pabik Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Witam serdecznie, czy może ktoś podpowiedzieć czy można na jez.Wonieść pływać na spalinie? Edytowane 11 Czerwca 2018 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawta Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Byłem tam w sobotę pierwszy raz i żadnej łódki że spaliną nie widziałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jarek - tak wygląda kwestia wodowania i pływania na spalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Czyli kupa tylko od 16-20 , dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Od 16 do 20 w wyznaczonym miejscu i 100 m od brzegu hehe najlepsze miejscowki sa troszke dalej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opcja pływania na spalinie dotyczy raczej skuterowców i innych dzików żeby mogli sobie popływać zmieszać , oczyścić wodę bo do celów wędkarskich ciężko w tych ramach wykorzystać silnik spalinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrc142 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Dawno nie było żadnego postu w temacie chce się wybrać na Woniesc czy można tam liczyć na jakaś rybkę drapieżna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 W tym roku jest taka nędza że szkoda gadać nawet z okoniem jest ciężko, miejscowi już swoje robią, ale próbuj kolego może coś się uda wydlubac Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrc142 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Dziś pierwszy raz zawitałem na Wonieściu, jezioro piekne glebokie wizawi plazy ze zjezdzalnią z 8 lódek.Na calym jeziorze naliczylem okolo 16 w dzien powszedni!!!Głębokie jeziorko nie przygotowałem sie najcieższe główki 15-17 gram a wydaje mi się ze to za malo na 11-12 metrów.Z opisu wyżej wszytsko sie zgadza szczególnie zywcówki i spinnnig. Po ilosci łodek na ośrodkach, brzegach i po dzisiejszym dniu stwierdzam ze to taka "mała turawa"-chodzi mi o presje na łowiskoBez brania choc widzialem miejscowi łapali malutkie zedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 17g to za dużo na 12m głębokości. Domyślam się że blaty są płytsze, więc próbuj 10g max 12 a efekty przyjdą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi