tabias Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam Mam takie pytanie. Nigdy nie łowiłem pstrągów na imitacje żab... Nawet nie wiedziałem że takie są ale poszukałem i kilka znalazłem. Jakie macie doświadczenie przy takich woblerach ? Pytanie umieściłem celowo w tym dziale ponieważ kolega powiedział żebym poszukał żabek robionych prze Morel Team ( chyba tak sie pisze ) ponoć dobrze odzwierciedlają budową prawdziwą żabkę. czy ktoś z kolegów posiada takową i może pokazać zdjęcie abym wiedział czego szukać ? widziałem żabki rebel ale jakoś nie mówią do mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kolega @bigrafi robi fenomenalne żabki, ma swój temat w dziale autorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 widziałem jak juz uzyskam info bede sie zastanawiał nad rozpoczęciem łowienia na żabki. bede wdzieczny jak ktoś ma i wstawi tych Morelowych żebym wiedział co znaczy dobrze wykonana żabka i żebym wiedział czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 dobrze wykonana żabka = dobrze pracująca żabka - tego nie zobaczysz na zdjęciu:) ale morele są naprawdę ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam Mam takie pytanie. Nigdy nie łowiłem pstrągów na imitacje żab... Nawet nie wiedziałem że takie są ale poszukałem i kilka znalazłem. Jakie macie doświadczenie przy takich woblerach ? Żabki robotę robią nie gorzej niż "tradycyjny" wobler, żabka ma ten minus że jest bardziej od niego pracochłonna (w sensie w rękodzielniczym wytwarzaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Przez dobrych kilka lat z żab używałem tylko Rebela. Po małym tunningu optycznym nie było lepszej przynęty na rzeczne i jeziorowe klenie i pstrągi, a nawet świnki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 U mnie zabki i to Jaxona, byly skuteczne na okonie z zarosnietych, malych rzeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) upss. O woblerkach miało być. Więc Rebel http://www.rebellures.com/rebel-wee-frog-fishing-lure Edytowane 14 Grudnia 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 rebele sie slabo trzymaja nurtu niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Najlepsza imitacja zimowej żaby to duża guma i żaden wobler jej nie dorówna. Oczywiście odpowiednio poprowadzona. Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 rebele sie slabo trzymaja nurtu niestety . Łowisz na żaby ściągając je pod prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 schodzimy z wątkiem w złą stronę ponawiam pytanie czy ktoś ma zdjęcie żabki morel team żebym wiedział czego szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaczajuplx Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Łowisz na żaby ściągając je pod prąd?Dobre:) bo to są żaby pościgowe... sorry,nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 schodzimy z wątkiem w złą stronę ponawiam pytanie czy ktoś ma zdjęcie żabki morel team żebym wiedział czego szukać ? Morel Team nie robił przynęt tylko je sprzedawał.Wykonawcy byli inni.Jak Cię interesują takie przynęty zobacz do działu galeria twórców.http://jerkbait.pl/topic/67167-woblery-%C5%BCabki-raczki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 tak już wszystko wiem jednak nużki tej żabki mnie nie przekonują są długie i chude a kiedyś widziałem żabkę z inicjałami po wewnętrznej stronie ud i miła takie krótkie te nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak nie lubisz długich nóg żab, a poszukujesz dobrej żaby, to kieruj się do Grzegorza Sidora, masz go na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Tutaj na forum kolega tez robi zabki http://jerkbait.pl/topic/25851-woblery-z-bieszczad%C3%B3w/ Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Adrian K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Dobre i lowne żabki robi i Andrzej Kulak z Bychawy pod Lublinem. Sprzedawane jako Morel Team, opisane na grzbiecie "Wajo". Skontaktuj się bezpośrednio z nim. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Osobiście najczęściej łowie pstrągi na woblery a`la kumaki górskie, ważne, żeby praca nie była zbyt agresywna. Tak przynajmniej jest na moich górskich rzekach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 siema kopiłem ząbki mansa proszę mi podpowiedzieć jak ich uzbroić maja 30 mm???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 siemakopiłem ząbki mansa proszę mi podpowiedzieć jak ich uzbroić maja 30 mm???? Wujek google wie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A mi moje żabki miedziane wystarczają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 a maj nie jest za późno na zabki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 U mnie żabki skuteczne są, aż do września czasami nawet trochę dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 U mnie żabki skuteczne są, aż do września czasami nawet trochę dłużej.U mnie jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi