Skocz do zawartości

Sandacze 2010

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Pan Sandacz ze Szczecina i nowa życiówka :mellow:

foto jakie jest takie jest niestety nie było nic lepszego pod ręką do pstryknięcia :(

Wojtek, ładny sandacz - gratki.

Nie przejmuj się, Ci którzy nie znają rewirów nie wiedzą, że metr od Twojej prawicy jest gruuba woda :mellow:

• Odpowiedzi 370
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Wojciech B,Hlehle.Gratuluje kolejny raz pięknych sandaczy :D

A tło naturalne bez photoshopa jest najlepsze nawet jak jest zwykłym pomazańcem murkowym.Wole to niż,odpicowane wymysły żeby nikt inny nie wiedział gdzie rybka złowiona bo pewnie wszyscy tam polecą i bedą łowić :lol:

Patu taka woda jest na sadacza idealna .Tylko trzeba je dłubac pod samymi brzegami .Ten ze zdjęcia wziął spod tego krzaczka który jest za ogonem sandacza w zasadzie pod nogami.Gum rwie się co niemiara ale efekty są

Wiem, wiem...u nas tez 3mają sie blisko brzegów - choć woda bardziej przypomina mocną herbatę niż kawę z mlekiem...

Ciesze się, że szanownym kolegom zapewniłem rozrywkę :mellow:

Ryba złapana w centrum szczecina z wysokiego betonowego nabrzeża wiec ciężko spodziewać się landszaftu z parku krajobrazowego :unsure:

Szybka fotka zrobiona w miejscu podebrania i ryba poszła do wody wiec nie wiem gdzie jest problem. Jeżeli nie mieści się w estetycznych kanonach j.pl zawsze można usunąć <_<

wojtek juz widze miny murkowcow w chwili gdy wypuszczales sandala... swoja droga ciekawwym jest fakt ze ci kopa nie zasadzili w trakcie wypuszczania... przeciez: Panie tyle miecha, jak jej Pan nie chcesz to oddaj mi...

wojtek juz widze miny murkowcow w chwili gdy wypuszczales sandala... swoja droga ciekawwym jest fakt ze ci kopa nie zasadzili w trakcie wypuszczania... przeciez: Panie tyle miecha, jak jej Pan nie chcesz to oddaj mi...

O dziwo w okolicy nie było żadnego szarpaka wiec obyło się bez zbędnych emocji i bólu serca :mellow: