni 3. dojazd ok 1100 km z warszawy 4 miejsca w samochodzie, przy 4 osobach po ok 200 zł w obie stronypozostały dwa miejsca wolne jak na razie wyjazd ok 1 listopada zależy od stanu wody który trzeba przed wyjazdem monitorować, zostaniemy max 7-8 i powrót do polski na Zlot głowatkowy jak będą chętni (ja jestem) koszt calego wyjazdu w granicach 1700 zł jak są pytania 504228718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 skwaruś ale zlot glowatkowy to jest miesiac wczesniej niz ci sie wdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 moja wina pomylilem terminy termin wyjazdu to 1 październik a nie listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 hej !a co tam można złowić ?jakie sprzet trzeba ze sobą wziąść ?tez zastanawiałem się na słowenią ale jakoś zawsze trudno było skompletowac druzynę pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karanks Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Siemka, Tydzień temu wróciłem znad Idrijci. Połowiłem dosyć ładnie. Głównie tęczaki, czyli ryba wiodąca w tej rzece. Warunki ciężkie - niska, krystaliczna woda, ryba czujna jak dzika zwierzyna. Najlepiej sprawdzało się łowienie pod prąd. Przede wszystkim nimfa, a w niektórych miejscach sucha. Z chęcią bym do Was dołączył, ale ruszamy w tym czasie na Liptowską za mętnookim.Jak będziecie jechać na wiosnę (bardzo dobry okres to przełom maja i czerwca) to z chęcią się z Wami zabiorę (jak będzie wolne miejsce naturalnie). Pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi