thymalus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Mam takie pytanie. Czy wjazdy na most łazienkowski są czynne? Chodzi mi głównie o wjazd z Wisłostrady (od strony Torwaru) na most w kierunku Pragi i zjazd na Wał Miedzeszyński. I wjazd na most z Wału Miedzeszyńskiego i zjazd na Wisłostradę. Dzwonię pytam rodziny to jeden nie pamięta, drugi nie jeździ trzeci mówi że działają a czwarty że nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Powiedz o której godzinie, skąd i gdzie chcesz dojechać , to Ci podam trasę z pominięciem łazienkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jak dojechać z pominięciem Łazienkowskiego wiem Ja chciałbym, przez łazienkowski bo tak mi najwygodniej. Dlatego pytam o wjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 z wału wjazd na łazienkowski masz otwarty na pewno jechałem, więcej nie wiem bo go nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wszystko czynne, oprócz zjazdu z Trasy Łazienkowskiej na Wał Miedzeszyński, musiał byś jechać dalej w stronę Pragi, skręcić w Saską ,następnie w Afrykańską i wyjeżdzasz na Wał Miedzeszyński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzięki, w Saską jak wjadę to już do końca dalej Egipska i na Gocław się dostanę. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi