patu Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Hej.Ostatnio wpadły mi w łapy stare, oldskoolowe wydania WW ( najstarszy rocznik `55 ). Brak reklam, stare zdjęcia, opisy. Brak marketingu - czysta historia. Leżakowały u znajomego w świetnych warunkach, wydębiłem z sentymentu 2 szt. Swoje oprawię i na ścianę . Jakby ktoś był zainteresowany, to wiem, że chce się pozbyć zbioru - gratka dla kolekcjonera i konesera . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dało by radę to wrzucić na forum? Jakiś skan, pdf...? Z chęcią bym poczytał gazetę prawie 35 lat starszą od siebie. Myślę, że większość kolegów z forum też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajnie miec takie egzemplarze ,Jakie sa Twoje odczucia porównując akktualne czasopisa ,chodzi mi o sposob i pisania i porownanie z dzisiejszymi pismakamiDaj namiar na tego konesera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Przestrzegam przed wystawianiem papieru z tych lat na światło a jeśli już to trzeba spełnić kilka warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi