steelcreation Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Proszę o informacje gdzie mogę się dowiedzieć więcej na temat konkretnych modeli jerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 trochę ogólne pytanie, ale proponuję strony producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 a może jest gdzieś na wszym forum wątek na temat jerków ( opinie forumowiczów itp)???? ja niestety nic takiego nieznalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Słabo szukałeś: http://www.jerkbait.pl/?p=407 Część pierwsza i następne i wiele, wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Słabo szukałeś: http://www.jerkbait.pl/?p=407 Część pierwsza i następne i wiele, wiele innych...zgadza sie ... darwin sie pewnie w grobie przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 fatso to kiler ma coś w sobie.jak nie bierze na slidera to zakładam fatso i siedzi.prowadzę średnim tempem jak wachadło czasami szarpnę trzeba w nie uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Trzeba w nie uwiezyc Jesli masz na mysli zdecydowac sie na ich uzycie - jak najbardziej. Mam malo tak pogryzionych jerkow jak fatso 10-tki... swietnie sie spisuja tez w trolingu na plytkich wodach. Maja dla mnie jedna wade - nawet modele tonace nie schodza zbyt gleboko, przez co ich zastosowanie jest nieco ograniczone. Ale nawet rzeczne sandacze sie im nie opieraja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 dlatego ja robię fatso sam mam takie które idą na 4 m.sprubuj nawinąć trochę taśmy ołowianej na kotwicę brzuszną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Przekonanie do każdej grupy przynęt to chyba najważniejszy składnik jej skuteczności (oczywiście po odpowiedniej jej prezentacji). Gdy mamy na agrafce coś nowego i nie mamy szczęścia (czyt. ryby żrą wszystko i agresywnie ), to przekonanie się do tego nie jest łatwe.Ja uwielbiam łowić na woblery ale doceniam i inne przynęty i czasami na nie łowię (specyficzne warunki łowiska oraz reagowanie ryb). Jednak 90% czasu przeznaczam na wobki Przyjemnych i owocnych eksperymentów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ja też myślałwm że nie umiem.trzeba na początek pożucać blisko łódki i kombinować na różne sposoby patrząc co się dzieje z przynętą.trudno też jest opanować rękę po kilkugodzinnym sliderowaniu ciogle szarpiąc bo fatso to raczej spokojna przynęta.ja fatso prowadzę cały czas średnim tempem równomiernie i co kilka metrów krótki skok.i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi